filorga sleep lift 10
Artikelen, Anti- aging, Filorga, Huidverzorging, Merken, Reviews

Filorga Sleep & Lift Night Cream- Review

Tegenwoordig ga ik met Filorga Sleep & Lift naar bed. Alle andere producten aan de kant, wij gaan liften! In hoeverre heeft mijn huid een lift nodig? In mijn artikel over een “Ben jij een Sagger, Sinkler of Wrinkler” gaf ik al aan dat ik een typische sagger en sinker ben. Als Filorga mij kan helpen om de boel wat te liften, dan zal ik voor eeuwig trouw aan Filorga blijven. Of ik dat geworden ben kan je hier lezen!

filorga sleep lift (4)

Ik zie bij mijzelf heel goed de tekenen dat ik niet meer de jongste ben. Mijn wangen vallen in (iets wat je vroeger juist prachtig vond, vooral make-uppen om hoge jukbeenderen te faken plus lekkere ingevallen wangen, what was i thinking?) Mijn huid verslapt, mijn kaaklijn is minder strak, om van mijn hals maar niet te spreken.

Filorga hoorde vast mijn geklaag en heeft iets bedacht om mij tevreden te stellen. Hartstikke lief natuurlijk.

filorga sleep lift (3)

Over Filorga Sleep & Lift

  • Twee aminozuren [L-pyrrolidon carboxylzuur + arginine] regenereren huidproteïnen dankzij de dubbele werking met betrekking tot glycatie.
    – Herstellende deglycerende werking: deze combinatie herstelt proteïnen die al zijn geglyceerd.
    – Preventieve antiglycatiewerking: de combinatie beperkt glycatie door huidproteïnen te beschermen.
  • De biomechanische eigenschappen van de huid worden hersteld en in stand gehouden: de huid wordt steviger, elastischer en voller.
  • Verrassend doeltreffende lifting [strakkere gelaatstrekken + geherdefinieerde volumes]: de Plasmatic Lifting Factors® werden voor de eerste keer geïntegreerd in een crème en combineren cellulaire factoren, collageen en hyaluronzuur om de gelaatstrekken zichtbaar strakker te maken, de huid voller te maken en de volumes te herstellen.
  • Nachtelijke verstevigende werking: een duo van aminozuren, voortgekomen uit ontwikkelingen op het gebied van huidherstel, regenereert de belangrijkste bestanddelen van de huid om haar gladder en steviger te maken tijdens de nacht.

Deze technische informatie heb ik van het internet gehaald (ik had het persbericht verwijderd) en eerlijk gezegd snapte ik er weinig van wat er staat. In ieder geval niet precies wat een deglycerende werking nu inhoud. En een antiglycatie-werking is voor mij en ik denk voor jullie ook acacadabra. Wat ik erover heb kunnen vinden is dat het te maken heeft met de “versuikering” van de huid door suiker moleculen uit ons voedsel. Die hechten zich aan de proteïnen in ons lichaam, waardoor deze aan elkaar gaan plakken en versuikerde proteïnen vormen. Het collageen in de huid wordt hierdoor minder soepel/minder elastisch waardoor rimpels ontstaan.

Hyaluronzuur en collageen zijn natuurlijk de ingrediënten die meisjes van mijn leeftijd graag terugzien in een crème!

filorga sleep lift (2)

Don’t disturb, sleeping with Filorga!

De night cream ruikt heerlijk, Filorga heeft in al zijn producten die zalige frisse geur zitten. Echt een heel luxe gevoel, zo ook de creamy/ romige substantie van de crème.

Zie ik een verschil, is mijn huid echt gelift?

Ik vrees dat ik het verschil weer niet terugzie. Mijn huid voelt wel wat steviger aan, maar echt gelift wil ik het niet noemen. Ik kreeg helaas niet het serum en de dagcrème toegestuurd, misschien zou dat een verschil gemaakt hebben, ik weet het niet.

Maar niet geschoten is altijd mis. Hou je van een luxe crème en ben je wellicht wat jonger dan ik, dan kan je het natuurlijk altijd proberen.

Prijs: 50 ml/ €64,90

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rianne
Rianne
3 jaren geleden

Ik heb zelf, proefjes gekregen. Serum, dag en de nacht. Maar ik zag toch wel al een verschil. Of ik het nu ook ga kopen, vind het een pittige prijs.

Deb
3 jaren geleden

Ze mogen de informatie die ze erbij geven wel wat meer in Jip & Janneke taal uitleggen, is wel erg technisch beschreven. Het klinkt allemaal erg interessant maar wat betekent het nu eigenlijk..
Na het lezen van jouw review denk ik niet dat ik deze creme zal kopen, voor dit geld zijn er zat goedkopere alternatieven.. denk aan Beauty Kitchen ;-). Ik wil wel nog eens de suncare van Filorga uitproberen want daar heb ik veel goede verhalen over gehoord.

Laura
3 jaren geleden

De geur en de textuur spreken me zeker aan. Maar jammer dat je niet echt een verschil ziet en persoonlijk vind ik het ook best duur. Wel een hele fijne en eerlijke review!

Annette
3 jaren geleden

Liften lijkt me ook schier onmogelijk met een creme maar jammer dat ze dat soort claims dan doen. Ik vind het een fijn merk maar wel pittige prijzen altijd. Als ik het koop wacht ik altijd op een mooie kortings actie.

R&R
3 jaren geleden

Oehh best een pittige prijs. Wel een fijne review!

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Fijne review.
Ik zou dit skippen.
Omdat men geen goed resultaat ziet.
Dit merk ken ik van de parfumerie shop!
Heb er nooit iets van gekocht.
Het is duur.

Xoxo