D-jacht 1
Win!

D-jacht wordt geopend! Win een reischeque ter waarde van €1000!

D-reizen lanceert spannende zoektocht naar vakantieknop

Vier weekenden. Vier verschillende locaties. Eén knop, ergens verstopt in Nederland. Dit zijn de ingrediënten voor een spannende Facebook campagne waarmee D-reizen Nederlanders in actie gaat krijgen voor de felbegeerde prijs: vier maal een reischeque ter waarde van € 1000,-! Wie houdt het hoofd koel en drukt als eerste op de oranje knop?

D-jacht

Live aanwijzingen


Op zaterdag 26 augustus start exact om 12.00 uur een livestream op de Facebook pagina van D-reizen: www.facebook.com/dreizenvakanties.

Te zien is een grote oranje zuil met de knop, ergens op een plek in Nederland. Gedurende de livestream worden meerdere tips gegeven over de locatie van de knop. Diegene die de aanwijzingen vliegensvlug kan plaatsen en als eerste op de knop drukt, is de gelukkige winnaar van een D-reizen reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-. D-jacht is vier zaterdagen achter elkaar geopend, telkens op een andere locatie in het land: 26 augustus, 2 september, 9 september en 16 september.

 

D-reizen Feestbook voor reizigers


Behalve voor de coole D-jacht is de Facebook pagina van D-reizen meer dan de moeite waard om te volgen. Reisliefhebbers krijgen er een voorproefje van alles wat D-reizen te bieden heeft: zonnige bestemmingen, gezellige doevakanties met het hele gezin of avontuurlijke reizen naar exotische bestemmingen. Ook de beste last minute deals en handige travel tips & tricks brengen je meteen in optimale vakantiesfeer.

D-jacht, vier zaterdagen lang, vanaf 26 augustus 12.00 uur
www.facebook.com/dreizenvakanties

 

Dit vind ik gaaf! Heel lang geleden heb ik ook meegedaan naar een jacht op “een schat”. Was echt super spannend. Noem mij maar raar, maar op een gegeven moment waren wij in Zandvoort aan het graven (met de hand) naar een klomp goud, zaten wij er een paar meter naast, oeps… Ik ga meedoen, te leuk! (en hopelijk kunnen wij dan eindelijk weer eens op vakantie)

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Charel
5 jaren geleden

Zo grappig zeg! Zenuwslopend haha!