catrice 10
Artikelen, Blush, Make-up, Oogschaduw, Primer

5 Make-Up Producten uit de Herfst/Winter Collectie van Catrice 2018 in the test!

Ik laat jullie 5 nieuwe producten uit de herfst en wintercollectie van Catrice zien. Het prachtige glitterizing palette van Catrice heb ik een aparte review gegeven, die vond ik zo bijzonder dat deze een ereplaatsje kreeg, maar deze producten mogen er ook wezen. Kijk maar mee!

5 producten catrice

METAL SENSATION ULTRA CREAMY EYESHADOW (€4,59)

Deze oogschaduw heeft een superzachte, romige textuur en een bouncy-touch – voor de coolste metallic oogmakeup in vier trendy seizoenstinten.

catrice creamy metallic eyeshadow

Wat vind ik ervan?

De textuur is zeker apart te noemen. Creamy in eerste instantie en daarna wordt de oogschaduw poederig. En metallic, absoluut.

catrice creamy metallic eyeshadow (2)

#PEELOFF GLAM EASY TO REMOVE EFFECT NAIL POLISH (€3,59)

Shine bright like a diamond! Innovatieve nagellak in coole tinten met glittereffect. Breng twee laagjes aan, laat drogen en geniet van je sprankelende nagels! De nagellak verwijder je snel en gemakkelijk zónder nagellakremover.

5 Make-Up Producten uit de Herfst/Winter Collectie van Catrice 2018 in the test! 9 make-up catrice 5 Make-Up Producten uit de Herfst/Winter Collectie van Catrice 2018 in the test!

Wat vind ik ervan?

Deze peel off nagellak is lekker sprankelend en natuurlijk ideaal omdat je hem heel makkelijk er weer van af stript. Ook helaas iets te makkelijk. Als ik al een haaltje voel dan pulk ik verder en dan is het ook zo weer van mijn nagels af.

Als ik deze lakjes vergelijk met de peeloff nagellak van essence (review volgt nog) vind ik deze net iets lastiger op brengen. En lang blijft het bij mij niet zitten. Je moet het wel deppend opbrengen anders zie je maar weinig glitters. En dan is het risico dat het er te dik op zit waardoor de lak zacht blijft en niet goed droogt.

Met een goede topcoat blijft het zo een dag of 2 bij mij netjes zitten. Persoonlijk vind ik het wel heel leuk om te zien, maar omdat het zo snel loslaat ook weer niet ideaal.

PRIME AND FINE PORELESS BLUR PRIMER (€4,99)

Take a selfie! Deze luchtige mousse-primer bereidt de huid voor op het aanbrengen van foundation en zorgt ervoor dat deze extra lang houdt. Voor een egale teint zonder zichtbare poriën!

catrice goodbye pores

Wat vind ik ervan?

De structuur van de primer is op zich prima. Ik had ooit een blurring primer die veel lobbiger en dikker was en dan had je wel direct een enorm egaliserend effect. Een beetje het effect als je met een instant beautyfilter app een foto maakt. Dan krijg je direct zo een glad en egaal huidje.

catrice goodbye pores (2)

LIP SUGAR SCRUB AND BALM Sugar Kiss (€3,99)

Ultieme lipverzorging! De transparante balsem smelt op je lippen en maakt ze weer glad en heerlijk zacht. Bevat exfoliërende suikerdeeltjes.

catrice sugarscrub balm

Wat vind ik ervan?

Dit is een scrub en lipverzorger in één product. Er zitten minitieuze scrubdeeltjes in de stick. Je hoeft je lippen niet daarna schoon te vegen. Op de een af andere manier (lossen ze op of eet ik ze op?) verdwijnen ze en alles wat je dan voelt is slechts de verzorgende balm.

catrice sugarscrub balm (2)

BLUSH BOX (€3,59)

Power-blush! Fluweelzachte poederblush in zes zachte tinten met een zijden mat of glinsterend gouden effect. Speciale kenmerken: waterproof en transpiratie-proof en langhoudend. Ideaal voor actieve vrouwen!

catrice waterproof blush

Wat vind ik ervan?

Ik vind het een heel mooie blush, de kleur past ook goed bij mij. Hij is niet te opzichtig en je kan hem lekker opbouwen.

De blush heb ik heel licht opgebracht, het effect is subtiel, en daar hou ik van!

Conclusie:

Waterproof en transpiratie-proof vind ik deze producten zeker! De blush, de creamy eyeshadow en de lip sugar scrub& balm zijn mijn favoriete producten uit deze review. En als je alle tinten wilt zien, check dan het hele persbericht van de herfst en wintercollectie van Catrice, kleuren genoeg te vinden!

In mijn volgende review over Catrice laat ik onder andere de mascara en de highlighter zien en hierboven zien jullie eigenlijk al hoe goed die wel niet zijn! Wordt vervolgd dus!

Welk van deze producten vind jij het meest interessant?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Jammer dat de peel-off nagellak te snel loslaat. Ik had dat ook met een peel-off base coat van UNT die ik speciaal kocht om te gebruiken onder gel nagellak. Na een paar uurtjes kwam de gel lak er al mee los en helemaal wanneer mijn handen in contact waren geweest met water. Net weer iets te makkelijk.. wat ook niet helemaal de bedoeling was. Voor mij zelf springen de blush (mooi zomers kleurtje) en de creamy eyeshadow eruit.

chucky1012
4 jaren geleden

Jammer van de peel-off nagellak dat die niet goed droogt.

Xoxo

bychristiana
4 jaren geleden

Ik vind die primer het meest interessant. Meestal kies ik voor hydraterende primers, maar dit lijkt me ook wel eens de moeite waard om uit te proberen.