contact

Heb je vragen of leuke ideeën of wil je mij producten laten testen of adverteren op beautybybabs?

 

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in advertorials, het reviewen van producten of andere vormen van samenwerkingen kunnen een e-mail sturen naar info@beautybybabs.com

Ik vind het ook leuk om opgenomen te worden in de perslijsten, zodat mijn bezoekers (en ik) altijd van de nieuwste producten op de hoogte zijn. Ik plaats regelmatig een persbericht als ik denk dat mijn lezers dat interessant vinden.

Mijn lezers komen uit binnen- en buitenland en zijn tussen de 25 en de 60 jaar.  Ook de heren worden niet niet overgeslagen bij beautybybabs, regelmatig heb ik ook interessante artikelen voor hen.

Mogelijkheden om samen te werken:

Door een review te schrijven laat ik mijn lezers kennis maken met jouw (nieuwe) product(en).  In een advertorial verwerk ik jouw bedrijf, dienst of product in een (SEO) artikel.

Natuurlijk probeer ik een product zo goed en eerlijk mogelijk te testen, waarna ik mijn bevindingen vastleg in een artikel. Samen met mijn zelfgemaakte foto’s.

Heb je een winkel, kapperszaak, schoonheidssalon of ben je cosmetisch arts?

Ik vind het leuk om jouw bedrijf ook in 2020 in de spotlights te zetten, dat kan ook een (pasgeopende) beauty- of lifestyle winkel zijn. Ook kleine, net opstartende bedrijven/ winkeltjes zijn welkom!

Ik deins er ook niet terug voor botox, fillers en alle nieuwe snufjes op het gebied van anti-ageing te ondergaan en te testen. Dit alles natuurlijk met een exclusieve fotoreportage.

Op beautybybabs vind je tegenwoordig ook af en toe een recept, want wie houdt er niet van lekker eten? Ik heb 2 mannen (echtgenoot en zoon) die weer heel creatief in de keuken zijn met als gevolg dat deze dame wel wat pondjes er gratis bijkrijgt. Maar mocht je een leuk voorstel hebben dat met “food” te maken heeft, let us know! Ik denk ook o.a aan het promoten van kookworkshops. Kortom, eigenlijk kan je op beautybybabs alle kanten op. Alles wat het leven leuk maakt is mijn motto!

beautybybabs in content magazine

Op de Over Mij pagina lees je meer over wie Babs is en daar vind je ook wat testimonials.

info@beautybybabs.com

Tot snel!