reis van de heldin
Artikelen, Babs in de media, Interviews, Over mij

Babs in de media: Interview in “De Reis van de Heldin”

Ik ga vanaf nu af en toe een artikel herbloggen. Mensen die mij net volgen hebben deze posts waarschijnlijk nooit gelezen en ze zijn best leuk om weer eens naar voren te halen. Ik trap af met “Babs in de Media” en in dit geval BeautyByBabs in een heus boek!

 

reis van de heldin

 

Ik benaderd door Peter de Kuster of ik het leuk vond om in De Reis van de Heldin vermeld te worden.

Nu zie ik mijzelf helemaal niet als een heldin, maar deze kans liet ik toch niet aan mij voorbijgaan. In een boek staan is toch wel bijzonder en misschien ga ik ooit eens een boek schrijven. Je blogt op het internet, maar boeken hebben toch iets magisch, iets tastbaars. Net zoals foto’s die je in plakboek of in een doos bewaard.

Wie is Peter de Kuster?

In 2007 had Peter de Kuster een bijna dood ervaring waarbij hij helder zag wat hij wilde doen met de rest van zijn leven mocht hij de kans krijgen. Reizen, schrijven, passie. Van betekenis zijn. Dat deed hij. Hij reisde naar steden in de wereld. Hij schrijf tientallen boeken. En hij ontdekte zijn Reis van de Held.

Geboren in Eindhoven in 1963 reist Peter travels intensief naar zijn favoriete steden in de wereld. Peter is een socioloog/communicatiewetenschapper met een MBA in Marketing en MBA in Financial Economics en heeft vele eervolle vermeldingen ontvangen op gebieden als storytelling, ondernemerschap, innovatie, marketing en design.

 

Zie hieronder het interview met mij over mijn werk, mijn passies en mijn missie: 

 

 

Het is een leuk aandenken en momenteel ligt het boek in de kast… als ik een groter huis heb zou ik hem misschien wel op een tafel in een leeskamer kunnen leggen. Lijkt mij zo mooi, een kamer met boekenkasten tot aan het plafond, met zo’n schuifladder ervoor…

Deze heldin droom nog even verder…zucht…

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia
6 jaren geleden

Wat super gaaf Babs!! en wat een leuk artikel met mooie foto’s. Echt iets om trots op te zijn!

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Wow, wat super gaaf zeg! Daar mag je echt trots op zijn!
Hele mooie foto’s ook 🙂 .

Owww en ik ken het, zo’n kamer met boekenkasten. Just love it! Dat zou ik ook zeer graag willen.
Ik ben ook altijd zo verliefd op de grote bibliotheken, zoals die in Wenen en in Teylers museum…love it!

Liefs!

Vanessa
6 jaren geleden

Wat ontzettend leuk, mooie foto’s ook!

hilde
6 jaren geleden

Wat gaaf zeg! Ik zou mij ook super trots voelen. En zo’n kamer met van die boekenkasten, zalig! Dan zou ik mij net voelen als Belle uit Belle en het Beest. hihi

Tamara TS
6 jaren geleden

Wat ontzettend cool!!! Heel leuke foto’s ook! X

Marushi
6 jaren geleden

Wat super leuk zeg! Lijkt me heel gaaf om jezelf zo in een boek terug te zien. -x-

Jolanda
6 jaren geleden

Supergaaf!!

Yust
6 jaren geleden

Wat een grappige foto’s zijn er gemaakt. Heel apart. Fijn zo’n aandenken.

chucky1012
6 jaren geleden

Leuk artikel!
Mooie foto’s van jou.

Marianne Pauwels
7 jaren geleden

Hé leuk Babs. jij ook een Heldin. Mijn Heldinnen-verhaal staat in die van november 2014!