Beautyswap met Jolanda van Zazazoo! 9 beautyswap Beautyswap met Jolanda van Zazazoo!
Artikelen, Make-up, MUA, Oogschaduw, Reviews

Beautyswap met Jolanda van Zazazoo!

Jolanda van Zazazoo.nl mailde mij met de vraag om met elkaar een beautyswap te doen. Ik had het wel eens bij andere bloggers gezien en dat leek mij zeker leuk!

beautyswap doosje

 

Vaak heb je producten liggen waarmee je weinig doet en zo kom je weer in aanraking met andere merken, super handig om zo van je “overbodige stash” af te komen.

Als ik soms op blogs lades vol zie met verzorgingsproducten en make-up en ik kijk bij in mijn eigen kasten en lades, dan denk ik vaak. Oh.. valt wel mee. Maar aan de andere kant heb ik bijvoorbeeld heel veel foundations liggen. Toen ik nog voor Beautyjournaal schreef (ongeveer 4 jaar gedaan) kreeg ik voor een review soms een hele collectie opgestuurd. Zo ook soms voor een mascara test, dan had ik plots 8 verschillende mascara’s liggen. Om maar wat te noemen.

En dan waren 8 van de 10 foundations nèt niet mijn kleur. Zonde om dat allemaal te bewaren, dan kan je beter iemand anders blij ermee maken.

Wat kreeg ik van Jolanda?

Diva opvouwbare haarborstel: Ik had altijd een (oude) kam in mijn tas terwijl ik eigenlijk altijd een haarborstel gebruik. Top!

 

Diva haarborstel inklapbaar

 

 

 

 

 

MAC eyeshadow kleur: Purple Haze

MAC eyeshadow

 

Babor Metallic eye pencil 03 copper brown: Mooie kleur en glans!

MUA Pro-Brow Eyebrow Kit: Deze all-in-one kit is te gebruiken om te shapen, in te kleuren en te highlighten.

MUA wenbrauw

 

 

Rub The coffee scrub

Rub the coffee scrub

 

Een leuk kaartje en een wafeldoekje : Superhandig!

Jolanda, ik vond het heel leuk om te doen! Top!

Zit er iets bij waarvan je een review terug wilt zien? Let me know!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
jeapiebel
5 jaren geleden

Ik vind beauty swap artikel altijd erg leuk om te lezen, het is een heel verstandige manier van recycling van de producten. Het blijft ook spannend, omdat je nooit weet wat je gaat krijgen. Je hebt echt mooie producten gekregen van Zazazoo. Ik ben benieuwd naar MAC eyeshadow kleur: Purple Haze en MUA Pro-Brow Eyebrow Kit. 🙂

Miss
5 jaren geleden

Oeeh wat leuk dit! Je hebt echt leuke producten gekregen!
En ik ben wel erg benieuwd naar die coffee scrub! 🙂

Melike
5 jaren geleden

Wat heb je leuke producten gekregen. Super goed idee zo’n beauty swap! Ik ben zelf wel het meest benieuwd naar de wenkbrauwkit. Altijd op zoek naar de perfecte wenkbrauw producten hihi. Maar ook de coffee scrub. Ik lees hier altijd goede dingen over en vind het altijd wel weer interessant om een andere mening hier over te lezen.

Yvonne
5 jaren geleden

Leuke swap heb je ontvangen, ben benieuwd wat je van alles vind als je het gaat gebruiken, dat zie ik vast voorbij komen.

Deb
5 jaren geleden

Wat ontzettend leuk! Mooie spullen heb je ontvangen.
Ik heb inmiddels 4 x geswapped. Ik vond het erg leuk om te doen en ook het verrassingselement ervan is leuk omdat je niet weet wat je krijgt. Afgelopen Kerst en het jaar daarvoor deed ik een nailpolish swap en de 2* 12 lakjes die we elkaar gaven, gebruikten we dan (i.s.m. de andere blogster) als virtuele nailpolish advent calender waarbij we om de beurt een lakje in Kerstsfeer publiceerden op onze blogs en op deze manier aftelden tot Kerst. Was ontzettend leuk om te doen.

Marushi
5 jaren geleden

Leuke spulletjes heb je gekregen! Ik vind swappen echt heel leuk ^^ -x-

Natasja
5 jaren geleden

Leuk, zo’n Beautyswap! Mooie spulletjes heb je gekregen, ik ga snel op de website van Jolanda naar haar pakketje kijken 🙂

Astrid
5 jaren geleden

Wat leuk zo’n swap! Wat heeft Jolanda veel mooie spulletjes naar je opgestuurd zeg. Ik ben benieuwd naar het wenkbrauwkitje, dus zou het leuk vinden daar een review van te zien!

Mariska
5 jaren geleden

Swappen is zo leuk! Zo te zien heeft ze echt d’r best gedaan, mooie spulletjes hoor!

Natascha
5 jaren geleden

Wat leuk dat je een beautyswap hebt gedaan Babs, altijd leuk om zo een cadeautje te krijgen 😉 Ik ben wel benieuwd wat jij vindt van e MUA wenkbrauwkit.