beMineral-Brow-Powder-1
Artikelen, Make-up, Nieuws

beMineral: The beauty and the perfect brows…

THE BEAUTY AND THE PERFECT BROWS…

Perfecte definitie voor dé perfecte wenkbrauwen met de 3 nieuwe Mineral Loose Brow Powders van beMineral®

Niets is zo bepalend voor je uitstraling als goed gevormde en mooi gedefinieerde wenkbrauwen. Deze geven je blik een krachtige en geraffineerde uitstraling. Nieuw van beMineral zijn de Mineral Loose Brow Powders, welke verkrijgbaar zijn in 3 natuurlijke bruintinten. Hiermee geef je de wenkbrauwen een intense expressie en dito power!

beMineral Brow Powder

Het Nederlandse, 100% zuivere minerale make-upmerk beMineral® staat voor ultiem professionele make-up resultaten en een ruim palet producten. De gewichtsloze formuleringen zijn 100% natuurlijk, heel gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten en laten de huid volledig ademen.

Nieuwe minerale wenkbrauwpoeders in 3 natuurlijke kleuren

De nieuwe Mineral Loose Brow Powders van beMineral® zijn verkrijgbaar in 3 natuurlijke bruintinten, variërend van licht tot donkerbruin.

Taupe(B860) is een warme taupetint, die vooral geschikt is voor het accentueren van de wenkbrauwen bij vrouwen met blond tot donkerblond haar.

Met de warme bruintint Husk (B861) geef je de wenkbrauwen een stijlvolle expressie bij licht bruin tot middenbruin haar.

Darked Stone (B862), in donker grijsbruin, is vooral geschikt voor het accentueren van de wenkbrauwen bij vrouwen met donkerbruin tot zwart haar.

Zowel droog als nat te gebruiken 

De nieuwe beMineral® Mineral Loose Brow Powders kunnen zowel droog als nat worden gebruikt, al naar gelang de gewenste kleurintensiteit!

Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de wenkbrauwpoeders droog worden aangebracht.  De natuurlijke samenstelling op basis van natuurzuivere geplette mineralen maakt het mogelijk om ze met behulp van een wenkbrauwkwastje zeer nauwkeurig aan te brengen en te verdelen in de fijne wenkbrauwhaartjes. De rijke, crèmige textuur van de poeders zorgt voor een perfect te doseren en vooral zeer professioneel resultaat

 beMineral

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

De minerale make-upproducten van beMineral® worden ontwikkeld en exclusief op de markt gebracht voor het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

Verkoopprijs: beMineral® Mineral Loose Brow Powders  € 15,75/stuk

De producten worden inmiddels verkocht bij meer dan 100 gespecialiseerde beMineral®-salons, verspreid door Nederland.

Consumenten kunnen kijken op de website www.bemineral.nl voor meer informatie en gerichte verkoopadressen in de buurt.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Brigitta
Brigitta
8 jaren geleden

Ik ben niet zo van de losse poeders, als je het laat vallen heb je niks meer over, ja soms kan ik erg klunzig zijn 😉 ik gebruik nu de eyebrowfiller van Catrice, lekker snel klaar en ook nog eens een koopje 🙂
Als ik echt meer “werk” van mijn wenkbrauwen wil maken dan gebruik ik de eyebrowpowder (compact) van Anastasia 😉

Esmée
8 jaren geleden

Ziet er heel fijn uit! x