collage dr pierre ricaud 6
Artikelen, Dr. Pierre Ricaud, Huidverzorging, Make-up, Merken, Nagels, Reviews

Dr. Pierre Ricaud: Body Balm en Nagellak -Review

Na mijn artikels over de make-up, gezichtsverzorging en de reinigingsproducten van Dr. Pierre Ricaud ga ik nu de intensief voedende lichaamsbalsem en een prachtige nagellak voor jullie reviewen.

collage dr pierre ricaud 5

Zoals jullie vast wel weten ben ik fan van Dr. Pierre Ricaud! Het zijn stuk voor stuk goede producten met een hoog verwen-gehalte.

 

High Nutrition Body Balm- Intensief voedende Lichaamsbalsem

Een SOS verzorging voor een intensieve verzorging en bescherming.
Deze verzorging bevat glycerine, boter en omega 3 en 6 voor een versterking van de huidbarrière (in vitro getest). Dankzij deze verzorging kan de huid zich herstructureren en zijn soepelhuid en comfort terugvinden. De textuur van deze balsem smelt op de huid voor een zachte toepassing voor een ideaal comfort.

dr pierre ricaud Intensief voedende Lichaamsbalsem 1

 

Deze lichaamsbalsem/cream is een rijke, volle crème die mijn droge huid perfect voedt. De balsem trekt niet zo snel in maar voelt ook niet plakkerig aan, wat ik wel heel apart vind. Dr. Pierre Ricaud beschrijft het al goed voor mij, mijn huid voelt na het insmeren en na meerdere malen gebruik lekker  soepel aan.

De geur is zacht zoetig, lieflijk en heerlijk. Begrijp mij goed, een heel zachte geur, niet zo een geur die ik wel eens als “oemph” omschrijf. Zeg ik vaak heerlijk? Heerlijk, zalig, hemels… superlatieven moet ik er gewoon in gooien want het is gewoon zo.  (Binnenkort review ik iets van een ander merk en geloof mij, dat ruikt echt niet lekker, dus ga er maar van uit dat de lichaamsbalsem van Dr. Pierre Ricaud echt heerlijk, zalig, uuuhh, en..  hemels ruikt)

dr pierre ricaud Intensief voedende Lichaamsbalsem 1

 

 

150 ml/ €9,50 (aanbieding)

 

Herfst Make-Up! Nagellak Intense Kleur – Rouge Bordeaux

Langhoudend, prachtig glanzend en een schitterende kleur. Bordeaux is dé kleur van de herfst en dus onmisbaar in uw make-uptasje. Deze nagellak zal jouw nagels sublimeren door de ideale formule die gladstrijkt, makkelijk aan te brengen is en dekt in 1 laag.

Dr pierre ricaud nagellak Intense Kleur - Rouge Bordeaux 2

 

Ja, het is niet anders… de herfst zit al in de lucht. Lichtpuntjes zijn dan weer de mooie herfstcollecties in beauty land, zo ook deze bordeauxrode nagellak. Een lekker stevig, breed borsteltje en als ik een goede dag heb breng ik de lak in drie stroken op. Deze nagellak dekt goed en als ik niet te gek doe blijft deze toch zeker een dag of 4-5 mooi (zonder topcoat)

Check die mooie glans! So pretty! Die ga ik deze herfst vaak dragen!

Nu met 50% korting! €4,50

 

Conclusie:

Ik vind de producten van Dr. Pierre Ricaud qua uitstraling en geur een enorm luxe gevoel geven,  en dat voor heel betaalbare, aantrekkelijke prijzen.

 

Over Dr. Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud streeft sinds zijn oprichting door Dr Pierre Ricaud in 1986 een wetenschappelijke aanpak na die is gebaseerd op diagnose, innovatie en doeltreffende resultaten, met als doel het creëren van gepersonaliseerde verzorgingen voor uw schoonheid. Vervaardigd in Frankrijk. Onze verzorgingen worden vervaardigd en geleverd zonder tussenkomst van derden. Bij de vervaardiging wordt een ethische en veilige aanpak van de schoonheid gerespecteerd, vanaf de selectie van de grondstoffen tot aan het eindproduct.

Neem eens een kijkje in de webshop van Dr. Pierre Ricaud voor nog meer mooie producten!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Mooie nagellak! Ik ben ook dol op brede kwastjes, ben je lekker snel klaar. De bodybalm lijkt me ook heel fijn. Nu heb je me wel erg benieuwd gemaakt naar de geur!

Irene
4 jaren geleden

Die nagellak is mooi. Ik hou erg van dat kleurtje.

Hennie
4 jaren geleden

De body balm klinkt heerlijk voor mijn droge huidje. En hij is niet duur! De nagellak is echt heel erg mooi en klassiek. Dit zijn tinten waar ik heel erg blij van word. Staat je mooi!

Sonja
4 jaren geleden

Die lakken zijn echt zo mooi!
Die bodybalm ken ik niet. Maar ik ben ook een hele slechte smeerder!

Annette
4 jaren geleden

Die pot klinkt goed zeg 🙂 leuk, ik heb ook een mooi pakket gekregen binnenkort dus ook bij mij meer hierover.

chucky1012
4 jaren geleden

Wauw….
Prachtige producten en vooral de nagellak is mijn favoriet.

Van harte beterschap Xoxo

V Willemse
V Willemse
4 jaren geleden

Hoe enorm van deze volle bodybalm, ideaal voor als het wat geurder word buiten.
Deze structuur en geur geeft nml een heel comfortabel gevoel.
Ik vind Dr. Pierre Ricaud zowiezo altijd wel hele fijne producten hebben.
Betaalbare luxe 🙂

Vanessa
4 jaren geleden

Die nagellak heeft een prachtige glans! De lichaamsbalsem klinkt ook heerlijk, vooral naar de geur ben ik erg benieuwd.

Kayla
4 jaren geleden

Wat een prachtige nagellak!

bychristiana
4 jaren geleden

Die bodybalm lijkt me heerlijk, zoals jij hem omschrijft met die lekkere geur en de zachte textuur. Ook de nagellak is écht helemaal mijn kleur. Dit soort klassieke rood tinten zijn toch wel de kleuren die ik het meest draag.