Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review 9 Body Moisturising Body Butter Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review
Artikelen, Eve Taylor, Huidverzorging, Merken, Reviews

Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review

Wellicht hebben jullie mijn review gelezen over de Spa Body Exfoliating Mousse van Eve Taylor. Ditmaal wil ik het graag hebben over de Body Moisturising Body Butter van Eve Taylor, een mooie aanvulling op de exfoliating mousse. Eerst scrubben, daarna lekker je lijf insmeren met een body butter. Ik ga jullie vertellen wat ik van deze body butter vind.

Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review 11 Body Moisturising Body Butter Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review

Moisturising Body Butter

Herstelt de optimale hydratatie van de huid. Deze rijke body butter wordt snel opgenomen in de huid en herstelt de stevigheid en elasticiteit.

Huidtype/huidconditie: Geschikt voor alle huidtypes, vooral de droge huid.

Actieve Ingrediënten:

  • Duindoorn- Zorgt voor vitamines die de huid versterken.
  • Shea Butter- Beschermt door het bestrijden van vrije radicalen met anti-oxidantenbescherming.
  • Olive Butter- Werkt diep voedend.

Werking:

  • Diep voedend en hydraterend voor de ultra droge huid.
  • Uitstekend geschikt voor ellebogen, knieën en hielen waar de huid is verdikt en ondervoed.

Gebruik: 
Masseer in de huid totdat deze is geabsorbeerd met behulp van opwaartse cirkelvormige bewegingen.

Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review 13 Body Moisturising Body Butter Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review

Wat vind ik ervan?

Deze body butter voelt romig aan en verdeelt zich goed over mijn huid. Hij ruikt lekker, zo een fijne crème geur zoals ik dat vaker verwoord. Zacht met een vleugje kokos, zalig! De kokosgeur is overigens absoluut niet overheersend. Na het opsmeren voelt mijn huid niet plakkerig aan, ook al wordt niet alles direct opgenomen door mijn huid. De crème die ik aanbreng op mijn benen is in no-time ingetrokken, mijn benen zijn dan ook een stuk droger. Ik vind deze Body Moisturising Body Butter heel fijn, mijn droge huidje knapt er direct van op. Ik vind het ideaal om af en toe te switchen tussen een dunnere body lotion en een stevige body butter. Het is net waar mijn huid op dat moment het meest behoefte aan heeft. Wel merk ik dat er heel kleine korreltjes in zitten en heb geen idee hoe dat komt of wat dat zijn. Mijn beste gok is dat het deeltjes van de zaadjes van de cocos nucifera seed butter zijn, na water het tweede ingrediënt.

Maar al met al een heel fijne body butter!

Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review 15 Body Moisturising Body Butter Eve Taylor Spa Body Moisturising Body Butter- Review

180mg/ €46,50  te koop bij Attirance Cosmetics Company

Wat vind jij fijner, een bodylotion of een body butter?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 maanden geleden

Dit merk ken ik via jouw blog, ik heb er eerlijk nog niet van gehoord 😊. Qua geur ben ik om.. ik ben namelijk dol op kokos geur, ook al is het in dit geval een vleugje. Ik gebruik meestal body lotions omdat body butters zo langzaam intrekken bij mij.

chucky1012
4 maanden geleden

Oeh lala…..
Hier hou ik nu al van nu ik net jou review gelezen heb…..
Een romige créme is echt een musthave voor mijn kurkdroge huid…..
Maar de prijs houd me tegen…..

Xoxo

Rory
4 maanden geleden

Een body butter wanneer mijn huid erg droog is, maar soms is een body lotion weer fijner (dunner, trekt over het algemeen sneller in. Handig wanneer je snel een spijkerbroek aan wilt doen). Maar mijn voorkeur? Toch een body butter. Het biedt net even wat meer voeding naar mijn gevoel. Vreemd van de korreltjes trouwens. Dat herken ik dan weer niet van een lotion of butter.

Annette
4 maanden geleden

Lijkt me heel lekker en de textuur ziet er ook zo fijn uit. Ik gebruik niet veel bodylotion omdat ik altijd al babyolie gebruik dus eigenlijk niets nodig. Soms krijgen de benen nog even een extra lik.

Ilona
Ilona
4 maanden geleden

Oef wat een prijs. Toen ik over duindoorn las dacht ik heerlijk. Heb ooit een handcréme met duindoorn gehad van Weleda die zalig rook maar bij kokos haak ik af. Eigenlijk alleen lekker bij strand/of zwembad (lees praktisch nooit:-) Heb liever een bodylotion die ook nog eens snel in moet trekken anders wordt ik ongeduldig maar ik zou eigenlijk vaker moeten smeren want als ik nu naar mijn benen kijk zijn ze veel te droog. Wel apart van die korreltjes zou je toch niet in een body butter verwachten maar misschien verhoogd dit de masserende werking? Fijne dag! (zo’n rare… Lees verder »