expertadvies paula's choice
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Paula's Choice

Expert Advies van Paula’s Choice


De omvangrijke informatieve database op het gebied van de huid en huidverzorging

 

Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar o.a. ingrediënten ontwikkelde zij haar eigen lijn huidverzorgingsproducten onder de naam Paula’s Choice. Ook verzamelde zij een schat aan nuttige informatie over veel voorkomende huidproblemen en de do’s en don’ts op het gebied van de huid en huidverzorging. Via het menu Expert Advies op de website van www.paulaschoice.nl is deze informatie toegankelijk voor een ieder die waardevolle tips zoekt bij tal van huidkwesties.

expertadvies paula's choice

Heb je last van rimpels, een extreem droge, vette of gevoelige huid, rosacea, puistjes, littekens of pigmentvlekken? Via het menu Expert Advies op de website van Paula’s Choice vind je een schat aan informatie die je kan helpen om jouw specifieke huidtype de juiste verzorging te geven en bij het oplossen van diverse huidproblemen.

Handige tips, veel besproken mythes en waardevolle weetjes

Het menu Expert Advies belicht echter niet alleen huidproblemen, maar biedt ook handige tips bij tal van veel voorkomende vragen op het gebied van de dagelijkse huidverzorging voor het gezicht en lichaam: van een stappenplan voor de perfecte manier van het aanbrengen van een zelfbruiner, alles over de zon en SPF’s, handige make-up tips om het beste uit je looks te halen, veel besproken mythes op het gebied van huidverzorging tot aan het uitlichten van cosmetische ingrediënten (INCI’s) en hun werking op de huid. Bij specifieke huidproblemen biedt het menu Expert Advies tevens oplossingen in de vorm van doeltreffende producten uit de lijn van Paula’s Choice.

Persoonlijk huidadvies op maat

 

Het Paula’s Choice Onderzoeksteam doet zijn uiterste best om iedereen optimaal te helpen bij het vinden van de allerbeste oplossingen en producten voor zijn of haar huid. Voor de beoordeling van schoonheidsproducten maken zij gebruik van op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde criteria en doen dat eerlijk en weloverwogen. Voor specifieke vragen en een persoonlijk huidadvies op maat kan tevens contact worden opgenomen met de huidverzorgingsexperts van de Paula’s Choice klantenservice via info@paulaschoice.nl of telefonisch via 020-3458426.

 De huidverzorging van Paula’s Choice:

  • Is ontwikkeld door Paula Begoun, op basis van gepubliceerde research
  • Is effectief bij o.a. rimpels, puistjes, rosacea en een gevoelige huid
  • Bevat een unieke lijn exfolianten (AHA en BHA’s) die de huid zichtbaar verbeteren
  • Biedt voor elke huid een doelgericht verzorgingsprogramma op maat
  • Biedt effectieve totaaloplossingen bij tal van huidproblemen
  • Is 100% vrij van geur- en kleurstoffen
  • Is niet getest op dieren
  • Is betrouwbaar én betaalbaar

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:

 

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl, via diverse professionele schoonheidssalons, alsmede via de website en winkel van Cosmania in Amsterdam.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Goed artikel dat ik zeker even bewaar om nog eens terug te lezen.