Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 9 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)
Artikelen, essence, Make-up, Merken, Nagels

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Be proud of who you are! Vanaf zaterdag 25 juli staat veel in het teken van Pride
Amsterdam. Op deze dag vieren we dat je jezelf kunt zijn en mag houden van wie je wilt.
Graag delen we een prachtige Pride-nail look die je maakt met de Shine Last & Go!
nagellakken van essence in prachtige regenboogkleuren. Zo maak je een subtiel, maar sterk statement op deze belangrijke dag, want LOVE is LOVE. Nailartist Femke van @Femketje.nl laat je in 6 stappen zien hoe je een kleurrijk marble design op jouw nagels maakt. Go try out en tag @essence_cosmetics en @Femketje.nl in jouw Pride-naillook!

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 11 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Stap 1. Breng een base coat aan op je nagels en laat deze drogen. Neem een schaaltje met water op kamertemperatuur en druppel per kleur een druppel nagellak in het water, zodat er een bullseye ontstaat.

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 13 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Stap 2. Gebruik een naald of veiligheidsspeld om de kleuren door elkaar te ‘marblen’. Trek rechte lijnen van het midden naar buiten voor een mooi effect. Werk snel want de lak droogt supersnel!

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 15 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Stap 3. Dompel je nagel (of meerdere tegelijkertijd voor een snelle manicure) in je creatie en dompel je vingertop onder.

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 17 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Stap 4. Wacht heel even tot de overgebleven nagellak op het water wat harder is en verwijder de drijvende nagellak met een wattenstaafje uit het water.

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 19 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Stap 5. Haal hierna je vinger uit het water en verwijder de overige nagellak op de vinger met een wattenstaafje met nagellakremover.

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 21 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

De gebruikte kleuren:

Ziet er leuk uit en duidelijk uitgelegd! Ik ga hem ook een keertje maken. Mochten jullie hem maken dan zou het leuk zijn als je @essence_cosmetics en @Femketje.nl in jouw Pride-naillook tagt!

Win!

Ik heb wat leuks bedacht: Stuur je foto van jouw nailart creatie naar info@beautybybabs.com en ik laat jouw creatie op mijn blog zien. Het kan in de KeeK op de WeeK zijn maar als er veel aanmeldingen zijn dan plaats ik die in een aparte post!

Ik kies een of meer winnaars en die beloon ik met een leuk product uit de essence collectie. Leuk?

Ik ben reuze benieuwd naar jullie inzendingen!

Update…Update…update

Update: Ik heb het geprobeerd en oei, wat is dat lastig om te doen! Lezeres Julia had het probleem dat de nagellak heel ver uit elkaar ging of bleef liggen en ik had hetzelfde effect. Ik heb op een bepaald moment de druppels die op de bodem lagen met een cocktailprikkertje omhoog gestuwd en dan dreef hij weer aan de oppervlakte.

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 23 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Op een bepaald moment bleven de druppels wel liggen maar nadat ik mijn nagel erin gedipt had en eruit haalde zat het vliesje niet mooi strak eroverheen. Luchtbellen en gevouwen nagellak.

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 25 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Het is dus blijven oefenen. Ik ga vandaag wederom een poging doen maar eerst ga ik even op YouTube kijken wat ik fout doe.

Het is absoluut nog niet mooi, de middelste vinger is van mijn laatste poging… Wat is dit lastig!

Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!) 27 pride Essence- PRIDE Amsterdam (Met Tutorial Pride-Nails + Winactie!)

Wordt vervolgd!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
1 jaar geleden

Ik vind dit ook heel erg moeilijk om te doen, lijkt altijd makkelijker dan dat het echt is vind ik, haha!

Heidi
1 jaar geleden

Wat super mooi geworden.

Mariska
1 jaar geleden

Leuk idee dat je dit doet en vind het ook echt wel een leuke pride look 🙂

Julia...
1 jaar geleden

ik ben het aan t proberen maar het lukt niet…. de druppels nagellak gaan of heel ver uit elkaar of blijven zo liggen….

Julia...
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

ik zag in een filmpje van Femketje dat ze het water eerst kookt en dat laat afkoelen. Dus dat ga ik morgen maar eens proberen.

bychristiana
1 jaar geleden

Wat knap gemaakt! Ik zou daar echt het geduld niet voor hebben haha;-)

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Grappig ik zag vrijdag de kassadame bij AH met zulke nagels (wel in andere kleuren) en vroeg mij al af hoe ze dit gedaan had dacht eerst dat het plakplaatjes waren 🙂 Zal wel superdruk worden volgend weekend in Amsterdam ze kunnen nu al nauwelijks handhaven…

chucky1012
1 jaar geleden

Zo mooi 😉

Xoxo

chucky1012
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ja, leuk. Helaas kan ik op door mijn kromme vingers nu geen nagels lakken dus sla ik dit over en gun ik het een ander….. Hoop in de toekomst wel weer mijn nagels te kunnen lakken….

Xoxo