hannah-Fabian krijgt bij beautysalon Delejo een meet&treat behandeling! 9 hannah hannah-Fabian krijgt bij beautysalon Delejo een meet&treat behandeling!
Artikelen, hannah, Huidverzorging

hannah-Fabian krijgt bij beautysalon Delejo een meet&treat behandeling!

Fabian krijgt bij salon Delejo een hannah meet&treat behandeling!

FabianGoede Hallo!

Ik heb soms last van acne en om daar wat tegen te doen, kon Babs voor mij een hannah meet&treat regelen!

Ik heb zelf eerder nog nooit van hannah gehoord, maar dat ligt volgens mij eraan dat ik een jongen ben die zich niet al te veel bezig houdt met dat soort dingen. Ik ben dus zeker geen pro, maar ik kan jullie wel vertellen hoe het is gegaan en wat mijn eerste ervaring was met hannah.

Ik vond het heel wat en ik hoop dat jullie het leuk vinden om het met mij her te beleven.

Het begon eigenlijk al toen wij verwelkomd werden. Het plafond van de ingang was met lichtjes versierd waardoor het net een sterrenhemel leek. Wij gingen gelijk door naar de behandelkamer en als eerste werd aan mij gevraagd of ik mijn bovenlichaam vrij kan maken. Nu kon niet alleen mijn gezicht, maar ook mijn hals en schouders behandeld worden. Toen begon het pas echt!

Allereerst werd mijn huid gemeten. Dit waren 3 metingen.

 

De eerste meting had te maken met het vochtgehalte, wat bij mij relatief aan de lage kant was.

De tweede meeting was de meting van het vetgehalte en dat was weer te hoog.

De zuurgraad, de derde meting, had daarentegen wel normale waardes. Mijn huid werd alleen op de wang gemeten, omdat het voorhoofd in contact komt met de shampoo, wat weer voor een vettere huid kan zorgen. Dit zou de waardes kunnen beïnvloeden. Mijn neus en mijn kin werden juist niet gemeten, omdat deze het meest uit je gezicht steken.

Na het meten werd mijn huid twee maal met de cleansing oil gereinigd. Met een warme ietwat vochtige handdoek uit de magnetron werd de olie weer verwijderd.

Na het reinigen kreeg ik de Enzymatic Skin Peeling. Voordat ze het op mijn huid aanbracht werd ik gewaarschuwd dat het kan prikkelen bij een gevoelige huid. Als mijn huid pijn begint te doen of onprettiger ging voelen, moest ik dit duidelijk aangeven en werd het spul weer van mijn gezicht afgehaald.

hannah Enzymatic Skin Peeling 40ml

Het is misschien raar, maar ik vind het wel lekker wanneer ik ook voel dat er iets gebeurt. Deze peeling moest mijn vochtvasthoudingsvermogen verhogen en ervoor zorgen dat de volgende producten beter opgenomen kunnen worden door mijn huid. Ook dit werd na enkele minuten met een lekker warme handdoek van mijn gezicht gewassen.

hannah

De bovenkant van mijn borst en schouders werd toen ook behandeld met Scrub Plus. Dat is een scrub die hydraterend werkt en mijn huid weer goed laat doorbloeden. Bij deze scrub kon je ook duidelijk de korreltjes voelen, die heerlijk over mijn huid gesmeerd werden.

hannah scrub

Daarna werd mijn huid opnieuw gereinigd met de Active Lotion. Het is niet alleen reinigend, maar zorgt ook weer voor een goede doorbloeding en is ook ontvettend.

De Active Lotion werd gevolgd door de Active Mask. Weer een product dat mijn doorbloeding verbetert, zodat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden en zuurstof en andere voedingsstoffen beter aangevoerd kunnen worden. Het masker zorgt er ook voor dat de volgende producten beter opgenomen worden. Het werd uiteindelijk weer eraf gehaald met een warme handdoek.

Nu moest de Sensitive Skin Lotion zijn werk doen en mijn poriën verfijnen. Het voelde verfrissend aan en zorgde ervoor dat de pH-waarde op het goede niveau blijft.

Het volgende product was Cell Active, en net zoals de naam je al laat vermoeden, moet het ervoor zorgen dat mijn cellen weer actiever worden. Dat betekent dus ook dat het weer mijn doorbloeding bevordert.

hannah

Daarna werd mijn huid gevoed met vitamines dankzij Vitamin Complex. Dit is een vochtherstellende gezichtsspray met de oplosbare vitamines A, E en F. Persoonlijk weet ik niet wat deze met mijn huid doen, maar het zal mijn huid goed voeden. Het werd mij verteld dat het net een vitaminecocktail is voor de huid en dat klinkt toch lekker!

Om mijn acne goed tegen te gaan kreeg ik toen de Active Cream. Deze was tegen de puistjes. Vetverminderend, hydraterend en kalmerend bij irritaties. Daarnaast zorgt het ervoor dat mijn talgproductie weer in balans komt. Perfect dus!

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik mocht ook ervaren hoe de Cleansing Clay aanvoelde. Dat was bedoeld voor het zuiveren van mijn huid en het bevorderen van de doorbloeding. Een betere doorbloeding moet ervoor zorgen dat de cellen zuurstof beter laten vrijkomen. Het moet ook kalmerend werken voor mijn huid.

Als een na laatste product kreeg ik de Personal Choice. Dit product helpt tegen rimpels en heeft blijkbaar een botox-achtige werking. Maar dat is niet de reden waarom ik dit kreeg, aangezien ik pas 18 ben. Dit product is in mijn geval ook weer puur van nut vanwege mijn acne. Het voedt mijn huid met Vitamine C en is kalmerend en zuiverend.

Het laatste product was Touch of Silk. Je zou dit product ook de Finishing Touch kunnen noemen, als je het mij vraagt, aangezien het voor een huid zorgt waarmee je voor de dag kunt komen. het werkt erg verzachtend! Toen ik na de behandeling mijn gezicht voelde, durfde ik mijn ‘handen’ bijna niet te geloven. Zo glad heb ik mijn huid eerder nog nooit gehad en blijkbaar lag het vooral aan dit product.

Conclusie: 

Ik vond de hele behandeling erg rustgevend. Ik kon lekker relaxen terwijl de producten het werk deden. Daarnaast voelden de bewegingen op mijn lichaam, terwijl de producten werden ingemasseerd, echt heerlijk aan.

Als ik eraan terugdenk, krijg ik er helemaal kippenvel van!

hannah (4)

Ook die lekkere warme handdoeken waarmee mijn gezicht regelmatig werd schoongemaakt, waren altijd weer lekker om te voelen. De meeste producten hebben ook een fantastische geur verspreid. Ik kan mij het erg goed voorstellen waarom sommige vrouwen aan dit soort behandelingen verslaafd kunnen raken, het is werkelijk een gevoel van de hemel op aarde.

Ik mocht na de behandeling de Cleansing clay meenemen om mijn huid ook thuis verder te verzorgen. De week erop kreeg ik ook nog wat andere producten van deze behandeling toe gestuurd. Ik moet zeggen dat mijn huid er zeker vooruit op is gegaan!

Erg bedankt voor de hannah Meet and Treat, Marja van Beek!

hannah

Grtz, Fabian

Met dank aan huidcoach Marja van Beek van Beautysalon Delejo in Lunteren.

Wil je meer weten over de producten van hannah?

Lees dan ook deze artikelen op mijn blog:

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments