BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne 9 BeYOUty Serum BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne
Huidverzorging, hannah, Merken

BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne

BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne. Nieuwe huidproblemen gaat hannah niet uit de weg!

Met het BeYOUty Serum lanceert hannah dé oplossing om een onzuivere of geïrriteerde huid door onder andere het dragen van mondkapjes te verminderen én zelfs te voorkomen! Dit unieke serum zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidtint. Door verschillende, effectieve ingrediënten te combineren bewijst dit serum dat mixen met hoogwaardige, synergetische werkstoffen de juiste aanpak vanuit de kern bij huidproblemen biedt. Niet alleen de huid die last heeft van maskne, maar ook een gevoelige en snel geïrriteerde huid kan zonder zorgen dit serum gebruiken. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Met dit innovatieve en multi-inzetbare serum gaat hannah wederom geen huidprobleem uit de weg!

BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne 11 BeYOUty Serum BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne

Unieke ingrediëntenmix

Bij hannah worden huidverbeterende producten ontwikkeld vanuit de kern van een huidprobleem. Sinds het “nieuwe normaal” met een heel nieuw huidprobleem is ingetreden, is hannah dan ook direct de uitdaging aangegaan om hiervoor het beste product te ontwikkelen. Het BeYOUty Serum bevat een unieke mix van hoog gedoseerde en kwalitatief, reeds bewezen ingrediënten van Cannabidiol en Niacinamide. Samen met het innovatieve Ferulic Acid zorgt deze combinatie ervoor dat het serum breed inzetbaar is. Het brengt de talgklierfunctie in balans en kalmeert de huid waar nodig, waardoor onzuiverheden en de gevolgschade hiervan zichtbaar zullen verminderen. Het draagt bij aan krachtig huidherstel en heeft een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingsproces wat een mooie bijkomstigheid is!

Pigmentvlekken bij de kern aanpakken

Eén van de meest voorkomende problemen bij huidbeschadigingen, op welke manier dan ook, is dat de beschadiging vaak een rode of zelfs een blijvende vlek achterlaat. Dankzij het hoge percentage Niacinamide werkt het BeYOUty Serum oplichtend op pigmentvlekken en pigmentverstoringen die door trauma veroorzaakt zijn. Het vermindert reeds gevormde hyperpigmentaties en huidverkleuringen en voorkomt tevens het ontstaan hiervan. Mede door de toegevoegde Cannabidiol heeft het een positieve werking bij iedere denkbare huidtint en biedt de ultieme uitkomst voor een egale en vlekkeloze huid.

Mondkapje dragen zonder (huid)problemen

Dankzij de krachtige antioxidant werking van Ferulic Acid in het BeYOUty Serum wordt de weerstand van de huid intensief verbeterd tegen schadelijke invloeden van onder andere luchtvervuiling, UV-of infraroodstraling en mondkapjes. De natuurlijke huidbarrière wordt versterkt en zelfs het huidverouderingsproces kan worden vertraagd. Niacinamide ondersteunt de kalmerende werking, maakt de huid meer weerbaar, gaat irritaties en vochtverlies tegen en vermindert jeuk. Hierdoor is het serum zeer geschikt voor de gevoelige en zelfs geïrriteerde huid die bijvoorbeeld door het veelvuldig dragen van een mondkapje uit balans is geraakt.

BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne 13 BeYOUty Serum BeYOUty Serum: voor iedere huidtint en bij maskne

Mix & Match

Het BeYOUty Serum laat zich natuurlijk perfect combineren met de overige hannah producten voor de gevoelige en/of onzuivere huid. De versterkende werking ontstaat door het juist reinigen en voeden van de huid. Voor ieder huidprobleem biedt hannah de juiste oplossing, zowel voor overdag als ’s nachts, dus informeer naar je persoonlijke mogelijkheden bij een hannah huidcoach!

Meer informatie en verkoopprijs

Het BeYOUty Serum is net als alle andere hannah producten verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches. Kijk voor meer informatie op hannah.nl of neem contact op met hannah SIRC via info@hannah.nl en/of 0342-476160.

⦁ hannah BeYOUty Serum 30ml/€65,-

Heb jij last van maskne? 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
1 jaar geleden

Merken spelen handig in op het dragen van maskers/maskne. Ik draag zelf gelukkig te weinig een masker om hier last van te hebben, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je op je werk en ook nog eens in je privé tijd met zo’n ding moet rondlopen dat voor vervelende huidproblemen kan zorgen.

Rory
1 jaar geleden

Interessant! Ik heb (nog) geen last van maskne, omdat ik gelukkig niet de hele dag langdurig een masker draag. Ik doe het natuurlijk wel waar het moet, overal. Dus in winkels of in rijen of anders. Maar omdat ik niet op kantoor werk of in een winkel heb ik ‘m niet zo vaak op als andere mensen. Zoals ik het lees zou dit serum ook kunnen helpen bij mijn pigmentvlekken? Aan de andere kant is het wel malasma (en is het bij mij door de zwangerschap ontstaan en niet meer weg gegaan) en dat is dan misschien wel net te… Lees verder »

Rory
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Goed om te lezen. Ook van dat vitamine A zuur trouwens (ik test momenteel van Alpha-H de Vitamin Profiling Kit). Ik weet van de dermatoloog die ik destijds bezocht dat bleken een optie was (maar dat is mij een stap te ver). Misschien ga ik het wel doen (van de hannah coach/salon), even afhankelijk van de producten die ik nog heb liggen om te testen en eventueel ook gevolgen op mijn pigmentvlekken zouden kunnen hebben. Dank!

Els van Meenen
1 jaar geleden
Reply to  Rory

Beste Rory,
Ik ben een hannah huidcoach en kan uit de praktijk nog geen ervaring delen over het BeYOUty Serum. Maar als hannah zegt dat iets werkt dan doet het dat ook. Uiteraard is een juiste bescherming daarbij ook belangrijk. En dan in combinatie met de juiste salonbehandeling kunnen we echt heel veel, en op een milde manier, resultaat bereiken bij hyperpigmentatieproblemen.
Ik weet niet waar je woont, maar je bent altijd welkom in mijn salon in Geldemalsen voor een vrijblijvende huidscan en een passend advies. Of vul het formulier in voor gratis advies via mijn webshop http://www.hannahathome.nl