Juliette Armand hannah
Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken

hannah introduceert het hightech merk Juliette Armand

De eisen die de consument in 2015 aan de specialist in huidverbetering stelt zijn erg hoog.

Steeds vaker wordt verwacht dat cosmetische producten en behandelingen dezelfde effecten hebben als plastische chirurgie. Als een weloverwogen beslissing introduceert hannah® SIRC het Griekse merk Juliette Armand. De geavanceerde therapieën hiervan benutten de kracht van de eigen huidcellen. Het hightech salonmerk werkt middels maatwerk behandelprotocollen én dito producten met maximale effectiviteit.

Juliette Armand hannah

 

Juliette Armand vormt dé perfecte aanvulling op de diverse productlijnen van hannah®. De keuze voor een merk erbij binnen hannah®  SIRC is gebaseerd op de vraag vanuit de hannah®  huidcoaches. Zij vragen om intensievere behandelmogelijkheden bij bepaalde specifieke huidproblemen, zoals acne, rosacea en pigmentvlekken met een snel resultaat.

Directeur Monica van Ee van hannah®  SIRC en haar team hebben goed naar deze vraag geluisterd en dit vertaald in een uniek, nieuw merk erbij, dat qua filosofie en denkwijze een zusje, of eigenlijk een zielsverwante is van het merk hannah®!

 

Over het ontstaan van Juliette Armand, een verhaal van persoonlijke creativiteit

Juliette Armand hannah

Het merk Juliette Armand is opgericht in 1992 in Griekenland door chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou. Beiden besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche. Het doel is om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. Zij streven ernaar om te identificeren wat de huid daadwerkelijk nodig heeft om gezond, mooi en vitaal te worden én dit langdurig te blijven. Zij willen hier aan bijdragen door vooruitstrevend te zijn in hun manier van wetenschappelijk denken en onderzoek, om mensen zichzelf weer goed te laten voelen over en vooral ín hun huid.

 

 

Een hypermodern, wetenschappelijk innovatief totaalconcept voor beautyprofessionals

De belangrijkste focus binnen Juliette Armand ligt op het onderzoeken en ontwikkelen van uiterst effectieve formules, welke erop gericht zijn om in de behoeften van zelfs de meest gepassioneerde beautyprofessionals te kunnen voorzien. Het professionele huidverbeterende merk heeft inmiddels een significante exportactiviteit en wereldwijde samenwerkingsverbanden met gerenommeerde schoonheidsinstituten. Hiermee streven ze ernaar om de succesvolle Griekse onderneming ook in het buitenland te implementeren in de markt.

Het zijn niet alleen de producten die worden geëxporteerd, maar ook hun persoonlijke, professionele concept en toewijding. Kortom: het bedrijf verschaft hypermoderne professionele tools aan beautyprofessionals wereldwijd, gebaseerd op de kennis van de meest actuele en innovatieve, wetenschappelijke doorbraken.

Juliette Armand hannah

hannah® SIRC en Juliette Armand, een weloverwogen en logische keuze!

Het in Nederland gaan voeren van het Griekse merk Juliette Armand is voor hannah® SIRC een weloverwogen en vooral logische keuze. Beide merken zien de huid niet als een chemische samenstelling van moleculen waarop producten effect moeten hebben. Zowel Juliette Armand als hannah® ontwikkelen hun producten met als belangrijkste uitgangspunt “de consument”.

De vrouw of man met zijn of haar eigen en vooral unieke huid. Een huid die specifieke en soms wisselende behoeften heeft. Juliette Armand heeft producten met de meest nieuwe, innovatieve ingrediënten op het gebied van huidverbetering en bescherming van de huid. Een ander belangrijk aspect en overeenkomst is dat de producten van Juliette Armand gebaseerd zijn op het beste wat de natuur én de actuele wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverbetering te bieden hebben.

De optimale invulling van het nog ontbrekende ‘puzzelstukje’

Juliette Armand hannahJuliette Armand is veilig toepasbaar na het doorlopen van de intensieve trainingen Deze worden door hannah®  SIRC aangeboden en vereist, om te kunnen én mogen werken met deze protocollaire behandelingen en producten. Juliette Armand vormt voor hannah®   SIRC daarom de optimale aanvulling van het extra ‘puzzelstukje’ wat de hannah® huidcoaches nog missen, ten aanzien van de meer intensieve behandelmogelijkheden!

 

Meer informatie:

De producten van Juliette Armand zijn exclusief voor de specialisten in huidverbetering van hannah Skin Improvement

Research Company BV (hannah SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah®   SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Voor meer informatie is er de website: www.juliettearmand.nl

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Kiss & Make-up
6 jaren geleden

Nog nooit van gehoord, bedankt voor ‘t delen!

Gonny Aarts
Gonny Aarts
6 jaren geleden

Klinkt als een heerlijk "nieuw" merk!

chucky1012
6 jaren geleden

Ben er zo benieuwd naar de nieuwe producten, want het merk staat al goed bekend bij bloggers omdat het huid zo zacht en soepel maakt als zijde en elastisch.
Maar ook goed hydraterend.