makreel salade marley spoon food u
Artikelen, Feestdagen, Food & Drinks, Lifestyle, Marley Spoon, Pasen, Reviews

Gerookte makreelsalade van Marley Spoon, daar kan je mij nu voor wakker maken!

Houden jullie ook van vis? Ik wel, ik vind vis eigenlijk lekkerder dan vlees. Alleen weet ik vaak niet zo goed iets te bereiden met vis. Zal ik het koken, bakken of in de oven bereiden? Gerookte makreel is natuurlijk lekker kant en klaar maar naast een boterham of stokbrood wordt soms een beetje saai. Marley Spoon maakt er weer iets heel bijzonders van!

marley spoon gerookte makreelsalade (2)

Vaak pak ik maar een pak vissticks als ik het niet weet. Gekookte vis vind ik vaak smakeloos, een sausje maakt dat het nog enigszins te behappen is. Gerookte zalm vind ik zalig, maar echte goede zalm is best duur.

Het volgende gerecht is eigenlijk een Paasbrunch omdat er eieren bij horen maar wauw, ik lust dit ook wel met Pinksteren, Kerst, Moederdag en ga zo maar door!

Gerookte makreelsalade

Zoals alle gerechten bij Marley Spoon is het maken een eitje (ha, daar is het eitje!). Met een stap voor stap uitleg ben ik, ja, ditmaal ben ik ermee aan de slag gegaan.

Alles werd weer gekoeld en knisperend vers geleverd door de postbode. Fijn dat het ook  ‘s avonds kan, mocht je overdag werken! Het geheel zit in een grote koeldoos en pas voor de deur worden de zakken met spullen eruit gehaald. En het zag er weer hartstikke mooi en kleurrijk uit!

Let’s Cook!

1- Krieltjes halveren

2- In de oven

3- Eieren koken

Gerookte makreelsalade van Marley Spoon, daar kan je mij nu voor wakker maken! 12 marley spoon Gerookte makreelsalade van Marley Spoon, daar kan je mij nu voor wakker maken!

4- Snijden van de groente/ rauwkost

5- Makreel “scheuren

makreel

6- Citroen persen

citroen

citroen persen

7- Dressing maken

sausje

8- Bleekselderij

Gerookte makreelsalade van Marley Spoon, daar kan je mij nu voor wakker maken! 20 marley spoon Gerookte makreelsalade van Marley Spoon, daar kan je mij nu voor wakker maken!

9- Borden opmaken

makreelsalade marley spoon

10- Smullen maar!!!

Wat een geweldige combi is dit, het smaakte alsof je in een drie-sterren restaurant zat!

Nog even alle voordelen van de Marley Spoon box op een rijtje:

  • Duurzaam
  • Geen voedsel verspilling
  • Altijd verse seizoensingrediënten
  • Alles wordt thuisbezorgd
  • Receptkaart met stap voor stap instructies (ideaal voor deze visueel ingestelde dame)
  • Direct vanaf de producent naar jouw keuken, dus geen tussenhandelaar waardoor alles duurder wordt
  • Al vanaf €4,95 per gerecht (check de vergelijking qua kosten van een Marley Spoon Classic Box, goed voor 3 gerechten voor 2 personen en dan zie je dat Marley Spoon zelfs goedkoper is dan de Jumbo of AH!)

 

De kwaliteit is hoog en daar hoef je in ieder geval niet over te twijfelen. Voor ons is zo een box “thuis uit eten”

Altijd heel speciaal!

Bon Appetit!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Het ziet er heerlijk uit! Ik vind het ook lastig om vis-gerechten te maken. Volgens mij heb ik nog een Indisch recept met makreel (pepesan nog iets) dat heel lekker is, gaat in de oven. Is ook smullen. Dat ga ik binnenkort weer maken, je hebt me op een idee gebracht!

Kool Family
4 jaren geleden

Ziet er uit naar iets waar je mij ook mag voor wakker maken!

Lianne
4 jaren geleden

Blijft er heerlijk uit zien! Ik sla hem op, dan kan ik hem deze zomer misschien een keer maken. 🙂

Annette
4 jaren geleden

Ik vind makreel ook lekker hmmm

R&R
4 jaren geleden

Hmm klinkt goed! Ook lekker met dit weer.

bychristiana
4 jaren geleden

wat ziet het er alleen al mooi uit, bijna precies zoals het plaatje , Ik ben dus alleen helemaal geen vis-eter. Als er twee dingen zijn waar ik echt van gruwel is het dus kaas en tja….vis;-) Deze sla ik dus maar even over!

chucky1012
4 jaren geleden

Mmmm het ziet er heerlijk uit en restaurantwaardige foto’s 👌