hannah-u
Artikelen, Anti- aging, hannah, Huidverzorging, Merken

hannah. Nieuw seizoen in aantocht, nieuwe huidverbeteringsroutine

Nieuwe huidverbeteringsroutine dankzij een professionele huidmeting bij de hannah® huidcoach!

Je daadwerkelijke huidconditie is niet zomaar te zien met het blote oog… Om je huid optimaal te kunnen verbeteren, is het heel belangrijk dat de producten die je gebruikt nauwkeurig worden afgestemd op je individuele huidtype én actuele huidconditie. Dit zijn echter beide factoren die je niet voor 100% aan de buitenkant kunt zien en die bovendien gedurende het jaar kunnen veranderen. Met onder meer de overgang naar elk nieuw seizoen is het vooraf zorgvuldig meten van je huid en het in kaart brengen van een aantal belangrijke parameters, daarom de belangrijkste eerste stap in het ‘hannah® systeem voor huidverbetering’!

hannah-opulence-serum-hydro-mask-herfst-2016

 

Onze huid vervult talrijke functies die voor ons van levensbelang zijn. Ze beschermt ons lichaam onder meer tegen de buitenwereld en staat er gelijktijdig op een intensieve wijze mee in contact. De huid signaleert temperatuur, lichamelijk welzijn en pijnprikkels. Als een soort chemisch bedrijf verwerkt zij tevens medicijnen en gifstoffen en produceert ze enzymen, huideigen vetstoffen en hormonen. De huid beschermt ons verder tegen stoten, druk van buitenaf en wrijving. Haar natuurlijke zuurbeschermingsmantel houdt ziektekiemen en andere schadelijke indringers tegen.

Ieder nieuw seizoen heeft je huid andere behoeftes

Onze huid levert dus voortdurend topprestaties. Dat vraagt om zorgvuldige aandacht, vooral wanneer sommige van haar natuurlijke functies door externe factoren, zoals bijvoorbeeld zon, zeewater en wind tijdens de zomermaanden, verstoord zijn. Na de zomermaanden en met de herfst in aantocht heeft je huid totaal andere behoeftes qua verzorging en verbetering en dient haar conditie dus opnieuw nauwkeurig gemeten te worden.

Je daadwerkelijke huidconditie kun je niet zien, maar wel nauwkeurig meten!

Bij hannah® wordt het milieu op de huid (dus: waarin de huid dagelijks ‘leeft’) altijd eerst gemeten met de Skin Analyzer H99 2.0. Dit, om de salonbehandelingen en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen. Het belang van de hannah® Skin Analyzer is dus niet gering. Deze door NASA gebruikte en mede-ontwikkelde meetapparatuur laat niet alleen zien welke vocht- en vetwaardes de huid op dat moment heeft. Door deze waardes aan het huidoppervlak te meten, kan tevens gesignaleerd worden of de belangrijke natuurlijke hoornlaag van je huid wel voldoende intact is. Ook de pH-waarde oftewel de zuurgraad van de huid wordt vastgelegd, hetgeen uniek is voor de hannah® Skin Analyzer H99 2.0.!

 

Uniek bij hannah®: Het meten van de pH-waarde oftewel de zuurgraad van de huid

Uit de pH-meting via de Skin Analyzer H99 2.0 kan worden afgelezen hoe de huid haar functie uitvoert, bijvoorbeeld of er voldoende talg aangemaakt wordt, waarmee de natuurlijke zuurmantel gevormd wordt. Een ideale pH-waarde bedraagt tussen 4,5 en 5,5. Blijkt dit niet in orde, dan kan dit op verschillende manieren worden geactiveerd of juist worden afgeremd door middel van specifieke hannah®-salonbehandelingen én de juiste werkstoffen uit de hannah®-producten.

 

Met de hannah® Skin Analyzer H99 2.0. worden de volgende waarden gemeten:

Vochtgehalte: 

Deze parameter geeft het vochtgehalte in de hoornlaag aan. Een vochtarme huid is niet in staat om lipiden te binden. Zodoende is het voor de vochtarme huid onmogelijk om werkstoffen te binden.

Vetgehalte:

Deze parameter geeft aan hoeveel lipiden (natuurlijke vetten) zich op de huid bevinden. Lipiden bevatten waardevolle stoffen, die de huid nodig heeft om haar goede conditie te onderhouden en om degeneratie tegen te gaan.

pH-waarde:

Deze parameter toont aan hoe het gesteld is met de conditie van de natuurlijke zuurmantel. De zuurmantel vormt een natuurlijke bescherming van de huid tegen schimmels, bacteriën en andere schadelijke invloeden van buitenaf. In het kader van huidverbetering is het belangrijk en bovenal noodzakelijk dat deze natuurlijke bescherming goed is én ook goed blijft!

Melanine/Erytheemwaarden:

Deze parameter toont aan hoe het gesteld is met de vorming van pigment  (melanine) en irritaties in de huid.

Na de zomermaanden: hyperpigmentatie en droogte!

Met de zomermaanden vrijwel achter ons, heeft de huid vaak te maken met factoren als hyperpigmentatie en droogte door onder meer de inwerking van UV-straling en veelvuldig zwemmen in chloor- of zeewater. De hannah®  producten Opulence Serum en het Hydro Mask zijn dan effectieve formules om beide huidcondities doelgericht aan te pakken en om ervoor te zorgen dat de huid weerbaar is in het komende herfstseizoen.

 

Huidverkleuringen in de ban met hannah Opulence Serum

hannah-opulenceserum-30ml

Het hannah® Opulence Serum is een effectieve teint- en huidverbeteraar. Dit geavanceerde serum bevat een uitgekiende mix van hoogwaardige werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren en die haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen. De formule bevat het ingrediënt Wonderlight™ in combinatie met de werkstof IBRCLC®  (= een kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een perfect alternatief voor retinol). Deze unieke combinatie pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en vooral diep bij de kern aan. Het zorgt bij dagelijks gebruik voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het onderhuids bindweefsel. De samenstelling bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

 

Een onmiddellijke vochtboost voor de droge huid met hannah Hydro Mask

hannah-hydro-mask-50ml

Een mooie huid straalt van gezondheid en heeft een goede vochtbalans. Wanneer de essentiële vochtvoorraad echter niet op peil is, door bijvoorbeeld door de inwerking van de zon of andere invloeden, ziet de huid er droog uit en voelt ook zo aan. Het hannah® Hydro Mask geeft de huid een krachtige vochtboost. De huid voelt na gebruik direct zacht, soepel en goed gehydrateerd aan. Het vochtvasthoudende vermogen neem toe, de structuur van de poriën is zichtbaar verfijnd, de pH-waarde stabiliseert en de huid wordt gekalmeerd. Het masker op basis van hyaluronzuur, essentiële vet- en aminozuren, tarwekiemolie en vitamine E zorgt ervoor dat de crème die je daarna aanbrengt beter wordt opgenomen vanwege de hydraterende eigenschappen.

 

Extra Tip:  het hannah® Hydro Mask  kan ook perfect als voedend en intensief regenererend nachtmasker worden aangebracht tijdens de gure najaarsmaanden!

 

Distributie, meer informatie & verkoopprijzen:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl

Tijdens kantooruren kan de consument tevens contact opnemen met de huidcoach Infolijn via telefoonnummer: 085-4891774 voor meer informatie of vragen over hannah®, de producten of de huidcoaches.

Verkoopprijzen:

  • hannah® Opulence Serum € 79,00/30 ml.
  • hannah® Hydro Mask           € 35,50/50 ml.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 jaren geleden

Ik zou heel graag eens bij een huidcoach van Hannah langsgaan. Wat houdt me dan tegen.. aan de ene kant de prijs, aan de andere kant het onbekende en onzekere of ik er iets mee op zou schieten. Ik moet binnenkort serieus met mijn huid aan de slag gaan want ik heb weer last van eczeem plekken in mijn gezicht. Ik vind het op zich de investering waard als het ook echt iets doet voor mijn huid. Dat moet je dan maar weer afwachten. Dus ik sta nog in dubio.

Mariska
5 jaren geleden

Ziet er wel echt luxe uit! Het trekt me op de een of andere manier in ieder geval wel. Vooral dat serum. Helaas ben ik ook maar een budget student 😛

Melike
5 jaren geleden

Ik ben het er echt mee eens dat je huid ieder seizoen een andere behoefte heeft. Mijn huid is zo gevoelig dat ik het zelf meteen merk als het weer veranderd. Nu is hij bijvoorbeeld ineens helemaal uitgedroogd en krijg ik schilvertjes in mijn gezicht, terwijl ik daar al weken geen last van had. De producten van Hanna lijken mij heel erg goed en staan nog op mijn wishlist!