fuze tea 10
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle

Fuze Black Tea Peach en Black Tea Peach Hibiscus in de test!

Ik drink nooit thee, maar ijsthee vind ik wel heel lekker. Niet dat ik thee niet lekker vind maar mijn maag trekt dat niet om de een of andere reden. Hele potten koffie giet ik zonder problemen naar binnen en dan heb ik nooit last van mijn maag. Vreemd maar waar. Ik kreeg 2 flesjes Fuze Tea om te proberen en eens kijken hoe die mij zijn bevallen.

fuze tea 1

Ik drink altijd (zwarte) koffie zonder suiker en drink zeker 4 glazen water per dag. Heel af en toe oploslimonade met “Spa” rood. Maar dan van een huismerk. Dan heb je dus priklimonade. Over priklimonade gesproken, weet je wat ook een lekkere combi is? Sinaasappelsap met een beetje bruis, koolzuurhoudend water erbij.

Fuze Black Tea Peach en Black Tea Peach Hibiscus

Fuze Tea is gemaakt van een fusie van natuurlijke thee-extracten, fruitsap en kruiden-extracten. Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. En Fuze Tea is ook nog eens caloriearm.

fuze tea

De Fuze Tea Peach is echt heerlijk en niet zo zoet als ijsthee. Ik vind het een heel lekker drankje. In mijn geval een verwenmomentje. Ik zeg expres “momentje” want als ik limonade drink moet ie ook in een keer op. (Had ik vroeger ook met mixjes met alcohol, ahum)

ingredienten fuze tea

De Black Tea Peach Hibiscus smaakt nog lekkerder dan de Black Tea Peach! De smaak is wat voller, mijn favoriet van de twee!

 

Omdat ze ook verkrijgbaar zijn bij tankstations zal ik het zeker onthouden. Het kan nog wel eens gebeuren dat ik mijn flesje water vergeet en als ik knetter van de dorst koop ik al snel een flesje koude chocolademelk. Fuze Tea is een lekker, fris alternatief. Ideaal!

 

Het thee-extract dat wordt gebruikt in Fuze Tea heeft nog meer goede eigenschappen:

  • Het is duurzaam ingekochte thee
  • Het is afkomstig van plantages die hun steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap
  • Fuze Tea zit in in 100% recyclebare verpakkingen.

 

Hier lees je meer over Fuze Tea en alle smaken die er zijn.

 

Als ik een terrasje pak bestel ik 9 van de 10 keer ijsthee. Voor mijn gevoel zijn het altijd flinke glazen vol, ijsblokjes erbij en dan zo lang mogelijk proberen te genieten. Fuze Tea vind ik stiekem zelfs iets lekkerder, dus zeker voor herhaling vatbaar!

Een aanrader voor de zomer! (maar mag natuurlijk ook nu gedronken worden ;))

Hou jij ook zo van ijsthee?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Nee helaas, ik heb nooit kunnen wennen aan ijsthee. Dus deze drankjes zijn helaas niet aan mij besteed. Van normale thee houd ik ook eigenlijk niet zo. Ik houd als ik eerlijk ben het meest van frisdranken maar probeer dat wel een beetje binnen de perken te houden.

Vanessa
3 jaren geleden

Klinkt lekker! Fijn dat ze ook caloriearm zijn want ik hou niet van gesuikerde drankjes. Een echte theeliefhebber hier, al drink ik vooral warme thee in de winter.

Elke
3 jaren geleden

Deze moet ik echt een proberen! Lijken me heerlijke smaken!

Sonja
3 jaren geleden

Hier gaan liters icetea erdoor… ik heb dus recent ook Fuze gekocht!

Annette
3 jaren geleden

Lekker ik heb ze ook gekocht om in een sample saturday te reviewen 🙂 binnen kort dus ook bij mij. Maar ik vind ze lekker

Jouvence
3 jaren geleden

Ja deze ijsthee is lekker! De peach black tea is favoriet.

Kooo Family
3 jaren geleden

Ken ik niet, wel een mooie review meid!

Jolanda
3 jaren geleden

Oehh lijkt me heerlijk! Ik houd echt van icetea, maar drink het eigenlijk alleen maar in de zomer. Heerlijk op het terras ofzo. In de winter smaakt het me minder goed om de een of andere manier.

chucky1012
3 jaren geleden

Ik ben gek op ijsthee als uit eten ga of ergens op een terras ga zitten.
Die zakjes poeder om limonade mee te maken ken ik nog 👌

bychristiana
3 jaren geleden

‘Vroeger’ dronk ik dus heel veel ijsthee. Na mijn eindexamen van de middelbare school werkte ik 2,5 maand op een camping in Zuid frankrijk en daar hadden ze van dat poeder wat je moest mengen met water, kreeg je ook ijsthee van. En hoewel het ‘vies’ mag klinken, was dat dus LEKKER! Dat smaakte dus als échte ijsthee. Bijvoorbeeld Aldi heeft ook ijsthee, maar dat smaak dan meer naar limonade. Nu drink ik nooit meer frisdrank eigenlijk.