Artikelen, Fashion, Heren, Kleding, Lifestyle

Fashion: Mode voor de moderne en stijlvolle man

Zoals jullie wel vaker lezen vind ik het leuk om ook aandacht te geven aan mode voor de man. Ik zoek regelmatig naar nieuwe kleding voor “mijn mannen” en stuitte op deze toffe webshop. Vooral de comfy en betaalbare broeken spraken mij direct aan. Welk items ik hiermee bedoel lezen jullie verderop in dit artikel!

Zelf shop ik de laatste tijd graag online. In een fysieke winkel heb je als voordeel dat je alles eerst kan passen, maar heel vaak hebben ze dat item nèt niet in mijn maat. Maar ook lange wachttijden om een pashokje te bemachtigen gaat mij steeds vaker tegenstaan. Je weet gewoon dat er veel meiden zijn die soms alleen kleding gaan passen om leuke selfies te maken voor Instagram.

Jeroen en Tom krijg ik moeilijk mee de stad in om te gaan shoppen. Mannen gaan ook meer op hun doel af, wij dames hebben vast een gen dat wij het al leuk vinden om rond te kijken zonder iets te kopen. En wachten voor een paskamer is helemaal iets waar onze partners geen zin in hebben. Natuurlijk zijn er mannen die het wel leuk vinden om op zoek te gaan naar kleding, maar in huize IJ kijken ze liever naar de nieuwste snufjes op elektronica gebied, dan naar kleding.

Just Junkies

Bij Just Junkies herenkleding vind je alles voor de moderne man. Trendy jassen, jeans, sweaters, shorts, overhemden, maar mijn oog viel eigenlijk direct op de “Comfort Pants.” Een nette, comfortabele herenbroek. Die er stijlvol maar zeker ook trendy uitziet! Omdat er groot wordt ingekocht, kan deze website de prijzen laag houden en wie houdt daar niet van?

Ik weet nog wel tijdens de hittegolf dat ik Jeroen aanraadde om eens te gaan kijken voor een lekkere luchtige broek in plaats van zijn eeuwige strakke jeans. “Nee, dat hoefde niet, zijn broeken waren nog prima” zei hij. Totdat ik thuiskwam met een comfortabele, luchtige broek. Later zei hij dat hij dat hij zo lekker zat, de beste koop van deze zomer! Ha, zo zie je maar weer.

En natuurlijk wil jij als vrouw dat je man er ook leuk bij loopt. (Weliswaar met wat zachte dwang in huize IJ!)

Koopt jouw partner zijn eigen kleding of doe jij dat meestal?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
2 jaren geleden

Andre koopt altijd zijn kleren zelf, en in 99% van de gevallen online. Zijn favoriete merk is Hugo Boss, die pasvorm vind hij het mooist en de kwaliteit is ook gewoon goed. Hij zoekt dingen uit, maar vraagt wel altijd mijn mening voor hij gaat bestellen;-)

Mariska
2 jaren geleden

M’n vriend kiest z’n kleren zelf, maar als zijn kleding echt niet oké zou zijn zou ik wel gaan … adviseren … misschien wel met lichte dwang 😛

chucky1012
2 jaren geleden

Wat een goed idee👌
Mooie items in de zeer overzichtelijke webshop……
Ik ga eerst overal in winkels passen daarna naar huis en desnoods de volgende dag vroegnop en shoppen maar..
Maar in winkels.

Xoxo