designer skin
Artikelen, Nieuws

Het unieke vijfstappenplan voor een lang houdende, natuurlijk gebruinde huid zónder zon!

designer skin

Sometimes, it’s perfectly Okay to FAKE it…

 Nieuw: DESIGNER SKIN® Faux NaturalTM Sunless Collection

Het unieke vijfstappenplan voor een lang houdende,
natuurlijk gebruinde huid zónder zon!

Het hele jaar door een perfect gebruinde huid zonder zon, die extra lang aanhoudt én die er ongekend begerenswaardig en natuurlijk uitziet?

Met de nieuwe Faux Natural™ Sunless Collection van DESIGNER SKIN® wordt ‘faken’ vanaf nu het beste wat je ooit hebt kunnen doen!

 Voor een mooi egaal, natuurlijk uitziend en vooral lang houdend zelfbruinend resultaat is het belangrijk dat de huid zowel voorafgaand aan, als achteraf met de juiste producten wordt voorbereid en verzorgd. DESIGNER SKIN  creëerde met haar nieuwe Faux Natural™ Sunless Collection een uniek vijfstappenplan voor dé perfecte bruining van de huid zonder zon. Alle producten uit deze lijn hebben een heerlijke exotische kokosbloesemgeur en zijn ontwikkeld op basis van de meest nieuwe technologieën op het gebied van selftanners.

Stap 1: Reinigen met de Faux Natural™ Sunless Exfoliating Sulfate Free Body Wash

 Deze sulfaatvrije bodywash is speciaal ontwikkeld om de huid voorafgaand aan, alsmede na het zelfbruinen op een milde maar effectieve wijze te reinigen. Het toegevoegde ingrediënt triclosan is een krachtige bacteriedodende en schimmelwerende werkstof.

Deze frisse douchegel bevat tevens hydraterende glycerine en abrikozenolie, alsmede rijk verzorgende ingrediënten zoals haver- en wortelextracten.

De Opti-Glow™-technologie geeft de huid een mooie stralende finish. Deze bodywash is tevens ontwikkeld om de eenmaal verkregen bruine teint achteraf langdurig te behouden.

Stap 2: Scrubben met de Faux Natural™ Sunless Exfoliating Body Polish

 Voor een mooi en egaal zelfbruinend effect is het belangrijk om de huid vooraf zorgvuldig te scrubben. Met deze bodyscrub verwijder je dode huidcellen op een tintelfrisse wijze en bereid je de huid perfect voor op het zelfbruinen, door haar glad en zacht te maken.

De formule bevat kleine jojobabolletjes in combinatie met vulkanische scrubdeeltjes voor een effectieve exfoliatie van de lichaamshuid. De samenstelling is tevens aangevuld met verzorgende ingrediënten waaronder mineralen, haver- en wortelextracten.

 Stap 3: ‘Primen’ met de Faux Natural™ Sunless Color Perfecting Primer

 De formule van deze ‘primer’ werd speciaal ontwikkeld om de huid vóór het aanbrengen van de zelfbruiner optimaal te hydrateren en voeden. Dit zorgt voor een veel betere én vooral egalere opname van de DESIGNER SKIN® Flawless 360O Sunless Mist uit de volgende stap. Dankzij de ‘Advanced Color Maximizing’-technologie op basis van Solar Peptiden™ zorgt deze romige body moisturizer ervoor dat de huid dieper en sneller bruint, zodra de zelfbruinende mist wordt aangebracht. Deze technologie heeft tevens krachtige anti-aging eigenschappen. De rijke formule bevat daarnaast intensief verzorgende werkstoffen zoals sheabutter, avocado olie, haver- en wortelextracten.

Stap 4: ‘Spray Tanning’ met de Faux Natural™ Sunless Flawless 360O Sunless Mist

Na deze voorbereidende stappen is de volgende stap het aanbrengen van de zelfbruinende mist. Met de DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Flawless 360O Sunless Mist wordt dit vanaf nu heel eenvoudig, dankzij de handige sprayflacon die in alle denkbare standen (360O) perfect sprayt!

De ‘DS ProBronze Extend™ Sunless’-technologie combineert de zelfbruinende werkstoffen DHA (Dihydroxyaceton) and Erythrulose. Deze combinatie zorgt voor een snelle en diepe bruine teint, met een natuurlijk resultaat dat extra lang aanhoudt (ca. 2 weken).

Stap 5: “Bruinverlengen” met de Faux Natural™ Sunless  Daily Sunless Extender

 Om de eenmaal verkregen bruine teint nóg langer vast te houden, werd de DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Daily Sunless Extender ontwikkeld.

Deze rijke, volle bodycrème bevat o.a. glycerine, DHA, abrikozenpitolie, haver- en wortelextracten. Het toegevoegde ‘Botanical O2 Complex™ op basis van ginsengwortel, jiaogulan (= een extract van de  klimplant uit de komkommerfamilie) en lipiden voedt en hydrateert de huid intensief en bevordert de zuurstofcirculatie. In combinatie met de Opti-Glow™-technologie  zorgt dit voor een opvallend stralende huid die haar bruine teint extra lang vasthoudt.

desiner skin

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldshop.nl

Verkoopprijzen:

DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Exfoliating Sulfate Free Body Wash           € 29,95/tube 237 ml

  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Exfoliating Body Polish                 € 32,50/tube 237 ml
  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Color Perfecting Primer                € 37,50/tube 237 ml
  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless Flawless 360O Sunless Mist         € 49,95/spray 237 ml
  • DESIGNER SKIN® Faux Natural™ Sunless  Daily Sunless Extender               € 37,50/tube 237 ml

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments