Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review 9 douglas home spa Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review
Artikelen, Bad & Douche, Huidverzorging, Merken

Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review

Als je nog een last-minute cadeautje zoekt voor de kerst of voor een verjaardag, dan kan ik jullie deze Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set of de losse producten van harte aanbevelen. Ik heb deze set cadeau gekregen en omdat ik de geur zo ontzettend goed vind wilde ik jullie deze set graag laten zien in deze korte blogpost!

Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review 11 douglas home spa Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review

Douglas Home Spa.

Ik wist dat er een Home Spa lijn bestond maar eigenlijk nooit aandacht aan besteed als ik bij Douglas was. Achteraf stom want ik ben onder de indruk hoe fijn deze producten zijn.

Harmony of Ayurveda

Harmony of Ayurveda verwent en regenereert de huid. De geur van sinaasappel- en amandelolie zorgt voor een moment van innerlijke rust en harmonie.

Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review 13 douglas home spa Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review

De Home Spa Harmony of Ayurveda set bevat:

  • Harmony of Ayurveda Caring Body Lotion (100 ml)
  • Harmony of Ayurveda Caring Shower Foam (50 ml)
  • Harmony of Ayurveda Caring Hand Cream (75 ml)
  • Harmony of Ayurveda Candle (60 g)

De shower foam komt eruit als een dikke gel die zich met het water ontwikkeld tot volle dot schuim en ruikt zeker lekker. De bodylotion en handcrème hebben een sterkere geur, een zoet-frisse sinaasappel- en amandelgeur, die ook nog eens lang blijft hangen. Gewoon prima hydraterend en verzorgend, trekt ook goed in.

Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review 15 douglas home spa Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review
Ook Piet vindt het interessant!

Ook de geurkaars is een topper. Jeroen brengt af en toe een geurkaars mee van de LIDL (die kosten €1 per stuk) maar die geven nauwelijks een geur af. Deze ruikt super! Het enige nadeel is dat hij sneller opgebrand is dan bv. die LIDL kaars. Na een dag of 4-5 is hij wel opgebrand. Jammer, want mijn hele kamer rook die dagen heerlijk.

Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review 17 douglas home spa Douglas Home Spa- Harmony of Ayurveda Set -Review

Dat was lekker een korte post, hè? Maar deze set is echt een aanrader, de geur heeft een hoog “oemph” gehalte, ik hoop dat dat bij de andere Home Spa lijnen van Douglas ook zo is!

Ben jij bekend met de Home Spa collectie van Douglas?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
7 dagen geleden

Nog niet bekend mee en vind het een leuke set. Doet me erg denken aan aan Rituals, daar hebben ze zich bij Douglas denk ik wel erg door laten inspireren 😉

Rory
19 dagen geleden

Ja ik ken de collectie, maar deze geur nog niet. En wat snel van de kaars?!? Nu moet ik zeggen dat ik ook geurkaarsen heb, maar ze niet zo lang achter elkaar laat branden. Dit klinkt overigens wel als een hele fijne geur. Goed om te weten en fijne tip!

bychristiana
20 dagen geleden

Ik heb deze producten ook wel eens zien staan bij Douglas! Ik ken van Rituals de Ayurveda lijn en die is volgens mij vrij zoet, maar deze ruikt dus meer naar sinaasappel? Ik ben nu wel benieuwd naar de geur.

Petra
24 dagen geleden

Oh wat een leuk setje, benieuwd naar de geur!

Ilona
Ilona
24 dagen geleden

Klinkt als een heerlijke set 🙂 Een beetje zoals Rituals maar dan een stuk gezelliger geprijsd. Enne die Piet wordt al een echte deskundige. Ik zie dat de geurkaars ook los verkrijgbaar is daar ben ik dan wel benieuwd naar.