Swisscode-Dynalift
Anti- aging, Artikelen, Nieuws, Skincare Solutions

Een instant facelift met Swisscode pure Dynalift

Met het ”party” seizoen wat snel nadert, een nieuw “magische” serum Swisscode pure Dynalift ‘5 minuten instant facelift ‘wat zorgt voor een snelle oplossing voor de vermoeide, doffe huid.

Swisscode-Dynalift

Swisscode pure Dynalift wordt geprezen door make-up artiesten als ‘een schoonheidsfenomeen ‘en haar wonderbaarlijke anti-aging resultaten worden ingeroepen om’ 5 jaar weg te nemen in 5 minuten!

Dynalift is, klinisch bewezen, voor de directe versteviging, gladheid en lifting van de huid gedurende de duur van vijf uur.

Deze baanbrekende Zwitserse formule heeft een dubbele werking, als actieve verstevigende werkstoffen die onmiddellijk de huid liften en boosten terwijl de huidsbeschermende factor een licht-reflecterende uitstraling geeft waardoor het gezicht een directe “’energie boost” krijgt.

Onafhankelijke klinische studies hebben aangetoond dat na 5 minuten 75% van de proefpersonen een strakkere gevoel van de huid merkte. De huid toonde direct gladder en stralender waarbij kraaienpootjes verminderden tot 26% in volume en 24% in diepte.
Dynalift™ HYA

Dit ongelooflijk snelle en effectieve herstellende concentraat is een ideale oplossing voor “noodgevallen”, wanneer de huid vermoeid schijnt, dof of bij gebrek aan vitaliteit. Echt een directe mooimaker , Dynalift ™ HYA verstevigt de huid binnen vijf minuten, vermindert rimpels meer dan 23% en zorgt voor een jeugdige uitstraling. Het liftend effect duurt tot vier uur.

Gebruik:

Breng twee tot drie druppels op de probleemzones en masseer het serum zachtjes in de huid. Ga door met uw gebruikelijke huidverzorgingprogramma. Geschikt voor alle huidtypen.
Ingrediënten:
Dynalift ™ bestaat uit sorghum sap rijk aan polysachariden en sucrose. De hydroxyl functionele groepen (-OH) van polysachariden met elkaar en met de keratine van corneocyten vormen een onzichtbare verstevigende laag op het oppervlak van de huid. Deze verbindingen vormen een spanning die een micro-lifting effect produceert.
Test voor liftend effect:

swisscode

Dynalift™ is een verstevigende actieve werkstof van plantaardige origine, welke een filmlaag vormt op de oppervlakte van de huid en zorgt voor een onmiddellijke en duurzame verstevigend effect binnen 5 minuten voor een duur van twee uur.

Bewezen vermindering van kraaienpootjes/rimpels na vijf minuten met een langdurig effect van een uur.
Vermindering rimpelvolume – 26%
Vermindering rimpeldiepte -24%
Zone oppervlakte bij rimpels – 23%

Adviesprijs retail 15 ml euro 65,00, 30 ml euro 120,00
Voor meer informatie: info@charlottelabee.com

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments