beauty trade special beurs 2018 u
Artikelen, Events

Beauty Trade Special 2018- Persronde in Foto’s

De Beauty Trade Beurs is de toonaangevende vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de beauty branche. Als je helemaal op de hoogte wilt zijn wat er voor nieuws in beauty-land te vinden is, dan is de Beauty Trade Beurs “the place to be“. Dit jaar was ik weer uitgenodigd voor de persronde en ditmaal minder tekst, maar meer foto’s om een indruk van de beurs te krijgen!

beauty trade special beurs 2018

Ik werd om 10.30 uur verwacht in de perskamer en van daaruit gingen we, onder begeleiding van de PR dame, een rondje over de beurs. Super leuk om dat samen met andere blog collega’s te doen, wij voelen ons daar ook helemaal in ons element natuurlijk.

beauty trade special beurs 2018 (11)

Presentatie genomineerde producten “Professional Beauty Product of the Year 2018

Vavin… Interessant merk!

Detox, juices, fruitsapjes voor de innerlijke mens…

Lunch… Lekkere broodjes zalm en die zoete lekkernijen!

Apparatuur voor de salon…

Quanis Dermafiller, how am I looking?

Hier gaan jullie sowieso meer over lezen! Deze patches laten droogtelijntjes rond ogen en mond wegsmelten, zij zijn momenteel een grote hit in de salons ! Ik heb gezellig met 2 patches rond mijn mond rond gestapt op de beurs en na een half uurtje mochten ze er weer van af 😉

Ik wilde nog terug naar de stand van Quanis, maar muts dat ik ben, ik heb 3 rondjes over de beurs gelopen en kon de stand van Quanis (en die vanUtsukusy die er vlak naast zat) niet meer terugvinden. Ik moest ook voor 15.00 uur mijn jas weer ophalen anders was de perskamer weer op slot…

Deze massage-bak heb ik dus ook helemaal gemist… Leek mij heerlijk ontspannend 😉

beauty trade special beurs 2018 (18)

Ik vond het een leuke en informatieve beurs! Wel bekaf van de reis en alle indrukken.

Dag geboortestad Utrecht! (Wat ziet het er futuristisch uit na de verbouwing…Heel Hoog Catharijne is bijna onherkenbaar voor mij)

Super leuk om weer alle nieuwtjes te hebben gezien op beauty gebied! Mooie producten waar ik natuurlijk helemaal blij van word. Wij kregen nog een perskit mee en wat daar allemaal in zat ga ik natuurlijk nog uitgebreid vertellen!

Bedankt lieve PR mensen!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
4 jaren geleden

Jaaaaa, wat is het veranderd hè? ‘Mijn’ Uut is weer heel anders dan vroeger. Nog steeds erg blij om er weer te zijn overigens. Wat een leuke beurs en wat fijn om daarbij aanwezig te mogen zijn. Gaaf. Die patches vind ik heel interessant!

Deb
4 jaren geleden

Lijkt me een enorm leuk event en ben benieuwd naar het effect van de patches.

Jouvence
4 jaren geleden

Ziet eruit als een erg leuk event, jammer dat je de stand niet meer terug hebt kunnen vinden!

Kool Family
4 jaren geleden

Ziet er een heel fijn event uit dat je hebt bijgewoond!

bychristiana
4 jaren geleden

Wat was het gezellig hè! Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze beurs was en ik vond het heel inspirerend en goed georganiseerd.

Jolanda
4 jaren geleden

Ik vond de beurs echt heel leuk. En die lunch 😍 was heerlijk!

chucky1012
4 jaren geleden

Leuke foto’s van de beursdag!

Geniet van het prachtige weer Xoxo