douglas hans kraaij
Artikelen, Winkelen

Douglas in Tiel!

 Donderdag 22 augustus om 11.00 uur was het zover….

 

Parfumerie Grisel vierde recent haar 85!-jarig jubileum en na al die jaren besloten zij deel uit te willen maken van de franchiseformule van Douglas.

Ditty Grisel en Guido de Wit ( hé, wat leuk..ik ben ook een de Wit ;)) hadden Hans & Sophie Kraaij uitgenodigd om de het pand feestelijk te openen.

Daar wilde ik natuurlijk bij zijn, leuk voor een artikel voor mijn blog.

Hans Kraaij zie ik regelmatig op tv gezellig sparren met Wilfred Genee en zie hem ook  regelmatig door Tiel dribbelen. ( zo ook Johan Derksen op zijn kekke schoentjes)

douglas hans kraaij

Laten we eerlijk zijn, er was een te gekke actie..de eerste 25 betalende klanten kregen een mooie goodiebag mee naar huis. Ik zou jokken als  mij dat niet interesseerde, zie ook mijn artikel over de mooie Obagi goodiebag 😉

Kwart voor elf was het nog vrij rustig, ik had een gigantische rij verwacht van goodiebag- lovers..daarna werd het toch wel wat drukker.

Hans Kraaij hield een leuke speech, met een knipoog naar zijn verleden; hij vertelde dat het voelde alsof hij weer in het huwelijk stapte met deze openingsceremonie. ( zou hij dat vaker zeggen..hmmmm..dat had ik aan zijn huidige vrouw moeten vragen..  🙂

De deuren gingen open en ja, hoor.. veel vrouwen pakten het eerste wat ze zagen, om als betalende klant een goodiebag in de wacht te slepen..goed idee..waarop ik dat ook maar deed..Een schattig nagellakje van HerÔme..mooie kleur blauw. ( en dat is nu net een merk, waarvan ik nog nooit een nagellak van getest heb, dus weer interessant )

Herome nagellak

Het leek mij zo leuk om nu toch eens op de foto te gaan met een “BN-er”….hij is de eerste aan wie ik het vraag, echt waar.

Bij figuraties zag ik o. a “Harry” van de AH, Tineke Schouten, Cas Janssen, Chantal Jansen, Fedja van Huet, Dan Karaty , Nick en Simon, Barry Atsma  en Patrick Stoof van de Telfort commercials (  by the way , ook In Tiel geboren en gewoond, boven de bakkerij, vertelde hij) …

Maar toch wil ik deze mensen niet lastig vallen, die zijn ook gewoon  aan het werk en Hans en vrouw stonden relaxt even rond te kijken..dussss  ..

Nou, de foto van ondergetekende met Hans en Sophie Kraaij houd ik voor mijzelf..ik zie eruit als Tante Pollewop tussen die 2 mooie, lange en fotogenieke mensen…vreselijk, ik lijk wel een Trol ;-)…maar ik vond het erg tof dat ze direct “ja” zeiden toen ik het vroeg. sta ik op een foto met een “BN-er, sta ik er debiel op..zal niet..

Wat heb ik met voetbal? Eigenlijk helemaal niets..hoewel Marco van Basten mijn buurjongen was, en ook op dezelfde scholen zat als ik .

Na een Europacup , toen nog in zwart-wit,  ging ik altijd met de jongens uit de buurt voetballen op het veldje om de hoek ( nu Sportpark Marco van Basten), ik moest altijd  vliegende keep zijn en was in die tijd stiekem een beetje verliefd op Johan Neeskens..( What was I thinking?)

Ik dwaal weer af…

Jongens.., we hebben een Douglas in Tiel..heerlijk via Facebook alle nieuwtjes volgen, leuke acties..volgende week komt Leco van Zadelhoff  himself act de presence geven…zou het mij lukken dat hij mij goede make-up tips geeft? Als er lange rijen staan, dan laat ik het even aan mij voorbijgaan..maar wellicht zal ik er een verslag van maken!

Ik heb mijzelf verwend met wel een voor mij heel chique merk..Chanel..er liep een Chanel adviseuse rond en ik ben nog altijd op zoek naar mooie foundations en sta open voor alles wat nieuw is.

Wat voor een Beauty heb ik gekocht?

Les Beiges, Poudre Belle Mine Naturelle- Healthy Sheer Powder SPF 15…Wauw..zo’n mooie glow en uitstraling.. Very Chanel..ach, een meisje moet zich gewoon af en toe een keertje verwennen ( met 10% korting)…Zou hem bijna in mijn glazen vitrinekast willen zetten..

Bij aankoop van minimaal € 25 kreeg ik ook een I LOVE  Bath- & Showercream cadeau ( geur naar keuze)

?

Ik zal daar nog een review over schrijven , die houden jullie tegoed!

Wat zat er in de Goodiebag?

Hugo Boss Showergel ( goed dat ze ook aan de mannen denken)

Een schattig spiegeltje voor in je tas van Cacharel

Narciso Rodriquez L’eau for her

Chloé toilettasje

Ik denk dat ik binnenkort een of meerdere beauty’s uit deze goodiebag ga verloten met nog wat leuke spulletjes, maar dat hou ik nog even geheim!

Buiten stonden nog 2 knappe dames met heerlijke gebakjes..Tante Pollewop moet die taartjes toch een keertje laten staan..maar te lekker.. jammie 🙂

Liefs

Babs

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
thestoryofbeauty
8 jaren geleden

Ik kom regelmatig in Tiel (mijn vriend woont daar) en ik ben super blij dat het Douglas is geworden. Groot pluspunt voor de stad!

Marte
Marte
8 jaren geleden

hihi en dat in Tiel nog wel 😉 Narsico ruikt heeeeel erg lekker, staat zelfs op mn wishlistje. Kijk uit naar je Chanel review!!

Babs
Babs
8 jaren geleden
Reply to  Marte

Hi Marte, het geurtje wilde ik eerst verloten..maarre..wanneer ben je jarig ? Ik ben er net nog even langs gegaan en heb aan het parfum van Elie Saab gesnuffeld..was in het begin best heftig, maar ruikt.. OMG…echt super..die gaat op mijn wishlist.. 🙂 ( net als Jimmy Choo en Midnight Rain..nu nog de loterij winnen!)