dekbeddiscounter
Artikelen, Dekbeddiscounter, Lifestyle, Reviews, Wonen

Heerlijk slapen onder mijn nieuwe dekbed, samen met Madame…

Hoe slaap jij het liefst? Onder een laken en dekens of liever onder een lichtgewicht dekbed? Ik wist direct wat ik graag wilde toen dekbeddiscounter mij benaderde! Kijk maar mee waar ik nu onder lig!

air micro touch dekbed

Lekker slapen is natuurlijk voor iedereen een van de belangrijkste dingen in het leven. Je hoopt iedere dag weer fris op te staan en een goede nachtrust zorgt ervoor dat je lichaam en geest ook meer weerstand krijgt. Ik ben een enorm onrustige slaper en ik kan de hele nacht wakker liggen of spoken door het huis. Omdat ik of niet in slaap kan komen of ik word wakker tussen 2.00 uur en 3.00 uur ’s nachts. En dan blijf ik maar op tot het weer licht wordt.  Een beetje lezen of werken om de tijd te doden. Vermoeiend. (Ook voor Marie en Toulouse want die komen dan steevast achter mij aan omdat ze dan weer een “midnight snack” lusten en naar buiten willen)

Ik word meestal ook wakker omdat ik enorm zweet in bed. Gadver! Ja, inderdaad, gadver. Naast mijn bed ligt altijd wel een schoon setje nachtkleding zodat ik met mijn slaperige kop mijzelf eerst kan omkleden voordat ik uit bed stap. Dan sla ik mijn dekbed om, zodat het vochtige er weer uit gaat. Of ik draai mijn dekbed om.

Per uur verlies je 60ml vocht als je slaapt, als je acht uur slaapt is dat vaak een halve liter tot een liter! Bij mij is dat dus veel meer.

Genoeg gezeurd over stille nachten (die mij niet heilig zijn, om maar in kerstsferen te blijven:). Ik heb al tig soorten dekbedden versleten. Het ene dekbed is veel te warm, de ander weer te koud (en ik leg vaak mijn badjas er overheen of ik hou hem aan), dus toen ik bij dekbeddiscounter.nl rond keek viel mij oog op een dekbed dat luchtcirculerend was. Dat leek mij wel wat!

De pakketjesman kwam aan de deur met een megadoos. Ik wist gelijk wie daar ook heel blij mee was! 😉

 

Luchtcirculerend Dekbed – 3D Air – Enkel

Dit verkoelende dekbed is een luxe dekbed dat comfortabel en speciaal geschikt is voor mensen die graag verkoeling zoeken onder hun dekbed. Dankzij het 3D-mesh is er een optimale luchtcirculatie die een perfecte temperatuur oplevert. Bovendien is het dekbed anti-allergisch en kreukvrij.

Luchtcirculerend Dekbed - 3D Air - Enkel

De natuurlijke vochtregulatie wordt met dit dekbed ook verbeterd. Onder dit dekbed heb je gegarandeerd een comfortabele nachtrust, ook tijdens de warme zomernachten!

De tijk van dit dekbed is vervaardigd van 100% zacht geweven Micropercal en is gevuld met 100% Polyester holle vezel. De holle vezel is soepel, zacht en vouwt zich heerlijk om je lichaam. 

air micro touch dekbed

Je kunt het dekbed wassen in de wasmachine tot 40° C en het kan daarnaast ook in de droogtrommel (yes!)

Specificaties:

– Tijk: 100% zacht geweven Micropercal
– Vulling: 100% Polyester holle vezel
– 3D mesh
– Optimale luchtcirculatie
– Anti-allergisch
– Kreukvrij
– Vulgewicht: 400 gram m/2
– Warmteklasse 2

wasvoorschrift label

Wat vind ik ervan?

Ik vind dit een heel mooi en bijzonder dekbed! Hij bevalt mij meer dan goed. Hij is lichtgewicht en… Ik zweet niet meer zo erg! Een stuk minder dan voorheen en word ook niet zo vaak meer wakker. De kwaliteit van slapen is zeker met 80% verbeterd en daar doe ik het voor. Zo blij dat ik een fijn dekbed heb gevonden! Ik vind het tegenwoordig echt een feestje om eronder te kruipen, heerlijk!

Op de foto zie je mijn oude dekbed (onder) en mijn nieuwe(boven). Wat een verschil!

oud en nieuw Luchtcirculerend Dekbed - 3D Air - Enkel

 

dekbed air

Luchtcirculerend Dekbed €44,95

 

Bij een fijn dekbed hoort een nieuwe dekbedhoes: Madame- Multi

Het dekbedovertrek uit de nieuwe collectie is leverbaar in diverse maten. Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust.

madame dekbedhoes dekbeddiscounter

Ik hou van katoenen lakens, katoen is een natuurlijk materiaal en absorbeert vocht heel goed. De print vind ik echt heel mooi en staat leuk in mijn slaapkamer.

katoen

De hoes ligt goed om dit dekbedovertrek heen en schuift niet steeds weg. Ken je dat, dat je vaak je dekbed moet opschudden omdat je plots weer onder een stuk “leeg laken” ligt?

Mooi dat accent met die rode lippen!

Toulouse vind nieuwe frisse lakens ook altijd fijn!

Heerlijk slapen onder mijn nieuwe dekbed, samen met Madame... 18 dekbed Heerlijk slapen onder mijn nieuwe dekbed, samen met Madame...

Aan de onderkant (je kan natuurlijk wisselen welke kant je boven wilt zien) staan leuke teksten.

Dreamhouse bedding “Madame” €12,95

 

Handige zoekfunctie

Wat ik heel handig vind bij dekbeddiscounter is dat je makkelijk kan zoeken op type dekbed, op warmteklasse, op maat, prijs en eigenschappen (anti-huisstofmijt, zacht, ademend etc) en bij de hoeslakens kan je onder ansdere ook zoeken op print. (veren, modern, dieren, hotellinnen, tekst en nog veel meer).

Dekbeddiscounter verkoopt natuurlijk ook hoofdkussens (ik heb er al een op het oog) en nu zelfs boxsprings!

 

Door het raam…

Wij hadden eerst een boxspring in ons oude (koop)huis. Deze was meeverhuisd vanaf de flat waar wij eerst woonden. Die boxspring kon in ons nieuwe huis met geen mogelijkheid de trap daar op. Omdat er enkel glas in onze slaapkamer zat hebben wij dubbel glas erin laten zetten. Het oude kozijn werd eruitgehaald , de boxspring werd naar boven getakeld en dubbel glas kwam erin. Maar toen wij weer uit dat huis gingen, kon het bed dus niet mee… Wij hebben hem maar door midden gezaagd. Pijnlijk als ik er nog aan denk.

Maar als ik nu weer op een boxspring  zou kunnen slapen, dan kom ik mijn bed voorlopig niet meer uit. En wij slapen tegenwoordig beneden. Dit is een hint, goede Sint! 🙂 Fijne Sinterklaas avond! En daarna…

Dormez bien, good night en welterusten!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jouvence
3 jaren geleden

Wat fijn dat dit dekbed zorgt dat je een stuk minder zweet, het dekbedovertrek wat je hebt uitgekozen vind ik ook erg leuk!

Rory
3 jaren geleden

Wat een leuk verhaal. Ik leef helemaal mee. Dat van je badjas over je dekbed of gewoon aanhouden herken ik overigens. Afgelopen twee dagen was ik flink ziek. Ik lag sinds gisteren 9 uur ’s ochtends zelfs gewoon 24 uur in bed. Gelukkig was het allemaal te regelen met dat kleine meisje van school halen en sprongen een vriendin en H. in. Maar ik heb serieus in mijn pyjama en badjas geslapen. Soms doe ik hem inderdaad ook nog over het dekbed heen. Wij hebben een vier seizoenen (dons) dekbed, dus wellicht is het een teken dat we de dubbele… Lees verder »

Elke
3 jaren geleden

Ooh,wat ene zalige hoes is dit! En het gevoel van vers beddengoed is zo lekker he!

Sonja
3 jaren geleden

Ooooh heerlijk vers beddengoed. Ik ben met mijn overtrek ook nog steeds zeer content. En aangezien er hier ook wat stinkende overtrekken zijn van mijn puber (jongens en hormonen) ga ik binnenkort daar ook een bestelling plaatsen.
Zodra het weer mooi weer is gaat alles weer lekker in de was. Bedoel het dekbed zelf, de overtrekken was ik elke week.

Natascha - Beautyopinie
3 jaren geleden

Wat ben jij lekker verwend Babs, mooie producten zeg. Wat zul jij lekker slapen 🙂 Het is zo belangrijk om goed beddengoed te hebben. Ik lig terwijl ik dit type lekker op mijn elektrische deken haha, ook zo fijn!

hillybillybeauty
3 jaren geleden

Niks is lekkerder dan onder een nieuw dekbed en hoes te slapen! Zalig 🙂

Annette
3 jaren geleden

Leuke hoes heb je uitgekozen. Ik heb zelf mijn hoezen het liefst helemaal wit.

Jolanda
3 jaren geleden

Ohhh een lekker dekbed zeg!! Heerlijk! Ik zou m’n bed in de ochtend niet meer uitkomen.

Sylvia - alovelyadventure
3 jaren geleden

Wat een heerlijk dekbed. Wij moeten ook op zoek naar een goed dekbed als we in Portugal wonen. Zal daar een heel stuk kouder zijn dan waar we nu wonen haha. Mooi overtrekset ook.

bychristiana
3 jaren geleden

Ah, wat een super leuke foto’s van jou Babs, inbed! Fijn dat dit dekbed je goed bevalt. Ik heb me er toevallig laatst ook helemaal in verdiept voor een artikel haha, verschillende dekbedden. Ik herken wel wat je schrijft over ‘nachtelijk zweten’. Ik had het heel erg toen ik nog allemaal pijnstillers slikte voor mijn operatie. Vreselijk (vies) is dat. Zo zie je maar dat zoiets als een echt goed dekbed heel wat waard is.