dames enkellaarsjes
Artikelen, Kleding, Lifestyle

Af en toe mag je best jezelf verwennen

Soms heb je gewoon zin om iets voor jezelf te kopen. Een mooie bos bloemen, een nieuw make-up-je, kleding of schoenen. Ik denk dat veel vrouwen dat gevoel wel kennen. Je rekent af bij de kassa en met je nieuwe aanwinst plus een blos op je wangen ga je weer richting huis. Dat heb je soms gewoon nodig…. herkenbaar?

Xred modieuze dames enkellaarjes Schuurman Schoenen

 

Zo heb ik dat ook met schoenen. Niet eens zozeer omdat je geen paar in huis hebt, maar schoenen zijn ook een accessoire die je wil matchen met je outfit. Een vrouw kan niet genoeg schoenen hebben zeggen ze wel eens..

Soms loop ik spontaan een schoenenwinkel binnen maar het kan ook zijn dat ik eerst thuis ga zoeken naar een bepaald model. Qua schoenen ben ik vrij kieskeurig; ze moeten behalve leuk ook gewoon direct goed zitten.

Op de website van Schuurman Schoenen kan je heel snel en met gemak zoeken: merk, de kleur, maat,  prijs, hakhoogte, binnenvoering, voetbed, op materiaal en zelfs op korting.

Ik zal jullie wat laten zien uit de nieuwe collectie damesschoenen, Deze leukerds staan hoog op mijn wensenlijstje!

 

Visions dames enkellaarsjes. Het materiaal aan de achterzijde is bewerkt tot een mooie reptielen print. De hak heeft een hoogte van 8 centimeter.

 

dames enkellaarsjes

 

Ik hou van dit soort enkellaarsjes. Onder een lange jurk, of spijkerbroek.

 

Of wat denk je van deze kekke stoere laarzen? 

Xred modieuze dames enkellaarsjes plat. Het bovenwerk van deze Xred dames laarsjes is volledig van synthetisch leder. Dit model van Xred heeft een aangename hakhoogte van 2 centimeter.

 

Xred modieuze dames enkellaarjes Schuurman Schoenen

 

 

 

 

En omdat het nog zo een heerlijk weer is… hier wordt je toch helemaal vrolijk van? 

Vans Camden Stripe Ditsy Flowers zomerse sneakers voor dames met een vetersluiting. De roze binnenvoering is van textielstof..Het logo van Vans staat meerdere malen subtiel op de schoen afgebeeld.

 

vans

 

 

Winkel ze, zou ik zeggen. Op de website van Schuurman Schoenen vind je alle verkooppunten, maar online bestellen vanuit je luie stoel kan natuurlijk ook!

Houden jullie ook van enkellaarzen of dragen jullie liever hoge laarzen?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
6 jaren geleden

De enkellaarsjes zien er super leuk uit. Ik wil voor de herfst zeker weer een paar nieuwe enkellaarsjes kopen dus ik zal zeker ook eens bij Schuurman Schoenen kijken. Vaak slaag ik niet eens meer in de winkel dus ik ben zeker een voorstander van online shoppen.

Melike
6 jaren geleden

Ik ben het helemaal met je eens. Jezelf af en toe verwennen vind ik echt belangrijk. Al doe ik het soms iets te vaak met dat motto haha. Bankrekening leeg is ook niet helemaal slim;) Super leuke schoenen. Vooral dat eerste enkellaarsje vind ik echt prachtig. Ik wissel af met lang en kor. In de winter vinden ik lange laarzen en een kort jurkje altijd heel er leuk!

Claudia
6 jaren geleden

Die zwarte enkellaarsjes vind ik wel wat. Ik draag laarsjes, pumps en slippers

Rebecca
6 jaren geleden

Zitten erg leuke laarsjes tussen! Ben zelf opzoek naar perfecte enkellaarsjes. Misschien zit hier wat bij.
Inderdaad onder het mom van jezelf eens een keer verwennen hihi

Evelien
6 jaren geleden

Wat zijn die leuk! Vooral die laatste ♥

Annette
6 jaren geleden

Ik ben ook meer van de enkellaarsjes. Vroeger droeg ik vaker hoge laarzen. een paar overknee zou ik nog wel willen hebben, die vind ik echt heel tof

Astrid
6 jaren geleden

Oeh die eerste zwarte enkellaarsjes vind ik wel heel mooi! En ja, herkenbaar hoor! Heerlijk af rn toe shoppen voor jezelf.

Robin Valentine
6 jaren geleden

ik kan niet wachten op de herfst & winter, weer lekker enkellaarsjes aan! vind ze zó leuk.

Lonneke
6 jaren geleden

Mee eens een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben 😉 Ik ben zelf weer druk opzoek naar leuke enkel laarsjes.

Mariska
6 jaren geleden

Schoenen shoppen, geweldig! Hoewel ik er vroeger beter in was dan nu. Hmm. Ik verwen mezelf meestal met makeup 😀