wensen
Artikelen, Huidverzorging, Over mij

Birthday Wishlist – Mijn wensenlijstje door reviews van bloggers…

Op 11 februari (morgen) mag ik er weer een jaartje bijtellen. Nu heb ik in de loop der tijd alles bijgehouden wat ik graag wilde kopen of krijgen door reviews die ik las bij diverse beautybloggers, lifestyle bloggers en YouTubers en geloof mij, dat is een flinke lijst geworden! Wellicht herken je iets op mijn wishlist wel van jouw review!

wishlist

Foto: Shutterstock

Telkens als ik een review las van een product die mij aansprak, klikte ik hem bij mijn tabje “wensenlijstje”. Vaak zei ik in de comments dat ik dat ook ging doen en zo heb ik een behoorlijke wishlist opgebouwd. Het is, net als met reclames een feit dat de influencers zeker invloed hebben op mijn “ik wil dit ook hebben”gedrag.

Hou je vast, hier komen ze allemaal! (behalve die bril, die heb ik gewoon in een folder gezien)

 • E-reader
 • Foundation van Smashbox of Dior
 • Falcon eyes ringlamp
 • Canon Eos 600D of Sony Cybershot
 • Skinceuticels advanced pigment corrector
 • Origins Ginzing Energy Boosting Moisturizer Gezichtsgel
 • Ferulic Acid Skinceuticals
 • Paula’s Choice all bases covered foundation
 • Brown Sugar & Fig shower smoothie (wat maakt je mooi)
 • Dr. Haushka lipstick 11 Amaryllis
 • Vitamine A serum Uncover Skincare
 • Secret concealer van Laura Mercier
 • Saint George a-england nailpolish
 • E-bike (of fiets met trapondersteuning)

e-bike

Foto: Shutterstock

 

 • Eyeshadow Base Urban Decay
 • Alles van Jo Malone (al moet ik nog steeds eraan snuffelen, de ICIParis hier verkocht het niet, maar ik ben zo goed als overtuigd dat dit heerlijk ruikt)
 • Make-up bril (Handig voor mijn oogmake-up ;))

Wat leuke weetjes over mijn geboortejaar…

1- Het weer: De zomer van 1959 was droog en zonnig en staat met 796.9 uren zon op de derde plaats van zonnige zomers (sinds het begin van de officiële waarnemingen in 1901)

2- Nederland: Bij het plaatsje Slochteren in de provincie Groningen op het land van boer Boon een groot gasveld ontdekt. (oeps)

3- Films: Ben Hur en Some like it Hot (Marilyn Monroe)

4- Muziek: Buddy Holly – It Doesn’t Matter Anymore, Fats Domino – I Want To Walk You Home
James Brown – Try Me, The Everly Brothers – I Kissed You, The Isley Brothers – Shout  (OMG… ik ben bejaard)

5- Op een speelgoedbeurs werd Barbie geïntroduceerd (De pop welteverstaan) Twee jaar later zag Ken het levenslicht.

6- De Mini Cooper kwam! (Staat ook op mijn wensenlijstje, ahum)

7- Nederland had ongeveer 11 miljoen inwoners

8- Ook geboren op 11 februari: Thomas Edison, Helene Kröller-Müller, Eva Gabor, Mary Quant (Brits mode-ontwerpster), Paul Bocuse (Franse chefkok), Sérgio Mendes (muzikant),  Sheryl Crow, Jennifer Aniston, Leslie Nielsen.

Zo, dat was een leuk lijstje, toch? Het is vast meer, maar ik vond het wel weer genoeg wensen voor dit jaar. En oooow ja,  natuurlijk wereldvrede en (iedereen) een gezond en gelukkig leven natuurlijk 😉

 

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
3 jaren geleden

Wat een heerlijke lijst Babs 🙂 ik heb ook een behangrol-wensenlijstje hahaha Hoop dat je een fijne dag hebt gehad!

Nora
3 jaren geleden

Hi! Nice wishes! ;)…thank you for sharing your inspirations and for entertaining me so often! Have a nice evening and best wishes from aparthotel südtirol ! Yours Nora <3

Hennie
3 jaren geleden

Ik hoop echt dat je Jo Malone ook mag ervaren. Het is echt zo ontzettend lekker! Maar goed, ik ben verslaafd en dan kijk je niet meer helder. Geef ik eerlijk toe.
Mooie lijst heb je gemaakt, je hebt in ieder geval al prachtig verjaardagshaar!

aileen
3 jaren geleden

Jeetje, wat herkenbaar allemaal. Ik krijg door het lezen van blogs en kijken van youtube ook zo een lange wishlist.

bychristiana
3 jaren geleden

HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hartelijk gefeliciteerd Babs, en een heel mooie en gezellige dag toegewenst. Wat een mooie wishlist, zo zie je maar; we hebben altijd wat te wensen haha;-) ‘Alles van Jo Malone’ is hier ook heel hartelijk welkom, alhoewel ik nog wel een aantal maanden moet wachten tot mijn verjaardag;-) Laat je ons weten of je iets (of misschien wel iets meer…) van je wishlist krijgt?

Sabrina
Sabrina
3 jaren geleden

Alvast van harte! Ik hoop dat je wat van je wishlist mag krijgen en een fijne dag!

Kool Family
3 jaren geleden

Mooie wishlist! Ik wens je alles toe!

karin
3 jaren geleden

een e-bike en een spiegelreflexcamera staan ook op mijn lijstje; De camera voor mijn blog uiteraard, maar de e-bike omdat ik graag weer langere fietstochten zou willen doen. Ik woon in het groen en de fiets die ik nu heb is, ja hoe zal ik het zeggen, krakkemikkig 🙂

Deb
3 jaren geleden

Prachtige wishlist Babs!! Die EOS 600 D is zo’n fijne camera. En de UDPP is geweldig, ik ben zo benieuwd wat je ervan zult vinden. Naar de producten van Origins ben ik ook heel benieuw, wil ik ook eens proberen. Hoop dat je een mooie dag krijgt Babs en hoop dat al je wensen worden vervuld, dat gun ik je in ieder geval van harte ♥. Leuk trouwens dat in jouw geboortejaar Barbie en de Mini Cooper (mijn favo auto) het levenslicht zagen.

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Allereerst hieper de piep voor de harige 🎉🎈🎁🍾🥂💋💋💋
Maar er een fijne dag van.
Misschien krijg je vandaag wel een cadeau van je wishlist.
Veel plezier en geluk.