hannah Enzymatic Skin Peeling 40ml
Artikelen, hannah, Huidverzorging

hannah Enzymatic Skin Peeling

Je draagt toch geen zomerjas in de winter?

Een regelmatige peeling is geen overbodige luxe, als je de huid mooi zacht, glad, gezond en vooral goed ontvankelijk wilt houden.Teveel peelen of exfoliëren of het gebruik van te agressieve producten kan de hoornlaag van de huid en daarmee de zo belangrijke natuurlijke beschermfunctie echter aantasten. Met de hannah® Enzymatic Skin Peeling en Glycolic Gel 6% onthul je een gladde, zachte en ontvankelijke huidconditie, zonder je huid de komende winter in de spreekwoordelijke kou te zetten!

hannah geef je huid een kans

Het lijkt steeds populairder te worden, om de huid dagelijks te irriteren met bijvoorbeeld producten op basis van sterk prikkelende of zelfs agressieve ingrediënten.

De huid blijft hierdoor dagen en soms zelfs weken lang vervellen. De nieuwe aanmaak van gezonde huidcellen kan hierdoor niet voldoende gestimuleerd worden en de huidverdikking stagneert. De huid wordt als gevolg hiervan steeds dunner en daarmee ook steeds kwetsbaarder voor schadelijke externe invloeden.

Met hannah® kun je de huid op een veilige en milde wijze exfoliëren, met een keuze uit twee effectieve producten.

 Peelen op enzymatische basis met hannah® Enzymatic Skin Peeling

De hannah® Enzymatic Skin Peeling is een heel milde peelingcrème, welke werkt op basis van een enzymatische werking. Het aan de formule toegevoegde citroenzuur werkt peelend op de huid.

De sojaproteïnen in deze zachte peeling werken daarnaast beschermend bij hormoongerelateerde verouderingsprocessen.

Dankzij aminen zorgt deze peeling voor een regulatie van de pH-waarde. De samenstelling bevat tevens jojoba olie dat de zuurmantel van de huid reguleert, de spankracht verhoogt en dat tonifiërend werkt.

Deze rijke peelingcrème bevat verder diverse huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen zoals tarwekiemolie, tocopherol (vitamine E) hamamelis en palmitine– en stearinezuur. Deze formule kan worden gebruikt voor de zeer gevoelige huid en kan naast gezicht, hals en decolleté, zelfs worden aangebracht op de tere huid rondom de ogen.

hannah Enzymatic Skin Peeling 40ml
hannah Enzymatic Skin Peeling

Effectief exfoliërend, met respect voor de hoornlaag van de huid

 De hoornlaag (de buitenste laag van de huid) is als het ware te vergelijken met dakpannen. De huidcellen in deze laag zijn  door hoornbrugjes met elkaar verbonden. De hoornbrugjes zijn opgebouwd uit eiwitten welke veel vocht tot zich kunnen nemen, hetgeen zorgt voor een oppervlakkige hydratatie.

Het woord ‘enzymatisch’ wil zeggen ‘eiwitsplitsend’.

De hannah® Enzymatic Skin Peeling lost alleen de hoornbrugjes op, waarmee de cellen onderling met elkaar verbonden zijn, maar respecteert de hoornlaag bij haar belangrijke, huidbeschermende functie.

Nadat de peeling aangebracht is, zal er een licht prikkelend gevoel op de huid ontstaan. Dit is een teken dat de formule haar peelende werking voldoet.

  Exfoliëren in plaats van scrubben met hannah Glycol Gel 6%

De formule van hannah® Glycolic Gel 6% is speciaal ontwikkeld om de huid op een milde maar effectieve wijze te ontdoen van dode huidcellen door haar te exfoliëren i.p.v. ‘mechanisch’ te scrubben dankzij glycolzuur.

Glycolzuur valt onder de alfahydroxyzuren (AHA’s) oftewel fruitzuren.

Het wordt gewonnen uit suikerriet en heeft binnen deze groep de meest krachtige werking. Reeds in een lage concentratie, zoals in de vorm van de hannah® Glycolic Gel 6% maakt het de huid niet alleen glad en goed ontvankelijk door het verwijderen van dode huidcellen en een verhoornde huid, maar heeft het tevens een intensief collageenverbeterende werking (het activeert de collageensynthese).

Glycolzuur zet de huid dus flink aan het werk en in beweging. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt daardoor krachtig gestimuleerd, hetgeen bij een consequent gebruik leidt tot zichtbare én voelbare huidversteviging.

hannah Glycolic Gel6 30ml
hannah Glycolic Gel

Een perfect gladde, stralende én stevige huid

  • Glycolzuur heeft tevens een positieve invloed op de celvernieuwing in de huid. Regelmatig gebruik van hannah® Glycolic Gel 6% verbetert de huidstructuur én -textuur, waardoor o.a.
  • rimpels
  • fijne lijntjes
  • littekens
  • grove poriën
  • en hyperpigmentatie verminderen.

Dit milde fruitzuur bevordert bovendien de algehele huidconditie, activeert de celdeling, is verantwoordelijk voor het gladder worden van de huid en hydrateert en verjongt de huid.

De toegevoegde Chitosan in hannah® Glycolic Gel 6% is een krachtige moisturizer voor de huid die tevens zuiverende eigenschappen heeft.

De formule is zo mild, dat deze ook rond de ogen prima te gebruiken is. Het resultaat? Een perfect gladde, stralende en stevige huid!

hannah® respecteert de huid, voor een winterse bodyguard in optima forma!

De huid vormt een belangrijke beschermmantel richting de buitenwereld. Het is een natuurlijke ‘bodyguard’ die zich prima kan verdedigen, mits haar natuurlijke beschermfunctie wordt gerespecteerd door het gebruik van de juiste producten. De milde peelingproducten van hannah® respecteren deze beschermfunctie optimaal en onthullen een perfect gladde, zachte en ontvankelijke huid, zonder haar aan winterweerstand te laten inboeten!

hannah® Enzymatic Skin Peeling € 31,50/40 ml.
hannah® Glycolic Gel 6%                 € 35,50/30 ml.

Voor meer informatie over dit product , ga naar hannah huidcoach!

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan je contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments