Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool 10
Artikelen, Bioré, Huidverzorging, Merken, Reviews

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool- Review

Zoals jullie weten ben ik fan van micellair reinigingswater. Het werkt snel en naspoelen is niet nodig. Bioré heeft nu een Micellair Reinigingswater met Houtskool en we komen er niet onderuit, houtskool is momenteel dè trend in beautyland. Is dit watertje net zo fijn als alle andere micellaire waters die ik getest heb? Ik ga het jullie vertellen.

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool (3)

De Micellair Reinigingswaters van Bioré maken gebruik van de Japanse technologie. De formules zijn speciaal ontworpen om maximaal te kunnen reinigen. De mix van reinigingsdeeltjes neemt vet en vuil op, reinigt de poriën en verwijdert waterproof make-up op een milde wijze.

Klinkt goed, toch?

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool (2)

Vergelijken van 2 merken, welke is het fijnst?

Ik heb voor deze review 2 merken met elkaar vergeleken namelijk de Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert met zwarte en groene thee-extract & de Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool.

Ik heb 2 watjes langs mijn foundation gehaald zoals jullie op de foto zien. Op beide watjes zitten evenveel make-up resten, dus geen verschil qua effectiviteit. Bioré haalt net zoals het water van Nivea, ook met gemak alle make-up van mijn gezicht.

Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool plus Nivea

Het kleine verschil is dat het micellair water van Bioré er grijs uitziet op het watje, maar dat heeft verder geen invloed op het reinigen.

Wat ik fijner vind aan Bioré is de handige klikdop. De schroefdop van Nivea staat of altijd naast de fles omdat ik geen zin heb om hem steeds te openen en te sluiten. (En op een bepaald moment gooi ik die schroefdoppen weg, anders liggen ze maar in de weg ;))

En wat mij betreft had de opening van het flesje Bioré wat kleiner gemogen, ik spuit constant veel te veel water uit de fles. Uit de fles van Nivea druppelt het meer.

De prijzen:

  • Bioré Micellair Reinigingswater met Houtskool 300ml/ €8,99
  • NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert 400ml/ €7,99

Conclusie: Beide waters vind ik prima werken. Als je naar de prijs kijkt, tja… Dan is die van Nivea wel voordeliger.

Voor welk merk zou jij gaan? 

 

-Deze producten heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
2 jaren geleden

Bioré vind ik een top merk, ik zou die sowieso de voorkeur geven over Nivea. Ik heb van Bioré de poriënstrips en ook de cleanser, toppers zijn het.

Rory
2 jaren geleden

Dat is een klein prijsverschil. Ik denk dat ik voor die van Bioré zou gaan, puur omdat ik dat eens wil uitproberen (ik gebruik ook de neusstrips trouwens). Toch blijf ik een voorkeur houden om mijn gezicht af te spoelen, ook of juist na het gebruik van micellair water. Terwijl dat volgens mij niet ‘hoort’?

Deb
Deb
2 jaren geleden

Ik zou voor het micellaire water van Garnier gaan (of in mijn geval blijven) 😉 deze ook geen parfum (heeft sowieso maar heel weinig ingrediënten) en dat vind ik eigenlijk wel heel fijn en doet het ook erg goed bij mij.

bychristiana
2 jaren geleden

Als ik ‘moest’ kiezen uit deze twee zou ik voor die van Nivea gaan. Ik heb eerder andere producten van Biore geprobeerd en die vond ik erg heftig voor mijn huid, Ik gebruik momenteel een micellair water van La Roche posay en die vind ik prima.

Bianca
2 jaren geleden

Beide merken zijn fijn om te gebruiken en regelmatig in de aanbieding, ik was vooral benieuwd naar het verschil qua ingrediënten 🙂

Annette
2 jaren geleden

Ik zou dan voor de goedkopere gaan tenzij het echt een mega verschil had gemaakt dan vind ik het geen probleem om wat meer te betalen.

Natascha - Beautyopinie
2 jaren geleden

Wat leuk dat je ze vergeleken hebt! Ik zou ook voor de goedkoopste gaan denk ik 😉

chucky1012
2 jaren geleden

Fijne review.
Jammer van dat er vaak teveel uit de fles komst.
De goedkopere zou ik kopen….