Fijne Kerstdagen! (en een kerstkaart voor jullie allemaal!) 9 kerstdagen Fijne Kerstdagen! (en een kerstkaart voor jullie allemaal!)
Artikelen, Feestdagen, Kerst

Fijne Kerstdagen! (en een kerstkaart voor jullie allemaal!)

Ik wil al mijn lieve volgers/lezers fijne feestdagen toewensen. Voor veel mensen zal deze kerst heel anders zijn, maar ik hoop dat iedereen toch nog kan genieten van het samenzijn met elkaar. Want de kerstdagen zijn natuurlijk bij uitstek de dagen die je met je familie viert. Op de valreep heb ik toch een “kerstkaartje” voor jullie, kijk maar!

Fijne Kerstdagen! (en een kerstkaart voor jullie allemaal!) 11 kerstdagen Fijne Kerstdagen! (en een kerstkaart voor jullie allemaal!)

Ik heb dit schilderijtje omgedoopt als kerstkaart, vrienden en familie heb ik via Instagram of e-mail dit kaartje gestuurd. Zoals jullie weten eindigde ons jaar met het plotselinge verlies van onze lieve kat Toulouse. En ik mis hem nog iedere dag… Ik had dit jaar gewoon geen puf om uitbundig allerlei kerstwensen rond te sturen.

Marie heeft “geposeerd” voor deze kerstkaart, doet ze goed hè?

Lieve mensen, heel fijne dagen, geniet en doe gewoon lekker waar je zin in hebt. Lang uitslapen, de hele dag films kijken, kokkerellen, bordspellen doen, gamen, werken, schilderen of een eenzame buur verrassen.

Ik ga in ieder geval verder met mijn nieuwe schilderij.

Wat ga jij doen met de kerst?

Fijne Kerstdagen! (en een kerstkaart voor jullie allemaal!) 13 kerstdagen Fijne Kerstdagen! (en een kerstkaart voor jullie allemaal!)

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Wat een prachtige kaart! Ik heb veel meer losgelaten dit jaar. Waardoor ik juist ineens veel meer heb gedaan qua bezoek ontvangen en op bezoek gaan. Voelde heel liefdevol en dierbaar. Juist nu. <3
Ik vind het zo erg voor jullie van Toulouse. Heel veel liefs.

Petra
1 jaar geleden

Fijne kerstdagen, Babs! Wat een prachtige kerstkaart. Geniet van de laatste dagen van het jaar.

Deb
1 jaar geleden

Wat een prachtig schilderij, prachtig hoe Marie poseert! Wij hebben lekker gerelaxed gisteren, films gekeken (De Familie Claus op Netflix) en The Grinch, die blijft leuk en ‘s avonds een dubbele aflevering van The Crown (ook Netflix; ken je die? Is echt een goede serie) gekeken. Lekker afgehaald bij de plaatselijke Griek.. genieten. En vandaag meer van dat. Mijn nagels lakken, als het wat wordt laat ik het nog wel zien op Instagram 😉 . Fijne 2e Kerstdag lieve Babs! x Deb

chucky1012
chucky1012
1 jaar geleden

Hele fijne kerstdagen en de allerbeste wensen in 2021…

Xoxo

Annet
Annet
1 jaar geleden
Reply to  chucky1012

Hele fijne kerstdagen en een gezond en liefdevol 2021