Mesotherapie
Artikelen, Over mij

Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com

Vorige week stond er een interview met mij op de blog van Jhemyla van Beautyenfashion.com . Zij heeft de foto’s er prachtig ingezet en zo leren jullie mij weer een beetje beter kennen.

Jhemyla, nog bedankt! ik heb al veel positieve reacties mogen ontvangen! Erg blij mee! x

Fotoshoot Optima bank Belgie

In de spotlight is de rubriek om jouw blog of bedrijf in de spotlight te zetten. Elke week gluren wij in het leven van een andere blogger of nemen we een kijkje achter de schermen bij een bedrijf! Wat is hun stijl, motivatie en geheim achter hun blog?  Hoe werkt het achter de schermen bij een beauty en/of fashion bedrijf? Deze week Babs van BeautyByBabs.com

Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com 7 Babs Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com

Stel  jezelf even voor:

Ik ben Babs, 54 jaar en moeder van Tom (19 jaar). Niet de jongste in bloggersland, maar dat neemt niet weg dat ik net zoveel van huidverzorging  en make-up houd als ieder ander. Het is maar een getal en verder niets. Ik ben een moeder die het heerlijk vind als haar huis vol met vrienden van Tom bezet  is, altijd gezellig.

Waar blog je zoal over?

Ik  blog over  persoonlijke dingen,review  producten, plaats persberichten  en op vrijdag standaard een leuke video, dan is het  Funny Friday.

Hiervoor heb ik 2 andere WordPress blogs gehad, een over  wat er allemaal veranderd in je leven als je failliet gaat, en een over mijn zoektocht tegen chronische pijn en alles wat daarbij komt kijken, zoals o.a de vermoeidheid, het bezoeken van tig  artsen, maar ook alternatieve geneeswijzen en zelfs botox. (botox is een keer in mijn fronsrimpel  en nekspier gezet tegen hoofdpijn, een migrainebehandeling)

Het was ook een platform waar ik ook tips gaf om andere mensen, die daar ook last van hebben, te kunnen helpen. Want geloof mij, er zijn enorm veel mensen die dagelijks ‘strugglen’ met hoofd/rug en nekpijn. Af en toe krijg ik nog wel  respons op beide blogs van mensen die die mijn blogs op het internet tegenkomen.

Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com 9 Babs Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com

Wanneer ben je begonnen met bloggen?

Na 4 jaar geschreven te hebben voor een ander Beautyplatform ben ik nu een half jaar bezig voor ‘mijzelf’. Heerlijk, die vrijheid en niet altijd alle ingredienten uitpluizen, geen ‘eindredacteur ‘die je tekst veranderd… Een inci lijst is wel belangrijk, maar ik denk dat mensen het liefst willen weten of iets mooi is of werkt. Of de claim het waarmaakt.

Wat onderscheid jou van andere blogs?

Omdat ik natuurlijk heel goed anti-aging producten kan testen ( leuk, en interessant voor de wat oudere doelgroep, wellicht ook de mama’s van de jongere bloggers? ) heb ik voor de jongere lezers een  testpanelteam van 3 jongens van 19 jaar en 2 meisjes. Die kunnen weer andere producten testen voor een jongere doelgroep, denk o.a aan producten tegen acné , waar ik gelukkig geen last meer van heb J

Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com 11 Babs Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com

Wat doe je nog meer in het dagelijks leven?

Ik doe ook modellenwerk, en ben figurante in films, tv. series en commercials. Niet dat je mij duidelijk in beeld ziet, maar ik ben er wel. En meestal is het enorm gezellig op de set. Wel lange en soms koude dagen, veel wachten op houten bankjes of in een volle bus, maar ach… het hoort erbij. Met een beetje goede regisseur en leuke figurantenbegeleiding is het vaak tof, soms wordt je ook wel eens behoorlijk ‘afgebekt’ alsof je niet meer dan een noodzakelijk accessoire bent. Dan is het minder leuk…

Gek genoeg vind ik het meestal vreselijk om mijzelf terug te zien, behalve bij een mooie fotoshoot, waar ook een visagist en stylist aan te pas is gekomen. (Ik zal ook niet snel een video van mijzelf posten, ik ben behoorlijk onzeker over mijzelf, mijn uiterlijk, mijn stem…vreselijk!

Ik heb een categorie: ‘Babs in de media’. Daar kan je zien wat ik zoal gedaan heb op tv-gebied.

Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com 13 Babs Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com

Wat is je best bekeken artikel?

De behandeling die mijn testpanellid Fabian kreeg bij een hannah huidcoach.

Ik denk dat alle artikelen over hannah uberhaupt goed gelezen worden. Het is een fijn merk, waar veel mensen dol op zijn. Zeker de beroemde bindweefselmassage van hannah! Leuk weetje: de vrouw die model staat voor hannah heet ook Babs!

Ook mijn interview met de genomineerde voor de Beauty Award werd goed bekeken, evenals de lancering van het merk Empro in Nederland, die hebben waanzinnig goede wenkbrauwpotloden!

Wat kunnen we het komende jaar verwachten van jou en je blog?

Ik ga dit jaar ook aandacht besteden aan dieren. Elke dinsdag maak ik een blogpost voor  honden en katten en andere huisdieren, die op zoek zijn naar een baasje. Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, dus moeten wij mensen het doen!

Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com 15 Babs Babs in de spotlight bij Jhemyla van Beautyenfashion.com

Lees je veel andere blogs?

Eigenlijk te weinig dan ik zou willen. Ik heb gewoon geen tijd om alle filmpjes etc. te bekijken, maar vindt ze vaak wel erg leuk. Ook best gevaarlijk, want dan zie ik wéér iets leuks en hup… die wordt dan weer toegevoegd aan mijn wensenlijstje.(hij wordt oneindig lang, als ik niet uitkijk!)

Ik volg Ceetje.nl omdat ik samen met haar naar Grazia’s Masterclass voor Beautybloggers ben geweest en we zijn echt vriendinnetjes geworden! Haar posts zijn spontaan, inspirerend en ze maakt prachtige productfoto’s!

Chantalangel.nl omdat ze prachtige nagels en ooglooks heeft, en ik was erg geraakt door haar persoonlijke blogpost. Ik hou ervan als bloggers ook hun gevoelens durven delen.

Maaike van Dreamdaily.nl vind ik ook geweldig, een mooie, cleane blog en persoonlijk vind ik haar gewoon een leuk mens.

Wat vind jij een mooie quote die goed bij jouw leven past, waarom deze?

Oei, ik heb er zoveel. Ik heb een nogal onrustig en wild verleden, hahaha.. en veel meegemaakt, in positieve en negatieve zin. Ik heb best een behoorlijk zwaar ‘rugzakje’ zoals ze dat ook wel noemen. Maar het heeft mij wel gemaakt wat ik nu ben en altijd zal zijn. Mensen en dieren die in nood zitten kunnen altijd bij mij aankloppen (of blaffen of miauwen), de deur staat altijd open.

  • I’m not weird, I’m Limited Edition
  • I write Emotional Algebra
  • You can’t stop the waves, but you can learn to surf

Schermafbeelding 2014-01-22 om 23.00.30

Wie het leuk lijkt om mij te volgen: https://beautybybabs.com/

Facebook: www.facebook.com/Beautybybabs

Instagram: http://instagram.com/beautybybabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ChantalAngel
8 jaren geleden

Wat een leuk interview!! En super lief! Eigenlijk sterk je me hiermee, want juist dat persoonlijke heb ik wel eens bij: “zitten mensen daar wel op te wachten?” Ook ik ben best onzeker haha en heb hetzelfde met de filmpjes. Ik moet me echt goed voelen wil ik er 1 opnemen 😉

Ceetje
8 jaren geleden

Wat een leuk artikel Babs! Ik had m natuurlijk al gelezen op Jhemyla haar blog. Lief dat je me noemt *blush* X Céline

kato
8 jaren geleden

Ik heb je genomineerd voor de liebster award!