Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review 9 tensine Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review
Alissi Brontë, Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews

Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review

Van webshop Attirance  kreeg ik een speciale verstevigende crème voor de hals, namelijk de Tensine Facial Oval Lift. Tensine is de productlijn met een liftend effect om slappe weefsels te voorkomen en de elasticiteit van de huid te behouden. Tensine werkt huidverstevigend en dat is zeker welkom voor dat slappe velletje onder mijn kin, mijn kaaklijn en hals. Hoe het resultaat eruitziet na iets meer dan een maand gebruik laat ik aan jullie zien.

Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review 11 tensine Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review

Huidverslapping…

Vanaf het 30e levensjaar begint de gezichtshuid te verslappen en zijn stevigheid te verliezen. Verslapping is het verlies van stevigheid en elasticiteit als gevolg van de vermindering of verzwakking van de ondersteunende weefsels. Dit zijn voornamelijk collageen, elastine, hyaluronzuur en spiervezels, allemaal essentiële elementen voor de dermis om glad en stevig te blijven.

Tensine is een natuurlijke vitale essence die het collageen van de gezichtscontour helpt wakker te maken. Dankzij de tensor werking van witte bloemen en het drainerende effect van de vlierbloesem en berkenboom worden de weefsels van binnenuit aangespannen.

Gebruiksaanwijzing Tensine Facial Oval Lift

Aanbrengen door middel van opwaartse massage op de gezichtscontour, kin en hals.

Hoofdingrediënten:

Groeifactoren, organisch silicium, hyaluronzuur, dmae en cafeïne.(dma reduces fine lines and wrinkles, improve the overall appearance of aging skin. It causes muscles to contract and tighten under the skin. helping to prevent both sagging and drooping of the muscles under skin. DMAE bitartrate is neutralized with tartaric acid to make it suitable for homemade skin care).

Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review 13 tensine Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review

Wat vind ik ervan?

Tensine komt in een glazen fles met pompje. Het is een lichtgewicht crème die heel fijn aan voelt, een beetje gelachtig, maar niet plakkerig. De geur is mild en heel aangenaam, een bloemige geur. De crème smeert ook zuinig uit, je hebt er maar heel weinig van nodig. Ik pompte vaak teveel crème omhoog, het restant gebruikte ik dan voor hele mijn gezicht. Als je het goed doseert dan kan je er zeker anderhalve maand mee doen denk ik; bij mij was het flesje na 1 maand en 7 dagen al zo goed als leeg. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog ;). Ik heb op 1 mei de “voor” foto van mijn hals genomen en op 6 mei foto’s voor het resultaat. Om te kijken of mijn huid er beter uitzag en meer aangespannen. Eens kijken of dat slappe velletje a.k.a. kippennekje er nu wat strakker uitziet…

Ik ben iemand die echt alles wil uitproberen, al had ik het vermoeden dat ook deze crème de huid niet echt kan aanspannen. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. De crème voelt wel heel lekker aan en ik denk wel dat het enigszins wat verslapping kan voorkomen als je er vroeg genoeg mee begint (in de beschrijving staat daarom ook: “Tensine is de productlijn met een liftend effect om slappe weefsels te voorkomen en de elasticiteit van de huid te behouden“. Een goed gehydrateerde en gevoede huid ziet er altijd beter en gezonder uit natuurlijk! En verzorgen doet deze crème wél!

Links voor, rechts na gebruik.

Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review 15 tensine Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review

Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review 17 tensine Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review

Ik zie helaas geen opzienbare verschillen op de foto’s en dat vind ik natuurlijk super jammer. Met mijn 63 jaar vrees ik dat de enige oplossing het mes van de chirurg is. Een halslift of zoiets dergelijks. Maar gezien de kosten kan en wil ik dat niet doen en ik vind dat best wel een enge ingreep als ik eerlijk ben. Maar wil je een speciale crème voor je hals en ben je jonger dan ik, dan is het een prima crème die je huid goed verzorgd. Ik ben reuze benieuwd wat mijn collega-bloggers straks over deze crème zeggen.

Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review 19 tensine Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift- Review

Wil je eens iets van Alissi Brontë aanschaffen, dan kan ik jullie de Basica Royal Jelly & Oligo dagcrème aanbevelen. Die heb ook getest en dat vond ik een zalige crème!

Over Alissi Brontë

Alissi Brontë is een Spaans cosmeticamerk met een bijzonder verhaal. Het is een heus familiebedrijf en de hoogwaardige verzorging bestaat enkel en alleen uit natuurlijke producten. Denk aan plantenextracten, etherische oliën, vitaminen en mineralen.

Alissi Brontë Tensine Facial Oval Lift € 77,50

 

Gebruik jij een speciale crème voor je hals?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
21 dagen geleden

Wat jammer, al lijkt het toch wel of je huid iets gladder is, met name bij de middelste foto’s bedoel ik. Of ben ik te ‘positief’ ingesteld? Het klinkt in ieder geval als een fijne crème. Ik ben benieuwd, ik gebruik nu ook een ‘nek and bust cream’. Een nog duurdere van een ander merk. Ik breng het een keer per dag aan en ik ben heel benieuwd naar het resultaat moet ik je bekennen. Nog even flink door proberen.

Ilona
Ilona
24 dagen geleden

Inderdaad een behoorlijke prijs maar er zijn natuurlijk talloze merken die van alles claimen en waar uiteindelijk niks van waar blijkt te zijn. Helaas is het chirurgische mes de enige oplossing maar niet doen hoor Babs je met mooi zoals je bent en het is een cliché maar het gaat meer om de binnenkant en uit ervaring weet ik dat die dik in orde is. Het is in onze huidige maatschappij ook , je mag niet ouder worden je moet er altijd maar ‘goed’ uit blijven zien. Komt natuurlijk ook door social media en wat er tegenwoordig allemaal “kan” (en… Lees verder »

Deb
25 dagen geleden

Fijne review Babs! Het zal sowieso verwennerij zijn voor je huid, maar voor de prijs had ik wel op iets van een zichtbaar resultaat gehoopt.

chucky1012
chucky1012
25 dagen geleden

Zeer fijne review.
Ik geloof hier niet zo in.
Ook is de prijs veel te hoog.

Xoxo

tine
tine
25 dagen geleden

fijn dat je eerlijk blijft over de werkzaamheid van de geteste producten.