Gadget nieuws! Sensorwake: wekker die je wekt met geur 9 sensorwake Gadget nieuws! Sensorwake: wekker die je wekt met geur
Artikelen, Gadgets, Lifestyle

Gadget nieuws! Sensorwake: wekker die je wekt met geur

Dit lijkt mij een stuk beter dan dat irritante geluid

Van dit persbericht over de sensorwake word ik helemaal happy. Ik ben dol op nieuwe uitvindingen, producten die het leven aangenamer maken. Zelf heb ik een wake-up light en dat vind ik al zo een verbetering. Wakker worden omdat het langzaam licht wordt. Veel natuurlijker dan zo een vreselijke herrie, waardoor je hart 3 slagen over slaat. Daarom wil ik dan ook dit bericht met jullie delen, ruiken jullie mee?

sensorwake

Niets is vervelender dan wakker worden met een irritante buzzer van je wekker. De Sensorwake biedt uitkomst voor mensen die deze irritatie elke ochtend met zich mee dragen of voor degenen die gewoon eens iets anders willen. Deze wekker wekt je namelijk met geur in plaats van een schel geluid.

De 18-jarige Franse Guillaume Rolland bedacht het product een jaar geleden en presenteerde het onlangs op de CES-beurs in Las Vegas. Met een eerdere succesvolle campagne op Kickstarter haalde hij 200.000 dollar binnen voor zijn idee. De wekker werkt door middel van capsules die je in je wekker steekt.

 

Je zet je alarm en als het zo ver is laten de capsules hun geur vrij. De geuren zijn zo gedoseerd dat je er binnen twee minuten wakker van moet worden. Als dat niet het geval is krijg je na drie minuten een geluidje. De capsules worden geleverd per twee in thema packs. Zo bevat ‘Pack Continental breakfast’ de geuren van croissants en espresso, ‘Pack Vitalization Aromatherapy’ kust en weelderige jungle en ‘Pack the break’ chocolade en pepermunt. Ook zijn er nog losse geuren als perzik, dollars en geroosterd brood. Eén capsule moet goed zijn voor zo’n 30 wake-ups.

In juni 2016 kun je de Sensorwake op de markt verwachten. Je kunt wel al een pre-order plaatsen op de site van Sensorwake. De alarmklok met drie bijgevoegde geurtjes zal rond de 100 euro kosten.

Bron : Sensorwake

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
6 jaren geleden

Heel benieuwd of ik daar wakker van zal worden? Ik heb nu een wekkerradio dus wordt wakker met een muziekje 🙂

Petra
6 jaren geleden

het klinkt best fijn, maar heel eerlijk gezegd ben ik niet echt overtuigd…haha, misschien met de geur van vele Dollars, dat ik wakker word….maar koffie, perzik en geroosterd brood , daar ben ik best wel als ik eenmaal in een diep coma lig, erg immuum voor…leuk idee is het in elk geval wel…

Mariska
6 jaren geleden

Ben benieuwd of ik hiermee m’n vriend uit bed krijg… Die heeft al 3 wekkers en een wake up Light :p

jeapiebel
6 jaren geleden

Wakker worden binnen twee minuten met een geur, dat klinkt interessant. Ik schrik altijd wakker van het geluid van mijn wekker. LIever wil ik een rustige muziek dat mij wakker maakt. Gelukkig heb ik wekker niet echt nodig, omdat ik van mijzelf al vrij vroeg wakker wordt.

jeapiebel
6 jaren geleden

Klinkt interessant binnen twee minuten wakker worden met een geur. Ik schrik ook altijd van geluid van wekker. Liever zou ik een rustige muziek willen hebben. Gelukkig meestal ben ik zelf heel vroeg wakker en daardoor geen wekker nodig.

chucky1012
6 jaren geleden

Dat is leuk!
Handig dat men niet meteen gewekt wordt door zo een hard geluid van de wekker.
Leuke gadget.

Goed begin van deze nieuwe week Xoxo