Dermaheal
Artikelen, Haarverzorging

Haarveroudering een grote kopzorg…?

Tot op hoge leeftijd een volle bos mooi glanzend haar met Pro Haarzorg!

Bij het verouderingsproces van ons lichaam denken we meestal alleen aan de veroudering van onze huid. Pas wanneer ons haar grijs wordt, realiseren we ons, dat ook het haar veroudert. Het haar wordt droger en groeit minder snel. Het haar wordt vaak ook steeds dunner en minder flexibel. Pro Haarzorg biedt behandelingen én producten die het verouderingsproces aanzienlijk vertragen en zelfs kunnen herstellen, waardoor je tot op hoge leeftijd verzekerd bent van een volle bos met mooi glanzend haar.

Dermaheal

Haarzakjes stoppen geleidelijk aan met de productie van haren. Door een vertraagde celdeling en de afname van het vrouwelijk hormoon oestrogeen verschrompelen de haarwortels. Haren die terugkomen zijn hierdoor dunner en groeien minder snel. Ook de hoofdhuid veroudert. De huid bevat minder collageen, talgklieren zijn minder actief en er is minder bloed dat naar de haarwortels gaat. De hoofdhuid en het haar worden droger. Het haar wordt broos en valt sneller uit. We worden grijs omdat de productie van pigment afneemt.

Wat is er aan te doen?

Hoeveel haar we hebben, het groeitempo en de dikte is genetisch bepaald. Dit is ook van invloed op het tempo waarin het haar veroudert en hoe snel we grijs worden. Externe factoren zoals stress, te weinig slaap, roken, slechte voeding en UV-licht zorgen voor een vroegtijdige veroudering en meer haaruitval. Het voorkomen van deze factoren zorgt er al voor dat het haar langer gezond, dik en stralend blijft. Voedingsstoffen die voor het haar die van groot belang zijn, zijn eiwitten, omega-3 vetzuren, vitamine A en C, de B-vitaminen waaronder Biotine en mineralen als zink, magnesium en koper. Regelmatig vis, eieren, kaas, groene groenten, frambozen en noten eten helpt dus. Net als haarverzorgingsproducten zonder zeep gebruiken en het haar tegen de zon beschermen. Voor iedereen die haarveroudering wil voorkomen of wil helpen herstellen, zijn er tevens de medisch bewezen, effectieve behandelingen en Dermaheal™ haargroeistimulerende producten van Pro Haarzorg.

Dermaheal Hair Conditioning Shampoo Vrij

Waarmee kan Pro Haarzorg helpen?

De behandelingen van Pro Haarzorg werken op basis van Low Level Laser Therapie (LLLT) en de innovatieve haargroeistimulerende producten van het merk Dermaheal™. De LLLT activeert de celvernieuwing en de bloeddoorstroming van de hoofdhuid. Het zorgt voor meer collageen en reguleert de talgproductie. Hierdoor vertraagt het verouderingsproces van het haar. De kwaliteit van de haarwortels blijft behouden en de conditie van de hoofdhuid blijft intact. LLLT zorgt er zelfs voor dat er meer haar ontstaat. Deze behandeling is daarom ook geschikt voor overmatige haaruitval door stress en Alopecia of als kaalheid in de familie zit.

Dermaheal Hair Nutrition Pack

Dermaheal™ haargroeistimulerende producten voor thuis

De Dermaheal™ haargroeistimulerende producten voor thuisgebruik van Pro Haarzorg bevatten alle benodigde vitaminen en mineralen. Uniek is, dat de producten ook speciale peptiden en enzymen bevatten die de haarmatrix aanzetten tot het ontwikkelen van nieuw haar. Deze producten vullen het gemis aan vrouwelijke hormonen aan en blokkeren de opname van het DHT hormoon dat verantwoordelijk is voor familiaire kaalheid. De Dermaheal™ lijn bestaat uit een Hair Conditioning Shampoo, een Hair Nutrition Pack (een rijke voedende conditioner voor haar en hoofdhuid) en een speciaal Hair Concentrating Serum. Het dagelijks gebruik van de Dermaheal™ haarproducten zorgt voor meer, gezond en sterk haar. De effectiviteit van Dermaheal™ is wetenschappelijk bewezen en is gebaseerd op 56 actieve en natuurlijke ingrediënten zoals speciale peptiden, groeifactoren, multivitaminen en enzymen. Alle ingrediënten zijn dierproefvrij.

Pro Haarzorg Hair Concentration Serum Vrij

24 uur actieve werking door nanocapsule technologie

De Dermaheal™ haargroeistimulerende producten van Pro Haarzorg werken 24 uur lang door, aangezien alle werkstoffen zijn ingecapseld in dubbelwandige nanocapsules. Tijdens de  Pro Haarzorgbehandeling wordt een speciaal serum met behulp van kleine stroomfrequenties tot in het haarzakje gebracht. Dankzij de combinatie van LLLT en  Dermaheal™ is het mogelijk om tot op hoge leeftijd over een volle bos met mooi gezond en glanzend haar te beschikken.

Voor meer informatie is er de website: www.prohaarzorg.nl en via Youtube deze video.

Meer informatie en verkoopprijzen:

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Pro Haarzorg in Dieren via telefoonnummer: 06-11087034 of per e-mail via info@prohaarzorg.nl.

Verkoopprijzen:

  • Losse Pro Haarzorg behandeling € 65,00
  • Behandelkuur Pro Haarzorg €485,00
    (8 behandelingen in 4 maanden)
  • Dermaheal™ Shampoo  € 38,00/250 ml.
  • Dermaheal™ Conditioner   €48,00/150 ml.
  • Dermaheal™ Haargroeiserum € 78,00/50 ml.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
3 jaren geleden

Ik ben toevallig dit weekend met Biotine tabletten begonnen om te kijken of dat wat gaat doen voor mijn haar. Het wordt nog niet echt dun maar ben het liever voor….

Rory
3 jaren geleden

Wow, het zijn wel behoorlijke prijzen. Daarentegen, als het helpt. Mag ik vragen of je hier zelf ook nog wat van gaat uitproberen? Erg benieuwd naar het serum. Is het overigens puur voor vrouwen of ook geschikt voor mannen?

Rory
3 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Interessant! Ik ben met name benieuwd voor Huib maar wellicht ook wel voor mijzelf. Oenobiol werkte bij mij erg goed en een set aanschaffen ligt in de planning, maar ik sta altijd open voor andere middelen die ook goed werken.

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Interessant artikel.
Wist niet dat men er iets tegen kan doen.
Goede post met duidelijke uitgeleg.

Xoxo