adventskalender the body shop 10
Artikelen, Feestdagen, Kerst, Merken, The Body Shop

Mijn adventskalender van The Body Shop!

Mijn eerste adventskalender! Vorig jaar keek ik altijd mijn ogen uit als ik die leuke adventskalenders voorbij zag komen. Ze hebben iets speciaals, het is groot, het is spannend en ik hou van The Body Shop.

adventskalender the body shop

Toen Tom nog een kleine Tom was kocht ik wel eens zo een kalender waar chocolaatjes achter de luikjes zaten. En dan werden alle luikjes in één keer geopend en alles werd in een trommel gedaan (of opgegeten). Dat gaat nu niet gebeuren, ik ga iedere dag een luikje openen en het cadeautje wat daarachter zit op Instagram plaatsen.

adventskalender the body shop open

Ik heb heel snel de inhoud gescand, maar ook direct uit mijn geheugen ge-delete. En dat kan ik heel goed, mijn geheugen is wat sommige dingen betreft heel scherp (vaak zijn dat de minder leuke dingen die ik heb meegemaakt) en andere dingen vergeet ik gewoon. (Hebben wij die film dan al gezien? Waar speelde die acteur ook alweer in? Heb ik mijn bankpasje wel in mijn knip terug gestopt?)  Dus zal ik iedere dag vol verwachting een cadeautje eruit halen!

adventskalender the body shop 2

Countdown to Christmas like crazy met The Body Shop!

Aftellen tot Kerst doe je ook dit jaar in stijl met de adventskalenders van The Body Shop! Deze bijzondere gifts zijn gevuld met een selectie van jouw favoriete beauty-producten, van bodycare tot skincare en van make-up tot accessoires.

christmas adventskalender the body shop

 

Er is ook een groene versie te koop namelijk de…

25 Days of Game Changing Advent- Ures

 

In deze adventskalenders kun je een aantal van jouw favoriete beautyproducten vinden, van lichaams- en gezichtsverzorging tot make-up en accessoires. Achter de deurtjes zijn echter ook nog andere verrassingen verstopt … Elke dag begint met een leuke activiteit en dat is nog niet alles … De kalender verandert na het openen van vakje 25 in een kennisquiz die je met kerst kan spelen. Zo kan het hele gezin meedoen. #GameOn

25-days-of-game-changing-advent-ures-advent-calendar

 

 • Shower Gel British Rose 60 ml
 • Bunny Headband
 • Zeep Frosted Plum 25 g
 • Body Lotion Strawberry 60 ml
 • Bath Lily wit
 • Eye Definer zwart 1,1g
 • Born Lippy™ Lip Balm Passionberry 10 ml
 • Zeep Mango 100 g
 • Lip Definer Red Siren 1,1g
 • Lip Butter Shea 10 ml
 • Frosted Berries Shower Gel 60 ml
 • Matte Lip Liquid Sydney Amaryllis 014 8 ml
 • Body Butter British Rose 50 ml
 • Gentle Eye Make Up Remover Camomile 60 ml
 • Brush Lipstick/Concealer
 • Shower Gel Coconut 60 ml
 • Gel Pen Liner Black 0,283 g
 • Body Lotion Black Musk 60 ml
 • Born Lippy™ Lip Balm Strawberry 10 ml
 • Shower Gel Mango 60 ml
 • Brush Brow/Lash Comb
 • Hand Cream Almond 30 ml
 • Glitter Dust Gold 1 g
 • Body Butter Almond Milk & Honey 200 ml
 • Houten dobbelsteen
 • Gebruiksaanwijzing

 

Elk verkocht item uit The Body Shop’s Seasonal Gift-collectie ondersteunt het Peace Play-project van International Alert, dat ’s werelds meest kwetsbare kinderen helpt om weer te kunnen lachen. Let the games begin! Super bedankt lieve Rebels, mijn kerst kan niet meer stuk!

Countdown like Crazy!

 

Ga jij nog een adventskalender kopen?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sarah
3 jaren geleden

Dit is ieder jaar weer een feestje om te zien, had er een jaar terug ook een gehaald. Ik vind het altijd lastig om iedere dag één vakje open te maken maar tegelijkertijd hou ik mezelf in omdat ik niet in een keer van het “gevoel” af wil zijn telkens als je weer een vakje mag openen. Zo leuk haha.

Deb
Deb
3 jaren geleden

Ik ben dol op adventskalenders! Zo leuk elke een kleine verrassing, ben ik dol op daarom wil ik van tevoren ook eigenlijk niet weten wat erin zit. Fijn dat jij ’em nog ff dichtlaat. Ik wil er dit jaar misschien ook een kopen, van Rituals zag ie er ook leuk uit maar deze van TBS ziet er ook te gek uit.

Vanessa
3 jaren geleden

Ik vind adventskalenders superleuk! Die van Rituals is mijn favoriet. Vorig jaar heb ik daar meerdere producten in ontdekt die ik vervolgens full size ben gaan kopen.

Kayla
3 jaren geleden

De adventkalenders die rond deze tijd van het jaar weer komen zijn zo leuk! Daarnaast zijn de miniverpakkingen ook heel handig voor het uittesten van producten. Deze kalenders zien er ook erg leuk uit!

Elke
3 jaren geleden

Oooh, ik wil deze adventskalender echt super graag! Ik moet er binnenkort maar eens gaan achter kijken in tbs!

wendy
wendy
3 jaren geleden

Misschien ga ik er een voor mijn dochter kopen,van 16 jaar.
Maar deze zijn zo mooi om te zien alleen daarvoor zou je m al kopen. Ben echt benieuwd wat jij er allemaal in hebt zitten.

Hennie
3 jaren geleden

Ik ben ook dol op adventskalenders. Alleen ben ik ook altijd flauw als ik weet wat erin zit. Dan voel ik mij weer echt een meisje van 8. Overigens spuug ik ook nog steeds niet op kalenders met chocola. 🙂

NB. Kom over een half uurtje weer terug voor je Keek, waar ik altijd mijn zondag mee begin.

Sonja
3 jaren geleden

Ik heb er nog nooit 1 gehad. Ik kijk ook niet naar unboxings vooraf, spoilers, want dan is het effect totaal weg mocht je die krijgen van je lief of zo…

Anna Gerrie
3 jaren geleden

Super leuk! Ben benieuwd wat er achter de vakjes zit 🙂

Annette
3 jaren geleden

Ik heb een Engelse beauty adventskalender gekocht net als vorig jaar. Ik vind het altijd heel jammer als ze al toevoegen wat er in zit, gelukkig is dat bij de kalender die ik gekocht heb niet het geval dus echt afwachten. Hij was behoorlijk duur maar ik kreeg 20% korting omdat ik een abonnement op de beautybox van LookFantastic heb dus dat scheelde een hoop geld. Ik ga mijn kalender ook op Instagram unboxen. Ben zo benieuwd wat er in zit!