hannah After Summer producten
Artikelen, hannah, Huidverzorging, Winkelen

hannah pakt pigmentvlekken mild maar effectief aan

MEER PIGMENTVLEKKEN NA GEBRUIK VAN TE AGRESSIEVE COSMETICAPRODUCTEN

Pak huidverkleuringen op drie fronten mild maar effectief aan:
  1. exfoliëren
  2. verhelderen
  3. preventief helpen voorkomen

Pigmentvlekken en andere huidverkleuringen ontstaan door verschillende oorzaken. Een grote boosdoener is de zon. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat met name door het feit dat steeds meer mensen te agressieve of te sterk prikkelende cosmeticaproducten gebruiken die de hoornlaag aantasten, steeds meer huiden met pigmentproblemen ontstaan. hannah® heeft een effectief stappenplan ontwikkeld. Hiermee pak je hyperpigmentatie en andere huidverkleuringen op meerdere fronten diep bij de kern aan op een milde en zeer effectieve wijze, zonder de huid te beschadigen.

hannah After Summer producten

Pigmentvlekken ontstaan door UV-straling, in combinatie met hormonale veranderingen, huidirritaties, insectenbeten en littekens etc. Het gebruik van agressieve cosmeticaproducten werkt de vorming van pigmentproblemen in de hand. Te sterk prikkelende werkstoffen zoals crèmes met vitamine A-zuur, chemische peelings, huidoplichtende ingrediënten en te hoge gehaltes retinol maken de hoornlaag van de huid dun en daarmee kwetsbaar.

Tendens: veelvuldig gebruik van (te) agressieve producten die de hoornlaag aantasten

Het is een tendens dat steeds meer mensen (te) agressieve producten gebruiken om er jong, glad en strak uit te zien. De keerzijde hiervan is echter dat de huid haar natuurlijke beschermfunctie verliest, omdat de hoornlaag steeds dunner wordt. Zelfs mensen die voorheen nooit problemen hadden met huidverkleuringen, ontwikkelen hierdoor nu o.a. pigmentvlekken.

Een effectieve aanpak van huidverkleuringen? Drie stappen met hannah®

Wie pigmentvlekken daadwerkelijk effectief en vooral diep bij de kern wil aanpakken, zal op meerdere fronten te werk moeten gaan. hannah® is er voorstander van om de huid in tact te laten met respect voor de hoornlaag. Met hannah® Enzymatic Skin Peeling wordt de huid eerst goed ontvankelijk gemaakt. Met hannah® Opulence Serum geef je huid bovendien een stevige collageenboost dankzij pure vitamine C! Door vervolgens hannah® Fade Treatment te gebruiken help je de vorming van nieuwe pigmentvlekken voorkomen tijdens elk seizoen.

 Stap 1: Exfoliëren van hannah® Enzymatic Skin Peeling

Een huid die verdikt is door de zon, neemt huidverbeterende werkstoffen minder goed op. Door de huid vooraf te exfoliëren met hannah® Enzymatic Skin Peeling worden dode huidcellen op een milde maar effectieve wijze verwijderd. Deze milde peelingcrème werkt op basis van een enzymatische werking en werkt dus peelend op de huid. De sojaproteïnen in deze zachte peeling werken daarnaast beschermend bij hormoongerelateerde verouderingsprocessen. Dankzij aminen zorgt deze peeling voor een regulatie van de pH-waarde. De samenstelling bevat tevens jojoba olie dat de zuurmantel van de huid reguleert, de spankracht verhoogt en dat tonifiërend werkt.

Deze rijke peelingcrème bevat verder diverse huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen zoals tarwekiemolie, tocopherol (vitamine E) hamamelis en palmitine- en stearinezuur. De formule kan zelfs worden gebruikt voor de zeer gevoelige huid en kan naast gezicht, hals en decolleté, ook worden aangebracht op de tere huid rondom de ogen. Een behandeling met hannah® Enzymatic Skin Peeling zorgt voor een diep gereinigde, gladde, zachte en bovenal optimaal ontvankelijke huid.

Stap 2: De teint verhelderen met hannah® Opulence Serum

Het hannah® Opulence Serum is een effectieve teint- en huidverbeteraar. Dit geavanceerde serum bevat een uitgekiende mix van hoogwaardige werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren en die haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen. De formule bevat het ingrediënt Wonderlight™ in combinatie met de werkstof IBRCLC®  (= een kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een perfect alternatief voor retinol). Deze unieke combinatie pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en vooral diep bij de kern aan. Het zorgt bij dagelijks gebruik voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het onderhuids bindweefsel. De samenstelling bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C.

Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Stap 3: Nieuwe huidverkleuringen helpen voorkomen met hannah® Fade Treatment

Om de vorming van nieuwe pigmentvlekken te helpen voorkomen, biedt hannah® met Fade Treatment een doelgerichte formule die de vorming van huidverkleuringen als gevolg van UV-straling genadeloos en effectief tegengaat, dankzij de toevoeging van natuurlijk zoethoutextract. Deze werkstof heeft een krachtige, werking op de enzymen die in de huid aanwezig zijn en het pakt  pigmentafwijkingen zonder pardon aan. Tevens heeft het een anti-irriterende en antiallergische werking en is daarmee ook zeer goed plaatselijk te gebruiken bij kleine huidirritaties. Zoethoutextract pakt huidverkleuringen zowel van binnenuit (bij de kern, daar waar ze ontstaan) aan, als van buitenaf (als deze reeds aanwezig zijn). Daarmee heeft dit geavanceerde ingrediënt zowel een probleemoplossende als preventieve werking bij hyperpigmentatie. Dankzij de SPF 10 en toegevoegde macadamianootolie wordt de huid beschermd tegen UV-straling (ook tijdens de herfst en wintermaanden!) en intensief verzacht.

Drie synergetische stappen voor een langdurig gezonde en egale huid, zónder pigmentvlekken!

hannah After Summer producten

Deze aanpak van hannah® op drie fronten in de strijd tegen pigmentvlekken en andere huidverkleuringen, gaat veel verder dan huidverkleuringen alleen probleemoplossend behandelen. Als merk staat hannah® immers voor duurzame huidverbetering, waarbij huidproblemen niet alleen worden verholpen, maar waarbij preventie tevens een heel belangrijke rol speelt. Door het gecombineerde gebruik van de bovenstaande producten krijgt de huid haar egale teint en gave uitstraling terug en wordt deze langdurig behouden!

hannah

 Distributie en verkoopprijzen:

De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC). Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

Verkoopprijzen:

  • hannah® Enzymatic Skin Peeling           €  31,50/40 ml
  • hannah® Opulence Serum                      €  79,00/30 ml
  • hannah® Fade Treatment                       €  59,00/75 ml

 Voor meer informatie is er de website: www.huidcoach.nl

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
7 jaren geleden

De producten van Hannah zijn heerlijk.