Couperose wang
Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen, Over mij, Reviews

Couperose goodbye! Dank bo medical!

Op Facebook zag ik een oproep staan: Model gezocht voor een workshop bij bo medical met de Dual Yellow Laser. Ik wist al wat dit high-tech apparaat kon doen en had al diverse Youtube filmpjes gezien, waarin ik zag hoe eenvoudig en snel couperose door deze laser verdween.

Couperose
Voor de behandeling met de Dual Yellow Laser

Zoals je hierboven ziet, had ik behoorlijk wat rode adertjes op mijn wangen, neusbrug en neusvleugels. Daar baalde ik al een tijd van.

Ik reageerde direct op de oproep, want model zijn vind ik te gek! Plus, ik ben niet bang uitgevallen, zeker als het iets is, wat mijn huid en uiterlijk verbetert!

Ik moest eerst even langskomen in Ankeveen voor een intake gesprek. Ik dacht eerst: “O jeetje! ” … Dat is helemaal in Friesland, maar het ligt tussen Bussum en Hilversum. 😉

Een prachtig pand, overigens. Een verbouwde koeienstal/melkfabriek uit 1911 met daarin nog de originele drinkbakken. Maar dan alles wel heel clean en fris, natuurlijk.

http://www.bo-medical.com/nl

 

Clinical specialist Esther Nales behandelde een klein stukje op mijn wang om te zien hoe mijn huid reageerde op de laser. Dat ging prima en een week later mocht ik langskomen voor de workshop, die voor diverse artsen uit Scandinavië werd gehouden.

Het waren zulke aardige mannen en vrouwen. Gelukkig ging alles in het Engels, maar af en toe ving ik een vleugje Noors/Zweeds/Fins op, en dat klinkt zo grappig!

Deze (cosmetische) artsen hadden eerst de theorie en alle ins and outs van de Dual Yellow Laser bestudeerd en nu mochten ze zich op mij uitleven… Grapje, de specialisten van bo medical zelf lieten het eerst zien en daarna konden zij met mijn couperose aan de slag. Natuurlijk alles onder toeziend oog.

Ik lag daar helemaal te genieten met het idee eindelijk verlost te zijn van die ontsierende adertjes, Ik was het camoufleren met make-up meer dan zat.

Het is absoluut niet pijnlijk, je voelt wel even een prikkend gevoel, maar het is goed te doen.

vlak na de couperose behandeling
vlak na de couperose behandeling
geen couperose
geen couperose meer!

Bij mijn neusvleugels zitten nog wat rode vaatjes, dus als ik nog een oproep zie, ben ik er als de kippen bij… Ik zag ook dat ze met Stylage werken, dat zou ook geweldig zijn!

Technische informatie over deze laser:

 De Dual Yellow laser produceert groen en geel licht.

  • Groen licht (511 nm), dat goed wordt geabsorbeerd door melanine (bruin pigment in de huid)
  • Geel licht (578 nm), dat goed wordt geabsorbeerd door bloedvaatjes (rood en roze pigment in de huid). Het valt precies samen met absorptiepiek hemoglobine

Behandeling met Dual Yellow laser is minder schadelijk dan andere lasers, omdat hij precies op de piek van de absorptie zit. Dankzij de Fast-Edge Micropulse (FEM) technologie produceert deze laser 22.000 pulsen per seconde. Ook kunt u met minder energie de laesie behandelen. De Dual Yellow laser is bekend om zijn non-ablatieve laser behandeling: het brandt de huid niet weg en brengt geen schade toe aan de huid buiten het doelgebied. Dit resulteert in weinig bijwerkingen en een korte hersteltijd.

Over bo medical:

bo medical technologies verzorgt de exclusieve distributie en verkoop van cosmedische technologie. We benaderen cosmetische verzorging vanuit een medisch perspectief en zijn altijd op zoek naar producten waarvan de effecten onomstreden zijn en waarover gepubliceerd is in toonaangevende medische tijdschriften. Na jarenlang succesvol zakendoen in de Benelux breidt bo medical technologies uit naar Scandinavië, met de nieuwste apparaten en producten voor dermatologen en plastische chirurgen.

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
De lang haar kapster
7 jaren geleden

Wat een ontzettend goed effect heeft dat!
mazzel had jij 🙂

Ceetje
7 jaren geleden

Wow het rode is echt goed verdwenen! Leuk dat je dit mocht ondergaan. En wat een prachtige locatie zeg!