Wecycle 2013
Artikelen, Babs in de media

Babs in de media: Wecycle campagne 2013

Omdat ik op de een of andere vage manier dit bericht kwijt was (die stond nog op mijn oude blog, heb ik hem even ge-update… anders klopt het ‘ misschien leuk om ook te lezen‘ gedeelte niet en zie je een verdwaalde afbeelding. (bijna 70% van mijn tijd ben ik bezig met het technische gedeelte van mijn blog en tussendoor probeer ik nog een artikel te schrijven, soms behoorlijk frustrerend)

Okè, we hadden het over Babs in de media en over recyclen…

Recyclen doe ik al heel lang. Als ik zie dat er hier thuis iets van plastic in de vuilnisbak ligt, pluk ik het eruit om het vervolgens te dumpen in de speciale plastic zak, die in de tuin staat.

Wecycle 2013

Ik moet nog iets verzinnen om te voorkomen dat onze (en andere) katten die zak openscheuren,(want zij zijn ook dol op de geur die op de verpakkingen zit)…denk aan haring, een plastic verpakking van yoghurt of kwark.

Deze zomer had ook een heel grote egel de plastic zak ontdekt;  wij  hoorden elke avond een hoop geritsel en zagen de zak op en neer bewegen, is best creepy, als je niet weet wat er precies gebeurd…ach, het beestje zat helemaal in de zak. hij zat lekker te smikkelen..en dat hoorde je ook 🙂

Dus hebben we hem eruit geloodst en vervolgens de zak hoog in de schuur gezet.

Voor Wecycle heb ik ook in het spotje meegespeeld, misschien hebben jullie hem vorig jaar op TV gezien. Je ziet mij onderin beeld…in de laatste seconden 🙂 My moment of Fame..hahaha..

Normaal gesproken brachten wij onze afgedankte, lees kapotte apparaten naar de milieustraat, maar het is een stuk handiger als je dat dichtbij huis kan doen!

Op de website van Wecycle kan je zien waar alle inleverpunten zijn!

Enne..wordt vervolgd!

Liefs, Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
angela
angela
8 jaren geleden

He babs, ik lees al een tijdje mee op jouw website maar nu laat ik voor het eerst een berichtje achter! Zag vanochtend deze reclamecampagne en zag dat jij hierin meespeelt. Wat leuk zeg! Natuurlijke schoonheid en uitstraling! Complimenten hoor……