kleurige winterkleding
Artikelen, Kleding, Lifestyle

Fashion- Dit jaar wil ik echt een kleurige winterjas kopen!

Ik kijk wel eens op YouTube naar Lucy Worsley en werd helemaal verliefd op de jas die zij aan heeft. Wat een mooie kleur en een apart model. Ik heb 2 zwarte en een (gebroken) witte jas, maar deze winter wil ik echt gaan voor kleur! Ik zal jullie laten zien wat ik bedoel.

Fashion- Dit jaar wil ik echt een kleurige winterjas kopen! 6 winterjas Fashion- Dit jaar wil ik echt een kleurige winterjas kopen!

Foto: Shutterstock

Lucy Worsley is hoofd curator van de koninklijke historische paleizen (die niet bewoond zijn door de koninklijke familie) in Engeland. Het zijn hartstikke interessante en leuke documentaires zoals: Wat voor kleding droegen de edelen aan het hof maar ook over het gewone volk. En hoe leefden zij? Hoe waren hun bad rituelen? Echt een aanrader als je van geschiedenis houdt! The History of the Home is heel leuk om naar te kijken!

Winterjassen…

Vorig jaar scoorde ik een winterjas in de opruiming voor zo een €7. Hij is lekker warm maar de jas was er alleen maar in maat 52, terwijl ik maat 42 heb. Je begrijpt het al, ik verzuip er nogal in. Prima jas als ik ooit nog richting Rusland ga… Impulsaankoopje dus.. 😉

 

Herst- en wintercollectie

Ik kijk momenteel in de winkels of de herfst en wintercollectie er al hangt en dan focus ik mij voornamelijk op de jassen. Maar wat zie ik? Zwart, heel donkerblauw en grijs. Ik ben dat donkere een beetje zat. Wellicht kleed het beter af, al denk ik dat ik beter een roze jas kan kopen waar een goed model in zit dan een hobbezak in het zwart. dus het model en de stof is ook zeker belangrijk.

Dit jaar wil ik ook een mooie soepel vallende jas. Per slot van rekening is de jas het eerst en vaak het enige wat mensen van je zien in de winter (en natuurlijk ook je pumps of laarzen) Handig is het om alvast te oriënteren te oriënteren in mijn favoriete webshop.

Ik zal jullie laten zien wat ik bedoel:

 

 

Prachtig vind ik deze sprekende kleuren! Een mooie grote sjaal erbij om de look af te maken.

 

 

Alle items die zijn afgebeeld zijn te koop bij Esprit. Bij Esprit vind je zulke mooie jassen en ik hou hun webhop in de gaten voor nog meer leuke herfst en winter items! Ik ga van de week hier in de stad even shoppen, twijfel wat ik het eerst ga kopen, die mooie (blauwe) jas of die geweldige laarzen?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 jaren geleden

Ik heb momenteel ook een beige winterjas en heb altijd zwarte gehad. Best saai eigenlijk. Een gekleurde winterjas (fuchsia zou ik wel wat vinden, maar weet niet of ik het aandurf hihi) lijkt me ook wel wat. Ik heb mooie gezien bij Steps, daar ga ik binnenkort even langs.

Vanessa
5 jaren geleden

Ik vind felle kleuren ook heel mooi. Vorig jaar had ik een paarse. Die gaat alleen niet meer dicht met mijn zwangere buik dus ik moet op zoek naar een nieuwe!

Annette
5 jaren geleden

De blauwe jas! Mooi, ik houd van kleur je weet het dus ik zeg lekker knallen deze winter.

chucky1012
5 jaren geleden

Geweldig merk en zo mooi!
Rood of blauw is prachtig maar ook turkoise 😉
Ik ben erg benieuwd welke kleur jas het zal worden….

Sonja
5 jaren geleden

Ja,… ik moet ook een nieuwe! Ik kijk al wat rond. Een kobalt blauwe lijkt mij mooi bij jou staan!
Succes met shoppen… zoeken via google tot die leuke tevoorschijn komt… grootste hobby hier!

bychristiana
5 jaren geleden

Weet je wat ik nu écht mooie kleur vind voor een winterjas? Rood! Maar dat durf ik gewoon niet. Ik bedoel, het is wel heel opvallend natuurlijk en dan ben ik op een gegeven moment bang dat mensen gaan zeggen; oh, heb je háár weer, met die rode jas;-) Ik ga dus meestal voor een neutrale kleur, gisteren even snel bij de Mango naar binnen gewipt en ik heb al echt prachtige modellen gezien.