De Slimme nieuwe Haartools van BaByliss die je anders naar je Haar laten kijken! 9 babyliss krulborstel De Slimme nieuwe Haartools van BaByliss die je anders naar je Haar laten kijken!
Artikelen, BaByliss, Haarverzorging, Tools

De Slimme nieuwe Haartools van BaByliss die je anders naar je Haar laten kijken!

Vandaag heb ik weer een persbericht voor jullie, ik wil jullie deze slimme nieuwe haartools laten zien van BaByliss. Zelf was ik al een tijdje op zoek naar een roterende borstel die je haar ook droogt. En nu heeft BaByliss een heel mooie, betaalbare föhnborstel te koop! Ik dacht dat ik een voordelige bij de Action op de kop had getikt, maar het roterende deel was het snoer die 360° graden draaide en niet de borstel. Dus die maar weer terug gebracht. Bovenop en achterop mijn hoofd föhnen vind ik altijd behoorlijk vermoeiend dus als die borstel zelf draait, is dat stukken minder werk én inspanning. Ook de nieuwe föhn van BaByliss ziet er interessant uit. Kijk maar mee!

De Slimme nieuwe Haartools van BaByliss die je anders naar je Haar laten kijken! 11 babyliss krulborstel De Slimme nieuwe Haartools van BaByliss die je anders naar je Haar laten kijken!

Voor meer informatie zie de website van BaByliss

Wat vinden jullie van deze BaByliss hydro- fusion föhn en föhnborstel voor je haar?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 maand geleden

Die föhnborstel lijkt mij wel heel fijn. Had ik al verteld dat ik de ‘über’-producten van mijn schoonmoeder heb mogen lenen? Die van Dyson. Ik vond het allemaal te lang duren en te weinig effect hebben. Dus ik ben heel voorzichtig met duurdere apparaten. Kan mij nog levendig de stijltang herinneren (van Philips geloof ik) die ik perse wilde hebben. Als ik ‘m 2 keer heb gebruikt is het veel. En dan te bedenken dat ik als tiener met het strijkijzer (echt waar 🙈) over mijn haar ging (op de strijkplank dus…)

Ilona
Ilona
2 maanden geleden

Wel handig zo’n roterende borstel maar mijn haar is te kort en ik wordt al ongeduldig als ik “gewoon” de fohn gebruik. Over die vochtbalans twijfel ik wel een beetje volgens mij heb je daar toch nog wel wat toegevoegd product voor nodig.

Petra
2 maanden geleden

Wow, nu ben ik best benieuwd naar die föhnborstel!!

chucky1012
2 maanden geleden

Mooi en ook erg handig om mee te kunnen nemen op holiday….

Xoxo