bodieboost1
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

BODIEBOOST-Het dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt!

bodieboost

We zijn bijna allemaal bezig met voeding, dieet en gezondheid. De meeste vrouwen (en natuurlijk ook mannen) willen vaak wel een paar kilootjes kwijt.

Ofwel voor je gezondheid , of omdat je weer eens die leuke jurk/broek aan wilt, die maar triest in je kledingkast hangt te wachten op de dag dat ie weer echt lekker zit.

Ik heb het ook meerdere keren geprobeerd; als je moeder wordt  en/of na de overgang, wordt het steeds lastiger om van die overtollige kilo’s af te komen, uitzonderingen daargelaten.

Het South Beach dieet, Montignac, Dr. Atkins..al deze methodes  hebben best iets zinnigs, maar zijn zo lastig vol te houden. het waren vaak recepten waarbij de moed mij al in de schoenen zakte, en calorieën tellen..van het wordt tellen alleen al word ik spontaan een kilo zwaarder.

Toevallig stuitte ik op dit boek, en het sprak mij direct aan. Iemand die na veel pogingen zelf wat ontwikkeld had, voedsel wat gewoon om de hoek te koop is, warme maaltijden zonder gedoe, een handige boodschappenlijst zodat je alles in een week koopt en niets verspild.. ja, geweldig toch?

Bodieboost is nuchter en hip. En vooral: Te doen, voor iedereen!

ik ben eraan begonnen, mijn zoon doet ook mee en wij zijn beide in een paar weken 3 kilo afgevallen. dat vind ik te gek, dat is mij nog nooit gelukt…  en met zoveel gemak.

 Alles blijven eten en drinken inclusief snoep (verplicht), alcohol & fastfood. Dit mag zolang je het in de juiste verhouding doet volgens de BodieBoost formule.

Met mijn lengte van 1.60 cm lijk ik al snel op tante Pollewop, dus wat ben ik blij dat ik al drie kilo kwijt ben. alles wat ik overbodig meesleep, is alleen maar lastig.. ik weet het, je moet zelfs verplicht snoepen ( 2 keer per week, en als vrouwmens mag je ook gerust 3 wijntjes per week drinken… yessss…hoor ik nu een paar roepen!) .

In de eerste 2 weken had ik  nauwelijks behoefte om te snoepen. ‘s Avonds na de koffie smachtte ik altijd naar iets zoets, nu ben ik zo verzadigd dat ik er niet eens zin in heb.

Dit is eigenlijk heel privé, ahum, maar sinds ik de Bodieboost methode gebruik, is mijn ontlasting ‘heel schoon’. Ik heb al vanaf mijn puberteit last van het prikkelbaar darm syndroom en had  ‘s avonds zo’n opgeblazen buik dat het leek alsof ik 7 maanden zwanger was, om niet te spreken van de pijn die ik had.

Nu? .. Heerlijk, het is weg!

BodieBoost is een afslankmethode speciaal ontwikkeld om gemakkelijk te volgen in het echte leven.

Waarbij snoepen en alcohol drinken in je dieetplan passen, dat hoort namelijk ook bij jouw leven. Je verliest gemiddeld 0,5 tot 1 kilo en 1 cm per week.

Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid, het is simpel en haalbaar.

Het moet namelijk wel leuk blijven, zodat je het volhoudt, ook erna. Alles wat bij je dieetplan hoort is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt, dus niet raar, duur of anders.

De afslankmethode kun je volgen via het bestseller boek BodieBoost.

ZO WERKT HET

Geen calorieën, wel families: Er zijn 5 productgroepen waar je elke dag 2 porties van mag eten; Koolhydraten, groenten, eiwitten, zuivel en fruit.

Patat, wijn, koek en chocolade: er is een ‘Jokerlijst‘ , je mag en moet 2 keer per week snoepen, zo houd je het beter vol!

De eerste weken volg je de weekmenu’s voor je ontbijt, lunch en tussendoortjes en je kan kiezen uit 7 lekkere recepten voor het avondeten.

Je bent flexibel, eet je liever een banaan in plaats van een appel? Geen probleem.

Kruiden en specerijen mag je onbeperkt eten.

Bij de recepten staan ook bv. pizza’s, ook  met vegetariërs is rekening gehouden.

Wetenschappelijk goedgekeurd

De BodieBoost afslankmethode is wetenschappelijk getest door Drs. Suzan Tuinier zij is voedingsdeskundige, samen met haar vakcollega’s heeft ze het rapport opgesteld.

Drs. Suzan Tuinier studeerde voeding en diëtiek aan de Hogeschool van Amsterdam en werkt voor het Vitamine Informatie Bureau. Ze is lid van de adviescommissie van het RIVM en is adviseur voor de Gezondheidsraad en het ministerie van VWS. Ze is voorzitter van VoeDNet, een netwerkvereniging voor diëtisten werkzaam in het bedrijfsleven. Suzan geeft gastcolleges op Universiteiten en Hoge scholen. Tevens is Suzan eigenaresse van het adviesbureau ABC voeding gericht op voedingsvoorlichting en communicatie. In het rapport kun je de conclusie van de voedingsdeskundigen uitgebreid lezen.

Zie hier haar rapport.

Maar dat is nog niet alles; op Twitter krijg je dagelijkse  motivatie tweets van Charlotte, retweets van mede-BodieBoosters en tips voor een healthy lifestyle. @BodieBoostChar #bodieboost

Op de Facebook Fanpage van BodieBoost worden dagelijks de nieuwste BodieBoost updates geplaatst.

Op het Youtube kanaal van BodieBoost worden wekelijks nieuwe motivatie vlogs, work-out video’s en tutorials gepubliceerd.

Ach, Charlotte kan het zelf veel beter uitleggen, kijk het filmpje hieronder maar en alles wordt duidelijk!

Ik vind het een geweldige methode, en het enthousiasme van haar is heel aanstekelijk!

Haar boek Bodieboost, slank en fit in het echte leven: €14,95 ( lekker slank prijsje!)

Liefs

Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Tim
Tim
7 jaren geleden

Kende het al en het werkt echt!
Volg het al een tijdje en ben al 4 kilo kwijt!
Superrrrrrr