beautybybabs chocolade voor het goede doel
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle, Sinterklaas

Chocolade voor het goede doel

Al meer dan 10 jaar worden er tienduizenden ambachtelijke chocoladeletters gemaakt bij Hellema Chocolade in Almelo. Van elke verkochte chocoladeletter gaat er een euro naar het goede doel. Sinds dit jaar kan iedereen zelf kiezen naar welk goede doel jouw euro’s gaan.

chocolade voor het goede doel beautybybabs

 

Voor elke verkochte chocoladeletter op Chocolade Voor Het Goede Doel wordt er 1 euro aan een goed doel naar keuze gedoneerd.

Elke letter uit het alfabet wordt ambachtelijk en op maat gespoten in de chocoladefabriek. Je ontvangt dus altijd een uniek exemplaar!

Hellema Chocolade maakt gebruik van overheerlijke Belgische chocolade waarvan de cacaobonen direct worden gekocht van boeren en coöperaties die door de UTZ-organisaties zijn gecertificeerd. Dit betekent dat de chocoladeletters op een duurzame manier zijn geproduceerd. Hiermee probeert het bedrijf bij te dragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Naast chocoladeletters zijn er ook allerlei andere vormen van chocolade te vinden, waarbij ook altijd 1 euro naar het goede doel gaat. Je hebt ook mooie chocoladeharten, een zak met heerlijke chocolaatjes wat dacht je van chocoladetabletten met daarop je logo! 

De ondersteunde doelen zijn: KikaVilla JoepStichting Semmy, en Defence for Children.

Chocolade eten zonder schuldgevoel, hoe leuk is dat? Want het zijn zeker mooie, goede doelen die zij steunen. Zo een chocolade tablet met beautybybabs vind ik gaaf, voor mijzelf maar ook om weg te geven. Een smakelijke manier om reclame te maken!

Let op! Mijn naam op de chocolade heb ik met een fotowerkingsprogramma er zelf op gezet, dus zo ziet hij er niet precies uit, het was om te kijken hoe het er eventueel uit zou kunnen zien.

 

Een heel leuk idee dus als cadeautje in de schoen of voor pakjesavond maar ook als relatiegeschenk of geschenk voor collega’s. Zelfs Paaseieren kan je al bestellen. En de prijzen vallen enorm mee, een kleine letter kost €4,95, een grote letter €6,95!

Meer informatie vind je op de website: www.chocoladevoorhetgoededoel.nl

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sylvia - alovelyadventure
4 jaren geleden

Oh.. no.. Ik had me net voorgenomen om geen chocolade meer te kopen en er dus ook niet meer aan te denken. En nu zie ik dit gewoon! Jammerdebammer daar gaat mijn goede voornemen😂

Lianne
4 jaren geleden

Wat leuk! Hier ga ik zeker even naar kijken. Leuk als cadeautje. 🙂

Iris
4 jaren geleden

Leuk en lekker! De prijs valt inderdaad mee, meestal is het veel duurder zodra je het gaat personaliseren.

Sonja
4 jaren geleden

Mjummels… ik hou van chocolade! Mooi initiatief!

Vanessa
4 jaren geleden

Wat een goed initiatief. Helaas is het hier nog even wachten vooraleer ik weer chocolade mag eten.

chucky1012
4 jaren geleden

Goed concept.

Irene
4 jaren geleden

Goed idee! De letters zien er ook echt lekker uit. Maar paaseieren? Nu al?

bychristiana
4 jaren geleden

Wat een goed initiatief, dat is helemaal chocolade-eten-zonder-schuldgevoel natuurlijk. Ik vind de letters er ook mooi uitzien en inderdaad, de prijzen vallen best mee.

Carolien
4 jaren geleden

Leuk hoor! Ik kreeg ook een mailtje van hun. Goede doelen staan er tussen, zeker de moeite waard om hier een chocolade letter te kopen ipv in de supermarkt.

Jolanda
4 jaren geleden

Goed initiatief! Ik had overigens beter eerst kunnen eten voordat ik dit bekeek 😅