Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear! 9 loungewear Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear!
Artikelen, Fashion, Lifestyle, Lingerie, Wonen

Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear!

Iedereen die mijn blog volgt weet dat ik veel thuis ben en het liefst rondloop in mijn badjas of pyjama. Vaak trek ik zelfs mijn warme badjas over mijn normale kleding aan, omdat ik een badjas veel comfortabeler vind zitten dan een vest of een trui. Ik hou niet (meer) van strakke kleding en strakke mouwen al helemaal niet. En wat draag ik het liefst in bed en waarom? Kijk maar mee!

Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear! 11 loungewear Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear!

Als je chronisch ziek bent en in mijn geval heb ik het over chronische pijn, dan vergen de gewone dagelijkse dingen mij nu meer energie dan pakweg 15 jaar geleden. Overdag moet ik, zoals ik dat noem, minstens eenmaal “plat gaan,” dan ga ik een uurtje in bed liggen om even te relaxen met een goed boek en een dutje. Powernap klinkt wat hipper, maar het komt natuurlijk op hetzelfde neer. Heel gezond volgens de wetenschappers, mijn spieren ontspannen zich en je krijgt er ook weer nieuwe energie van.

I can’t wait to go home and take off my bra!

Ik durf te wedden dat heel veel werkende vrouwen als ze thuiskomen zich eerst lekker omkleden in iets comfortabelers. Geloof jij het zoals je in films nog wel eens ziet dat vrouwen thuis nog op hun stiletto hakken blijven lopen? En dan nog een uitgebreide maaltijd gaan bereiden of huishoudelijke klusjes gaan doen? Nou, ik niet.

Let’s relax!

Ik heb de meest mooie, cosy outfits uitgekozen, van badjassen, pyama’s en loungewear!

Badjassen

Zien er geweldig uit, vinden jullie niet? Wat is jouw voorkeur, een rits of ceintuur?

Loungewear

De laatste jaren is loungewear steeds meer in the picture gekomen en al die setjes worden steeds mooier. Als ik mij omkleed voel ik mij vanzelf al ontspannen. Niks knelt, de stofjes zijn lekker zacht, zalig!

Die loungebroek wil ik absoluut hebben! Ik zoek al heel lang naar zo een lekkere wijde broek en ik kon hem nergens vinden. Mijn broeken (loungewear en pyjama) zijn recht of met zo een stretchband aan de onderkant, dus blij dat ik deze gevonden heb bij OTTO!

Hallo Postbode!

Een pyjama moet voor mij van een luchtig stofje zijn, het liefst katoen maar wel stretch. Toen ik in de overgang was en nu vanwege de medicatie die ik slik, wil ik ‘s nachts nog wel eens bezweet wakker worden. Dat komt je nachtrust ook niet ten goede. Ik wissel dan graag van nachtkleding. Als je een cadeautje voor mij zoekt, nachtkleding is dus altijd welkom! Bij deze… 😉

Omdat ik ‘s ochtends vaak voor lange tijd in mijn nachtkleding rondhuppel, wil het nog wel eens gebeuren dat de postbode voor de deur staat met een pakket. En dan moet ik natuurlijk opendoen. Ik wil er niet altijd als Ma Flodder uitzien (wat soms nog wel eens voorkomt) dus probeer ik mijzelf altijd ietwat toonbaar te maken (ahum). Met deze pyjama’s kan ik rustig het pakket in ontvangst nemen.

Op de foto rechts zie je een gestreepte top in overhemd-look met kraag, doorknoopsluiting en borstzak. Een lange broek met gestreepte, elastische band met rijgkoord en zakken opzij.

Materiaal: Softe single-jerseykwaliteit van 100% katoen. Je ondersteunt direct een goed doel, namelijk Cotton made in Africa. De boeren worden ondersteunt in het telen van duurzaam katoen op een milieuvriendelijke, duurzame manier en zo wordt de armoede tegelijkertijd ook tegengegaan.

Het zal jullie niet verbazen dat ik dit nachthemd het allerleukst vind!

Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear! 13 loungewear Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear!

Matras

Voor een echt goede nachtrust is een goed matras een must. Een pocketvering matras vind ik zelf het fijnst. Ik heb altijd het idee dat die luchtig blijven als je ‘s nachts veel zweet.

Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear! 15 loungewear Ga je mee naar bed? Lekker luieren en slapen in de mooiste loungewear!

Waarom lijkt mij dit matras  juist zo fijn?

  • Dit seniorenmatras heeft ca. 420 pocketveren
  • Is ongeveer 25 cm dik, met 7 ligzones
  • Heeft een randverdikking/zitrand
  • Comfortdikte voor comfortabel in- en uitstappen
  • Tijk afneembaar en wasbaar tot 60 °C (top!)

Het is prettig als je wat ouder bent om een hoger matras te hebben. Dat vergemakkelijkt het opstaan. Wat ik heel bijzonder vind aan dit matras is de randverdikking. Ik zit vaak op de zijkant van mijn matras om mijn sokken of schoenen aan te doen en ik merk dat het matras dan sneller inzakt. Je kan en moet natuurlijk regelmatig je matras keren maar dat is best een zware klus.

Lieve mensen, ik trek weer heerlijk mijn loungewear aan en voor vanavond alvast: Welterusten!

Wat draag jij het liefst in bed? (Als je überhaupt iets aan hebt…)

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Oh, die BH laat ik altijd aan 😉 maar ik heb wel een ‘chillbroek’ (zoals ik dat zelf noem). Ooit bij H&M in de zware sale een yogabroek gekocht die zo mooi staat en lekker zit dat ik er nog 2 bij had besteld. Heerlijk. Eenmaal thuis (toevallig nu niet) doe ik die broek aan met een vest. Sowieso lopen we thuis op sokken of sloffen.

bychristiana
1 jaar geleden

Haha, ik vind het ook heerlijk om zodra ik thuis kom lekker iets comfortabels aan te doen. Zeker die BH uit, heerlijk;-) Ik loop bijvoorbeeld ook nooit op schoenen binnen, dat vind ik ook altijd reuze oncomfortabel. Ik wissel schoenen altijd direct in voor pantoffels.

Irene
1 jaar geleden

Ik draag ook het liefst pyjama’s, joggingbroeken en nachthemden(of heet zoiets een big shirt tegenwoordig). Als je nachtkleding als cadeautje wil, moet je wel even je maat erbij vermelden 😂😂

Petra
1 jaar geleden

Leuk overzichtje! Ik vind het ook heerlijk om in warme en comfy kledij de hele dag rond te lopen!

Tessa
1 jaar geleden

Zo gauw ik thuis kom van werk, dan doe ik ook een comfortabele outfit aan

Rachel Kromdijk
1 jaar geleden

Ik heb ook weer een nieuwe pyjama nodig, in eentje zat nu ook een gat.. toe aan vervanging dus!