feelgood shopevent
Accessoires, Artikelen, Events, Food & Drinks, Lifestyle, Over mij, Winkelen

Feelgood & Shop Event: Waar en waar!

Waar was het? In de Koekbouw in Veghel. Was het een Feelgood Event? Ja, absoluut waar!

Het Feelgood en Shop Event kwam voor mij als een prettige verrassing. Toen ik de industriële hal betrad, overviel mij direct zo’n happy gevoel. Prachtige aankleding, kleurrijk, sfeer. Vooral sfeer.

De hal ademde echt een Feelgood gevoel uit. Ik had dat ook op die mooie zomerse dag toen ik naar de Libelle Zomerweek ging, en zeker ook die leuke autobusjes waar je allemaal lekkere hapjes en drankjes kon kopen maakte het geheel af.

Via Sonja van de 40plusvrouw had ik 2 kaartjes gewonnen. Superleuk!

Wat heb ik allemaal gezien? Lees snel verder!

Feelgood & Shop Event

Wat was er allemaal te beleven?

Kraampjes met sieraden, tassen, sjaals, kinderkleding, lekkere taartjes, design, kaarten, poppen, en die speciale blogtafel, wat een slim idee!

Feelgood & Shop Event

Marlon Design

Er was een stand die mij direct opviel. Ik heb nogal een zwak voor lampen en op deze bureaulamp viel direct mijn oog. Mooi qua vorm, helder licht en handgemaakt. Zij had ook een lamp gemaakt van limonade rietjes, wat een sprookjesachtig lichteffect geeft op een muur en plafond.

Feelgood & Shop Event

Ook deze sleutelplank vond ik heel bijzonder. Jullie kennen nog vast wel die houten kinderpuzzels, deze heeft hetzelfde principe, maar dan met een magneet. Aan je sleutelbos hang je één van de houten vormpjes en als je thuiskomt, klik je hem erin. Omdat iedereen een ander model heeft, kan je snel je eigen sleutels pakken. Handig en een sieraad in je hal. Love it!

Feelgood & Shop Event

Sieraden

Dit sieradenzakje kreeg ik bij DHW Jewelry, handmade with love. Ik vertelde dat ik wel sieraden had, maar ze vaak vergat te dragen. Waarom niet standaard wat sieraden in je tas doen, zo heb je ze toch altijd bij je?

Zo simpel eigenlijk, net zoals je make-up tasje. Van hun kreeg ik dit leuke zakje, sieraden gaan erin en hup, in mijn tas. Kijk eens hoe mooi haar nagellak matcht met de mintgroene portemonnee!

Mode

Deze zomer gaan we vast massaal voor mintgroen en zachtroze. Ik heb heel wat leuke kleding gespot en accessoires gezien, vooral veel fijne zachte pastel kleuren! Ibiza Boho Style is nog steeds hot, wanneer vertrekt het vliegtuig?

Sjaals

Deze sjaals zijn heel apart. Ze zijn gemaakt van restjes stof, hoorde ik de verkoopster vertellen. Zoals jullie weten heb ik een sjaaltjes-tic… maar ik hield mij in… (spijt!)

Food

Een heel bijzondere tas!

Wellicht iets voor onze Maxima, wie weet. En dan mag Willem deze bijzondere wijntas dragen 🙂

Aaahhh… daar is ie weer! Een lieve uil! Ik had er laatst nog over geschreven, over de teckels-en uilengekte..

Feelgood & Shop Event

Er was zoveel te zien en alles was zo  fotogeniek, dus ik maak hierna nog een mooie foto-pagina.

Ik hoop dat dit Event herhaald wordt, ik had te weinig tijd om alles heel goed te bekijken, helaas.

En ik kan het iedereen aanbevelen, lekker snuffelen en shoppen in een vrolijke Feel Good locatie!

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ewelina Tabor
Ewelina Tabor
7 jaren geleden

Leuk!!! Bedankt volr de vermelding 🙂

Ewelina Tabor
Ewelina Tabor
7 jaren geleden

Leuk!!! Bedankt volr de vermelding 🙂

Miss Sentinelli
7 jaren geleden

Wat een leuk event zeg! haha die uil, geweldig :)!

Annette - Ann Ages Gracefully

Ziet er uit als een leuk event Babs.

chucky1012
7 jaren geleden

Wat een spullen waren er ter koop.
Leuk dat je naar dit event geweest was.

Sonja
7 jaren geleden

Wat een mooi verslag! Jammer dat we elkaar zijn misgelopen!