marie wanddecoratie 1
Artikelen, Heren, Lifestyle, Winkelen

Het liefste cadeau voor Vaderdag!

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik een mooie wanddecoratie had laten maken met een foto van Toulouse? En dat ik daarna zei dat ik er ook nog een van Marie wilde laten maken? Welnu, die heb ik vorige week laten maken. Uitgepakt, gefotografeerd  en weer verstopt. Want Jeroen mag hem pas op Vaderdag openmaken!

marie wanddecoratie

Ik vind het altijd wel lastig om een leuke foto te kiezen. Ik barst van de leuke foto’s en dan moet hij ook nog scherp zijn voor een print op canvas, plexiglas of aluminium, lijkt mij. Eerst dacht ik erover om onze Whippet (roepnaam van onze overleden Greyhound) te laten vereeuwigen, maar ik word enorm melancholiek als ik dat lieve koppie van onze overleden hond zie. En dan heb je ook nog Vinkie, dat was onze boerenfox. Dan heb ik weer het idee dat ik hem tekort doe als ik geen foto van hem ophang…

 

Bij Photogifts kan je een wanddecoratie bestellen op canvas,  hout (gewoon hout of white wash), plexiglas, forex of aluminium. Binnen 3-5 dagen wordt jouw bestelling afgeleverd.

Wat ik zo handig aan deze website vond was dat je de foto eerst kan inladen en dan zie je direct voor welk formaat de foto geschikt is. Dat zal te maken hebben met de kwaliteit van de foto. Ik had een verkleinde foto ingevoerd en dan kom je op een kleinere maat voor een wanddecoratie, anders wordt de foto teveel uit elkaar getrokken met als gevolg dat deze veel te vaag wordt.

Handig dat Photogifts ook ophangsystemen verkoopt, je zoekt je vaak ongans voor dat soort dingen. Ideaal dus!

achterkant ophangsysteem

Op de achterkant zit een ophangsysteem, dus als wij een list verzinnen om door het harde beton hier in huis te komen dan hangen wij hem op.

Wanddecoratie van Photogifts.nl

Ik heb “Marie op aluminium” besteld. Deze foto van Marietje vond ik super lief en lekker rustgevend. Hij was verpakt in stevig karton, afgedekt met beschermfoli/ plastic en de hoeken werden netjes beschermd door hard schuimplastic.

De uitvoering is top, ik kan niet anders zeggen. De maat is 60 cm bij 40 cm.

 

Details:

Lief, hè!


wanddecoratie marie op bank

Ik ben benieuwd wat Jeroen ervan vindt!

 

Wat voor een foto zou jij gebruiken als je een wanddecoratie neemt?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
5 jaren geleden

Wat een mooi resultaat! Ben benieuwd wat Jeroen ervan vindt. Wat een lieve honden had je vroeger!

Kayla
5 jaren geleden

Wat een leuke foto! Heel schattig!

Charel
5 jaren geleden

Ah super leuk! Zoiets is echt iets mooi blijvend, ik ben er dol op!

Rebecca
5 jaren geleden

Oh jaaa wat ontzettend schattig dit! Hele leuke en mooie foto heb je ook uitgekozen. Zelf heb ik er ook één van mijn kat op hout. De foto uitzoeken was ontzettend lastig haha

chucky1012
5 jaren geleden

Wat mooi!
Leuke kado tip 😉

Hennie
5 jaren geleden

Wat een leuke foto is het geworden zo! Hopelijk kijkt Jeroen ondertussen niet op je site. 🙂 Ik vind Jeroen trouwens een hele leuke naam. Komt ook omdat de jeroenen die ik ken stuk voor stuk zwaar sympathiek zijn.