Chanel Les Beiges versus Paula's choice 9 chanel les beiges Chanel Les Beiges versus Paula's choice
Artikelen, Foundation, Make-up, Reviews

Chanel Les Beiges versus Paula’s choice

Chanel Les Beiges versus Paula’s choice

Ik had jullie al verteld dat ik bij de opening van Douglas in Tiel mijzelf verwend had met een prachtig poedertje van Chanel.

Binnen èn buiten de winkel al goed gekeken of de kleur bij mijn huid paste, natuurlijk op de kaaklijn getest en ik vond hem direct mooi.

Fijn is dat hij in laagjes opgebracht kan worden, het is net wat je wilt…en je kan hem ook zonder foundation gebruiken…lekker snel klaar..bij foundation moet ik altijd tig keer kijken of ik alles goed heb verdeeld..

Poeder vind ik eerlijk altijd een beetje eng, omdat het rimpels en fijne lijntjes enorm accentueert.

Maar we gaan een testje doen:

chanel les beiges

Chanel ( kleur nr. 30)

Het poeder is fijn, licht en heeft een antioxiderende werking, waarmee uw huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Dankzij het SPF 15 / PA++ zonnefilter is de huid ook beschermd tegen zonnestralen. De uiterst beschermende samenstelling, verrijkt met plantaardige cellen van de katoenbloem en witte roos, smelt in de huid en kalmeert haar. Zo worden alle huidtypes beschermd, zelfs de meest gevoelige. Het poudre belle mine naturelle is verpakt in de emblematische poederdoos van CHANEL, die voor het eerst werd uitgevoerd in het tijdloze en exclusieve beige waar Gabrielle Chanel zo van hield. De grote spiegel kan ver gekanteld worden, en het halvemaanvormige penseel van natuurlijk haar maken het aanbrengen nog eenvoudiger. 

Versus

 De Healthy Finish Pressed Powder SPF 15 van Paula’s Choice.

Deze had ik gekregen.. dus ik kan niet vergelijken qua kleur, wel qua substantie en hoe deze op de huid uitziet.

Paula’s choice ( kleur Neutral)

Deze middelzware poeder fixeert je make-up, neutraliseert het glimmen van je huid en draagt bij aan de bescherming tegen de zon. Met slechts een klein beetje poeder zorg je er al voor dat je huid er gelijkmatig uitziet, een matte uitstraling heeft én adequaat beschermd wordt met een breed spectrum zonnefilter. Gebruik de poeder dan wel in combinatie met een foundation of moisturizer met een SPF 15 of hoger. 

Wat mij het eerste opviel was de heerlijke zachte geur van Chanel..witte roosjes, de favoriete bloem van Coca Chanel.

De verpakking is niet strak zwart, zoals wij gewend zijn maar beige met zwart.

De verkoopster bracht het op met een grote kwast, De kwast die in het doosje zit, kan je ook gebruiken,maar die is geschikter als je onderweg nog een touch-up nodig  denkt te hebben.

Ideaal zou een kabuki kwast zijn, voor een lichte glow strijk je van binnen naar buiten, voor een meer dekkend resultaat breng je het poeder al ronddraaiend op.

Hij is zo heerlijk zacht en ruikt zo zalig..ja…..je voelt je gewoon “Very Chanel” als je het draagt. Ik begrijp waarom sommige mensen echte Chanel lovers zijn 🙂

Ik heb de poeder van Paula Begoun en van Chanel op mijn voorhoofd getest en ook op mijn wangen…coco ch

Ik moet zeggen dat mijn huid er droger uitziet met het poeder van Paula, ik zie overal droogtelijntjes..

Chanel oogt veel zachter voor mijn huid, het geeft net genoeg Glow en het accentueert mijn rimpels niet.

Op de linkerfoto zie je links Chanel, rechts Paula’s Choice…op de rechterfoto zie je goed dat Paula’s Choice een enorm rimpel-landschap creëert ..

Ik moet wel eerlijk zeggen dat de poeder van Paula toch al zeker 2 jaar oud is…dat kan natuurlijk ook invloed hebben op het resultaat en je kan deze beter gebruiken over een foundation, die niet te droog is, gewoon om het geheel af te poederen…maar vooralsnog ben ik erg blij met mijn aankoop..

Verder ben ik groot fan van Paula, haar visie en producten.. maar zo heeft elk merk zijn heel goede en de wat mindere producten, als ik het zo mag uitdrukken..

Yesss..ik heb een heuse Chanel in huis! And I love it!

Hebben jullie een product van Chanel in huis?

Liefs, Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
worldofblisz
9 jaren geleden

Babs hoeveel kost het poeder van CHANEL? Ik denk dat ik deze op mijn verlanglijstje plaats ♥

Babs
9 jaren geleden
Reply to  worldofblisz

Hoi Debbie, het kost €48, maar ik kreeg hem met 10% korting. Ik gebruik het bijna elke dag, zonder foundation, bevalt mij heel goed!