color wow spray
Artikelen, Haarverzorging

Glad haar zonder pluis met Color WoW Dream Coat Supernatural Spray! Review

Wat mij betreft is de Color WoW Dream Coat Supernatural Spray het allerbeste product wat ik tot nu toe in handen heb gehad om mijn haar glad, glanzend en pluisvrij te krijgen! Bij toeval stuitte ik op een (niet gesponsorde) video over de Color WoW Dream Coat Spray en ik heb hem daarna direct gekocht. Wat ben ik hier onwijs blij mee, mijn haar heeft er in tijden niet zo mooi uit gezien!

pakket Color WoW Dream Coat Supernatural Spray (3)

Wie mij volgt weet dat ik fan ben van de YouTube filmpjes van Dominique Sachse. Zij bespreekt veel beauty producten, heeft top tips die ik nergens anders hoor en de meeste video’s van haar zijn niet gesponsord. Niet dat gesponsorde reviews per definitie niet geloofwaardig zijn, maar eerlijk is eerlijk, als iemand zelf iets gekocht en getest heeft dan is toch net ietsje krachtiger qua geloofwaardigheid. En zij laat alles vaak ook “live”zien.

“Wow! I Can’t Believe What This Stuff Does!”, aldus Dominique.

Je ziet in het filmpje ook hoe gemakkelijk het föhnen gaat en wat een prachtig resultaat het geeft!

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray is ideaal voor haar dat beschadigd is door het vele kleuren. En ja, ik verf mijn haar regelmatig zelf. Zodra ik weer veel grijs zie, dan trek ik die plastic handschoenen weer aan.

Wat doet de Color Wow Spray?

De Color Wow legt een laagje rondom je haar zodat het pluisvrij en glad blijft. En…helemaal bijzonder, zelfs na 3 wasbeurten blijft het pluisvrij, je haar neemt wel zijn originele vorm aan.

Op de linkerfoto zie je hoe mijn haar er normaal uitziet, rechts na het föhnen met de Color Wow… Op de linkerfoto sta ik vlak voor het raam, vandaar dat het glanzender lijkt.

color wow

Het geheim achter Color Wow Dream Coat

De Color Wow Dream Coat heeft een ultra lichte formule die het haar niet vettig of zwaar maakt in tegenstelling tot traditionele oliën en serums en dat klopt inderdaad. Mijn haar voelt luchtig en licht aan!

De Dream Coat wordt geactiveerd door hitte, dus je moet je haar daarna altijd föhnen. De micro-druppels vormen een beschermlaag die het haar glad maakt én als regenjas voor het haar fungeert. Geverfd haar neemt namelijk gemakkelijk water op waardoor het pluizig wordt, haar wat behandeld is met Dream Coat daarentegen juist stoot water af. (Niet getest, geen regen op het moment van testen ;))

Gebruiksaanwijzing:

 • Spray de Dream Coat Supernatural Spray op handdoekdroog haar. Gebruik het rijkelijk, dus als je haar in laagjes geknipt is, probeer dan ook de onderste lagen te raken. (Deze Miep zuinig heeft dat niet gedaan, dus hoe mooi zal het zitten als ik wel alles mee pak?)
 • Föhn je haar. Door de warmte wordt de spray geactiveerd.
 • Probeer iedere sectie haar strak te houden tijdens het föhnen. (Onderin heb ik wel een lichte slag erin geföhnd, dat gaat prima)

Gebruik geen andere stylingproducten samen met de Dream Coat, erna mag wel. Je wilt niet dat het gaat mengen met elkaar. (Dominique Sachse doet  wel wat mousse bovenop haar kruin en ik denk dat als je ervoor zorgt dat de mousse zich niet verder verspreid dit het geen kwaad kan)

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Dipropylene Glycol, Polysilicone-29, DMDM Hydantoin, Propylene Glycol, Glycerin, Silicone Quaternium-18, Butylene Glycol, Iodopropynyl butylcarbamate, Trideceth-7, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract , Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Potassium Benzoate, Citric Acid

De siliconen die in de spray zitten zijn anders dan de siliconen die in sommige haarproducten zitten. Het is een complex molecuul dat een deel silicone bevat, maar het droogt op tot een vrijwel onmerkbaar anti-pluis matrix. Het bevat geen silicone oliën of oplossingen.

Zie je rechts hoe luchtig mijn haar is geworden?

voor en na color wow

Samengevat:

 • Voor gekleurd haar
 • Gaat pluis tegen
 • Verzwaart niet
 • Anti-Statisch
 • Effectief tot 3 wasbeurten (pluisvrij)
 • Beschermt tegen vochtige situaties
 • Maakt het haar glad & glanzend
 • Het is geurloos en kleurloos

Het glad föhnen van mijn haar is nooit zo gemakkelijk geweest en het voelt daarna super zacht aan. Hemels, bouncy, bouncy, mijn haar danst weer! Ik heb dat ook altijd als ik van de kapper kom en thuis lukte het mij nooit. Nu wel, haha!

Ik heb de Color Wow Dream Coat gekocht de webshop van John Beerens. Het is niet goedkoop, 50 ml kost €9,95 en 200 ml kost €29,95, maar het is zijn geld dubbel en dwars waard!

Misschien plaats ik nog een update op Instagram als ik de stijltang heb gebruikt, voorlopig probeer ik nog zuinig te doen met mijn wonderspray. Die gebruik ik nu als ik een uitje heb natuurlijk!

Heb jij ook last van pluizig haar?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
3 jaren geleden

Hey Babs,

Hier ben ik echt enorm benieuwd naar! Ik heb zelf geen gekleurd haar, maar ik wil deze toch echt gaan uitproberen. Het verschil zie je echt super goed zeg!

Liefs!

Deb
3 jaren geleden

Wow, het verschil is overduidelijk! Ik kijk heel weinig YouTube filmpjes meer tegenwoordig (geen tijd meer voor :-() maar het inderdaad super handig wanneer producten waar je in geïnteresseerd bent live worden getest. Ik heb pluizend haar en gebruik daar speciaal krullen spul voor wat goed werkt van Kérastase (crème de boucles).

Annette
3 jaren geleden

potjandrie ging het nu mis? nog een keer dan maar haha. Bedankt voor de tip ik heb het opgeschreven en wil het zeker eens gaan proberen, ik ben ook aan het pluizen tegenwoordig en je haar ziet er echt goed uit.

Céline
Céline
3 jaren geleden

Hier ben ik heel benieuwd naar Babs! Ziet er goed uit. Mijn haar pluist ook op sommige plekken 🙁

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Zo interessant!
Ben er nu ook zelf zeer benieuwd naar….

Xoxo