etos lov
Artikelen, Etos, Foundation, Make-up, Merken

Etos L.O.V Foundation- Review

Toen ik een paar weken terug bij Etos rond wandelde op zoek naar nepnagels stuitte ik op het merk L.O.V . Is dit merk nieuw? Yep, inderdaad. Ik had er inderdaad nog nooit van gehoord of ergens hierover gelezen. Het schap zag er wel heel aantrekkelijk uit en ik moest gewoon wat meenemen. Het werd de serum foundation. Benieuwd wat ik ervan vind?

L.O.V serum foundation Etos

Over L.O.V

L.O.V maakt gebruik van exclusieve & voedende ingrediënten, bevat een SPF en beschikt over goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ontdek en laat je inspireren door de make-up van L.O.V 

De foundation zit in een (zwaar) glazen flesje met pipet. Ik ben geen voorstander van dit soort pipetjes, want het werkt gewoon niet fijn. Dan strijk ik er maar met mijn vinger langs om de foundation eraf te halen. Ik heb veel liever een tube of pompflacon. Het is een serum foundation en dat trekt mij wel. Niet te dekkend en volgens L. O.V ook heel voedend voor de huid. Ik heb gekozen voor een meer roze teint dit keer. Vaak vind ik dat gele tonen mij zo bleek maken, zeker in de winter.

Rosy Touch 030

Evens and protects, covers imperfections, unveils radiance

Ik vind niet dat deze foundation imperfecties dekt, daar is hij te doorzichtig voor. Maar deze foundation heeft wel een SPF 20 dus dat vind ik wel een pluspunt.

 

L.O.V serum foundation Etos

 

De kleur ligt heel dicht bij mijn huidskleur op mijn hand.

Nu laat ik het op mijn gezicht zien, rechts met de serum foundation.

 

Ik heb één dun laagje opgebracht, zoals jullie zien is deze foundation niet dekkend. Het geeft mijn gezicht wel wat meer kleur. Het bonnetje ben ik kwijt maar ik dacht dat het €14,95 kostte. Geen holy grail, maar ook geen miskoop.

Ik kan de foundation niet op de website van Etos vinden, wel andere make-up van L.O.V. En dat ziet er top uit!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Fabienne, enjoyyourownbeauty

In de winter draag ik vaak een dekkende foundation maar in de zomer juist weer een hele licht dekkende bb cream of foundation!

Dit procut wil ik zeker in de zomer wel eens proberen !🤗

Liefs
x

Marielle
4 jaren geleden

Hij staat je mooi!

Sonja
4 jaren geleden

Ik kende het via de DM. En het is nieuw in Nederland, zag een bericht van MVPR voorbij komen.
Mijn favoriet kreeg ik van Annette van The Ordinary! Ik ben zo blij met deze foundation!

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Mooi een dunne foundation daar hou ik van. Als ik weer eens in de stad ben eens bij etos gaan kijken voor dit merk. En kijken wat ze nog meerhebben.

Charel
4 jaren geleden

Oh wat leuk! Hij is wel mooi hoor!

Annette
4 jaren geleden

Dit merk stond op de Beauty Trade en daar heb ik een eyeliner in groen gekocht. Blijft echt heel lang zitten die eyeliner.

bychristiana
4 jaren geleden

Oh dit merk is ook nieuw voor mij. Zelf ben ik wel een fiemel met foundation want ik wil juist veel dekking, maar hij moet ook niet té zichtbaar zijn omdat mijn huid zo droog is. Ja, snap jij het nog? Ik gebruik er nu een van Guerlain met daarover heen een super dekkende concealer van hetzelfde merk en daar ben ik heel blij mee.

Jolanda
4 jaren geleden

Ik had hier ook nog echt nooit van gehoord! Jammer dat hij niet dekt, maar ergens wel fijn dat hij dun is. Vaak is het dan lekker comfy!

priscilla
4 jaren geleden

Ik ken dit merk helemaal nog niet. Ik draag liever zelf een dekkende foundation, maar het ziet er verder wel goed uit. Fijne prijs ook!

chucky1012
4 jaren geleden

Jammer dat dit geen perfect resultaat geeft wart men ervan verwacht……
Erg duur.

Xoxo