bbb kerstkaart 2017 10-
Artikelen, Feestdagen, Gezondheid, Keek op de Week, Kerst, Kleding, Lifestyle, Schoenen

Fijne Feestdagen! (plus mini- KeeKje)

Ik wil jullie allemaal een heel fijne kerst toewensen en alvast een gezond en gelukkig 2018!

kerstkaart gif beautybybabs

Eigenlijk zou ik het liefst een weekje vakantie willen nemen van mijn blog, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, vrees ik. Maar het kan ook zo maar gebeuren dat er even geen posts online komen aankomende week, ik zit namelijk weer flink te “griepen”… De hele week heb ik al last van een gemeen hoestje, benauwd, pijnlijke spieren plus spit, veel zweten ’s nachts en meer van dat soort ongemak.

Op vrijdagmiddag heb ik de huisarts gebeld, maar het is dan bijna onmogelijk om nog een afspraak te maken… Dus laat ik het maar en hoop dat het overgaat. (De assistente vroeg of binnen 10 minuten op de praktijk kon komen, maar dat ging niet lukken. Ik was alleen en had geen vervoer…en een taxi of de buren vragen vond ik geen optie, zoals zij voorstelde. Mijn buren zijn hoogbejaarden zonder auto, plus dat ik die mensen niet echt goed genoeg ken om het te vragen. De huisarts moest huisbezoeken afleggen en kon ook niet bij mij langskomen. Wat dat betreft verlang ik weer naar vroeger toen de arts nog langskwam als je koorts had. De huisarts heeft mij later nog gebeld en gedacht dat ik nog langs zou komen en raadde mij ook aan om naar de huisartsenpost te gaan als het erger werd. Het is verder een prima arts, daar niet van, maar “het systeem” om langs een assistente te komen is tegenwoordig wel lastig, waarschijnlijk door de werkdruk die artsen tegenwoordig hebben, denk ik)

 

Longarts

Woensdag ben ik overigens naar de longarts geweest en mijn longen zagen er goed uit. De ontsteking is weer  minder en er zit wat littekenweefsel. Dus in principe helemaal goed. Over een half jaar weer terug voor een longfoto, fijn dat ik onder controle bij hem blijf.

En de longarts drukte mij nogmaals op mijn hart dat als ik mij zieker ging voelen of als de temperatuur steeg ik dan aan de bel moest trekken bij de huisarts… Waarvan akte zonder resultaat. In deze 24- uurs economie blijft zorg krijgen toch wel een dingetjes, vrees ik.

 

Kerst pumps

Ik had jullie nog beloofd mij kerstoutfit te showen maar zoals ik mij deze week voel heb ik geen puf om leuk te make-uppen, om te kleden, foto’s te maken etc.

Ik zal jullie wel mijn nieuwe schoenen laten zien. De Heidi Klums waren uitverkocht dus ik ben naar Van Haren geweest.

Leuk zijn ze , hè? En ze lopen prima, al moet ik er geen kilometers op gaan rond stappen Dat komt omdat de “teen” open is en het bandje zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten.

kerst pumps van haren

Toch achteraf een persoonlijk verhaaltje van gemaakt, terwijl ik jullie eigenlijk alleen maar heel fijne feestdagen wilde toewensen!

Update zondag 24 december: Het gaat gelukkig weer wat beter. (Het is in ieder geval niet erger geworden, joepie!)

Maak er een fijne, gezellige kerst van!

 

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
3 jaren geleden

Wat fijn dat het niet erger is geworden. Ontzettend naar en moeilijk om er soms tussen te komen. Dat is helemaal waar. Zorg is iets wat zo belangrijk is. Ik hoop dat je jezelf inmiddels nog wat beter bent gaan voelen. Sterkte en beterschap!

priscilla
3 jaren geleden

Hopelijk voel je je snel weer helemaal beter. Fijne feestdagen!

wendy
wendy
3 jaren geleden

In de eerste regels schrok ik, maar zo te horen gaat het vandaag al beter met je. Gelukkig en doe maar rustig aan en laat je verwennen door je familie en je katten. Neem het er masr van . En post je geen blog dan is dat zo en wij weten ervan.
Fijne feestdagen voor jouw en je familie en een knuffel voor je katten! 🙂

Deb
3 jaren geleden

Hey Babs, het is inderdaad zorgwekkend hoe de zorg is tegenwoordig. Maak ik me best soms ook wel eens zorgen over van hoe het moet wanneer we ouder zijn en echt hulpbehoevend zijn. Met wat er begin van dit jaar is gebeurd, kan ik me voorstellen dat je heel erg voorzichtig bent geworden. Daarom ben ik blij om te horen dat het vandaag wat beter met je gaat, en een bezoekje aan de huisartsenpost je hopelijk bespaard blijft en je lekker van de Kerstdagen kunt genieten. Fijne Kerstdagen!! Liefs, Deb Ps. Mooie schoenen trouwens!

Annette
3 jaren geleden

Ik hoop dat je snel opknapt Babs en dat je maar lekker een dansje mag doen op je nieuwe pumps ze zien er tof uit!

Hennie
3 jaren geleden

Jee Babs. Heel veel beterschap, meisje. Wat waardeloos dit en ik kan me voorstellen dat het allemaal dingen boven haalt. Doe rustig aan, laat lekker voor je zorgen – als dat kan. Ik ben net wakker omdat we tot half 3 vannacht No Offence hebben gekeken. Die twee laatste afleveringen waren zenuwslopend. Wat een ontknoping.

Fijne feestdagen! Liefs Hennie

Sonja
3 jaren geleden

Heel veel knuffels voor jou en ik hoop dat je nog fijn kunt genieten van de kerstdagen.

bychristiana
3 jaren geleden

Arme Babs, ik hoop oprecht dat je je snel wat beter zult voelen. Wat een rot moment om ziek te worden:-( Heel veel beterschap en doe het rustig aan.

chucky1012
3 jaren geleden

Van harte beterschap en fijne feestdagen…..

Xoxo

Willemse
Willemse
3 jaren geleden

Succes en sterkte de komende dagen, super vervelend dat je je niet fit voelt en hoop dat ’t snel overwaait zo zonder huisarts (absurt trouwens hoor, dubbel vervelend op deze manier)