biomed vein away achterkant doos spataderen
Artikelen, BIOMED, Huidverzorging, Merken, Reviews

Biomed Vein Away- Review

In het pakket wat ik van Biomed ontving zat ook Vein Vanish. Een crème tegen zichtbare aderen en spataderen. Ik heb deze crème 2 maanden getest in mijn knieholtes, waar wat ontsierende aderen zitten. Zelf kijk ik er nooit naar eigenlijk, in een pashokje of op een foto word je er pas mee geconfronteerd. Blauw-groene aderen, bij de een zijn ze nog heel klein en smal, bij de ander weer groot. Eens kijken of Biomed erin geslaagd is om deze lelijke adertjes minder zichtbaar te krijgen!

biomed 1

 

Wat zijn eigenlijk spataderen?

Aderen zijn de bloedvaten die zorgen voor de terugstroom van het bloed naar het hart. De slagaderen vervoeren het bloed van het hart naar de weefsels. (redactie: handig ezelsbruggetje wat ik op school geleerd heb: De slag van Waterloo/Duinkerken, dus slagaderen vervoeren het bloed van het hart af))
Spataderen (ook wel: varices) zijn verwijdde aderen en komen meestal aan de benen voor. Er wordt van spataderen gesproken wanneer aan de benen duidelijk zichtbare blauwe en verdikte, meestal kronkelig verlopende, aderen aanwezig zijn. Bron: huidinfo.nl

Vrouwen krijgen eerder last van spataderen dan mannen. Je hebt ook te maken met een erfelijke aanleg voor spataderen. Maar ook als je:

  • Veel staat
  • Zwanger bent geweest
  • Een trombose hebt gehad, de klepjes in je aderen die ervoor zorgen dat het bloed terug gestuwd wordt naar het hart zijn dan verzakt of kapot door de bloedstolsels.

Claim:

Vein Away bevat het actieve ingrediënt Dermochlorella D, die zorgt voor vermindering van spataderen en de afbraak van collageen Collageenvezels worden gestimuleerd. Resultaat: Vein Vanish remt de vorming van nieuwe bloedvaten en vermindering van zichtbare bestaande aderen.

biomed vein away achterkant doos

Ingrediënten:

Dermochlorella DG, verstevigd de huid.
Collageenvezels, verminderd zichtbaarheid van de aderen.

 

Gebruik en eindresultaat:

De Vein Away zit in een tube waarop zilvergrijze en groene letters staan, die direct het gevoel geven dat het om een medisch product gaat. De crème is dun, zoals bij een bodylotion, ruikt prettig en smeert prima uit. Ik heb geprobeerd om het iedere avond op te smeren, maar soms vergat ik het ook.

Ik denk altijd dat dit soort producten je aderen niet kunnen beïnvloeden maar ik moet zelf nog de voor en na foto’s bekijken. Je weet maar nooit, toch?

Daar komen ze:

26 juli tot 23 augustus

collage voor en na biomed 26 juli tot 23 augustus 2
26 juli tot 23 augustus

 

23 augustus tot 24 september

collage biomed 23 augustus tot 24 oktober
23 augustus tot 24 september

 

Eindresultaat na 2 maanden… 26 juli tot 24 september

Biomed Vein Away- Review 10 vein away Biomed Vein Away- Review

 

Ik vind het lastig te beoordelen. Eigenlijk zie ik weinig verschil, het grootste verschil dat ik zie, zie ik vooral op de foto van 26 juli tot 23 augustus. Als ik goed kijk zie ik op de foto’s van 23 juli – 23 september ook wel iets verbetering, maar zoals gezegd: wel weinig. Het blijft lastig in beeld te brengen.

Misschien moet ik het bij de gesprongen adertjes op mijn neusvleugels opsmeren, als het zou moeten werken voor spataderen, zou het dan ook voor die kleine gesprongen adertjes werken? Ik heb wat aan de zijkant van mijn neus gesmeerd en ik merkte dat het ging tintelen… Hé, het doet wel iets!

Over Biomed

Biomed producten zijn dermatologisch getest en zijn voor 98,9% natuurlijk.
Alle producten van Biomed bevatten geen parabenen, phenoxyethanol, minerale oliën of synthetisch parfum. De producten zijn niet getest op dieren.

Vein Away: 90ml/ €20

 

Korting!

Ik mag mijn trouwe lezers een korting aanbieden van 30% op een product naar keuze! Hoe leuk is dat!

Vul deze code in bij je bestelling: beautybybabs30% (geldig op bestellingen boven €29,99 , geldig van 17-08-2017 tot 16-10-2017)

Meer informatie vinden jullie op de website van Biomed: https://biomedorganics.de/

Bij Skinfarma.nl zijn de Biomed producten te koop:  https://www.skinpharma.nl/

Instagram: @biomedorganics

Facebook: Biomedorganics 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Het verschil zie ik ook niet echt als ik eerlijk ben. Misschien dat het nog wat langer nodig heeft.

Sonja
4 jaren geleden

Ik dank… op mijn knietjes dat ik geen spataderen heb. Helaas moet ik een duim omlaag geven voor dit product Babs, hoe vervelend ook… nee wat jammer zeg!

Kayla
4 jaren geleden

Interessant product. Het resultaat is inderdaad lastig om in beeld te brengen. Als je last hebt van spataderen is dit in ieder geval fijn om eens te proberen lijkt me.

Annette
4 jaren geleden

Ik zie het verschil ook niet zo, denk ook niet dat je met een crème echt aderen weg kunt smeren kan me wel voorstellen dat het misschien verzachtend/verkoelend werkt. Ik heb 1 opgezette ader aan de binnenkant van mijn bovenbeen en die kan aardig last geven.

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Het verschil is goed te zien.
Fijn dat er eindelijk een créme zoals deze is waardoor de spataders minder zichtbaar kunnen worden…..