heaven
Artikelen

Fluweelzachte peeling voor gezicht en lichaam! Heaven Skin Polish Exfoliator


Heaven®Skin Polish Exfoliator Advanced 1
De unieke peeling op basis van fruitzuren in de vorm van een afspoelbare ‘wash-formule’ voor gezicht én lichaam!

Een droge, vale en doffe winterhuid vraagt om een grondige dieptereiniging om fris, gezond en goed ontvankelijk te blijven voor verzorgende en beschermende crèmes.

Heaven Skincare biedt met de Skin Polish Exfoliator Advanced 1 een peeling op basis van hoogwaardige fruitzuren. Deze unieke gel wordt als een afspoelbare ‘wash-formule’ gebruikt en maakt de huid van zowel het gezicht als lichaam opvallend glad, zacht, stevig en stralend!

Heaven Skin Polish Exfoliator Advanced

Heaven® Skincare by Deborah Mitchell is een uitgebreide lijn van anti-aging huidverzorgingsproducten, allen op basis van biologische ingrediënten.

Meer dan 25 jaar geleden begon ontwikkelaar Deborah Mitchell haar carrière als schoonheidsspecialiste en startte met het creëren van haar eigen natuurlijke producten, om aan haar schoonheidsbehandelingen toe te voegen. Wat oorspronkelijk begon als een lokale schoonheidssalon in het midden van Engeland, is nu het inmiddels wereldwijd bekende succesmerk Heaven® Skincare.

Heaven®Skin Polish Exfoliator Advanced 1 als huidverbeterende gezichtsbehandeling

Heaven® Skin Polish Exfoliator Advanced 1 is een intense peeling op basis van fruitzuren (3,5% AHA), die de tekenen van huidveroudering op een doeltreffende wijze vermindert. De formule bevat, naast fruitzuren, tevens aloë vera-extract, suikermoleculen en echinacea om de huid te herstellen en om voorzichtig gifstoffen uit de huid te verwijderen, zonder nadelige gevolgen voor de huid.

Deze effectieve peeling wordt als een unieke ‘wash-formule’ aangebracht en na even inwerken weer afgespoeld met lauw water. De peeling helpt om fijne lijntjes en rimpels te verzachten, pigmentvlekken te verminderen en verwijdert gifstoffen zonder de bovenlaag van de huid te beschadigen. Het resultaat is een huid die fluweelzacht en opvallend glad aanvoelt en die er egaler qua teint en stralend uitziet.

Heaven®Skin Polish Exfoliator Advanced 1 als huidverstevigende body treatment

De geavanceerde samenstelling van Heaven® Skin Polish Exfoliator Advanced I is tevens te gebruiken voor een grondige peeling van de droge, doffe en verslapte lichaamshuid. Regelmatig gebruik helpt de zichtbaarheid van o.a. striae verminderen en verbetert de spankracht en stevigheid van de lichaamshuid.

Verkrijgbaar in 3 opvolgende sterktes qua peelingeffect

De formule van de Heaven® Skin Polish Exfoliator is verkrijgbaar in drie oplopende sterktes qua intensiteit van het peelingeffect, waarvan de Advanced 1 geschikt is voor alle huidtypes. Tijdens het gebruik merkt men een lichte tinteling en zodra men na verloop van tijd geen tintelingen meer voelt kan worden overgegaan naar het volgende niveau van intensiteit (d.m.v. Heaven® Skin Polish Exfoliators Double Strength en Triple Strength).

Bij een heel gevoelige huid wordt geadviseerd om altijd gebruik maken van de Heaven® Skin Polish Exfoliator Advanced I. Bij een huid met veel pigmentatie kan worden gestart met intensiteit II of III op basis van het individuele huidtype.

Heaven Deborah Mitchell

 

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van Heaven® Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Heaven in Holland uit Barneveld, tel: 0342-422400.

Verkoopprijzen:

 Heaven® Skin Polish Exfoliator Advanced 1    € 34,20/25 ml

€ 99,00/150 ml

€ 122,40/250 ml

Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.heaveninholland.nl of deze direct bestellen via de webshop.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments